Bastian
|
|
« Válasz #4905 Dátum: 08 okt 29, 17:39:07 » |
|
Elegem van majdnem Jounin vagyok erre Sakura,Gaara,Ino csapat jön és folyamatosan stunnolnak és mikor visszastunnolnék 1 rohadt piros chakra se jön egész végig
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
daniuchiha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4906 Dátum: 08 okt 29, 17:55:56 » |
|
Hello! Nemrég kezdtem a játékot és eddig nyertem 2 úgy hogy feladták és amikor nem adják fel egy karcolást se tudok ejteni rajtuk. Tudnátok segíteni? egy jó csapat kéne amibem sasuke van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #4907 Dátum: 08 okt 29, 18:03:07 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 29, 18:05:25 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4908 Dátum: 08 okt 29, 18:10:38 » |
|
Kösz h felvilágosítottatok...így megszereztem tegnap Gaara Kazekage-t...Ma meg Sai-t...meg a multhéten végre sikerült a 3. Hokage misziója ughogy mostmár minden karakter megvan... mostmár unalmas lesz a játék.... Új karaktereket akarooook!!! Akiket én szerzek meg legelőszőr! Nademostmár jinchuriki kell hogy legyek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4909 Dátum: 08 okt 29, 18:26:41 » |
|
Az elején a hetes csapat Naruto-Sasuke-Sakura tökéletes. S Tentihez is megvan a row része köszi. Jirobuhoz team? Négy row kéne vele Kimimaro elöküldijében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jozsi-kun
Chuunin
Nem elérhető
III.Hokage
|
|
« Válasz #4910 Dátum: 08 okt 29, 18:33:35 » |
|
ezaz meg van tenten(s) menyit játszotam érte és most meg van (shika-tenten-haku)egy jó team
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game ! Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4911 Dátum: 08 okt 29, 19:01:53 » |
|
Jiroubou-Hinata-Shino...nagyon ütős team fogod Shinoval rárakod mindenkire a bogarat,aztán Jirobouval belövöd azt a cuccot 2 ninért közben meg lopod a csakrát, vagy hinátával elnyeled, és akkor az ellenfélnek nem lesz csakrája...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4912 Dátum: 08 okt 29, 20:28:09 » |
|
Hello! Nemrég kezdtem a játékot és eddig nyertem 2 úgy hogy feladták és amikor nem adják fel egy karcolást se tudok ejteni rajtuk. Tudnátok segíteni? egy jó csapat kéne amibem sasuke van Gondolom az a baj hogy nem nyomsz press when you ready-t a kör végén márpedig akkor nem érvényesek a lépéseid.Sasukéhoz szerintem kezd a team 7-el jó csapat tanuláshoz de ha nemjönne be akkor a Chouji-Sasuke-Kankuro se rossz .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dreaman
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4913 Dátum: 08 okt 29, 21:47:53 » |
|
ej ej egész jól haladok de Chouji-val nem tudok nyerni 4szer.. olvastam a 326. oldalon lévő csapatot de azzal nem igazán megy, valakinek valami ötelte? és másik; van valami magyar klán ahová lenne ehyl számomra? elég aktív vagyok jelenelg 12 szintű chunin:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 29, 21:58:05 írta Dreaman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #4914 Dátum: 08 okt 29, 21:56:15 » |
|
Chouji-val jó csapat szerintem: Chouji-Ino-Temari
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #4915 Dátum: 08 okt 29, 21:57:58 » |
|
Sakura, Naruto, Sasuke Sakura, Ino, Kankuro Sakura, Gaara, Ino Sakura, Kankuro, Naruto
Jiroubou, Shino, Temari Jiiroubou, Shino, Tayuya Jiroubou, Shino, Kin Jiroubou, Shino, Kabuto Jiroubou, Shizune, Shino Jiroubou, Kidoumaru, Tayuya (ez tényleg jó csapat, simán vertem vele a különbözőbb csapatokat)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 29, 22:41:57 írta kas »
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #4916 Dátum: 08 okt 29, 22:48:26 » |
|
és másik; van valami magyar klán ahová lenne ehyl számomra? elég aktív vagyok jelenelg 12 szintű chunin:D [/quote] hát én már feloszlattam a magyar klánt mert elment ez a forum és még nem volt senki aki aktiv lett volna ( de ujra vdinálhatom a klánt ha valaki jelentkezik )
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #4917 Dátum: 08 okt 30, 00:30:13 » |
|
Én is szívesen csatlakoznék egy jó kis magyar klánhoz ^^ Akihez mehetnék tagként az mondja
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #4918 Dátum: 08 okt 30, 07:08:44 » |
|
Hát talán ha van 5-ös STREAKOD és megvan zabuza akkor a HGC-be jöhettek szerintemm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan