Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4740 Dátum: 08 szep 01, 13:15:59 » |
|
Sztem használj Zaku-Temari-Tentent. Grat sasukekun.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #4741 Dátum: 08 szep 01, 14:06:10 » |
|
Na, megvan Kisame (s) is. Am valaki le tudná fordítani ezt a képességét:Kisame Body Double (S) fills the battlefield with water. For 4 turns all enemies who use a skill will have the cooldown of that skill increased by one turn and all allies including KBD will lose one less chakra if a chakra removal skill is used on them. Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #4742 Dátum: 08 szep 01, 14:27:03 » |
|
hu Nagy Ben ez a kisame jutsu mintha erthetetlen angol hulyeseg lenne xD nah jo nem de valamim olyasmi lehet hogy 4 korig minden ellenseges embernek a skille cooldown-ja ( cooldown = ahany korig nem tod hasznalni a skillt ) noveli ha minden csapattarsad KDB-t ( fogalmam sincs mi az xD ) és az ellenseg hasznal " chakra szivos " tamadast akkor nekik is megy a chakrajuk ! Lehet hogy az egesz egy baromsag amit most mondtam xD de ezt telleg nem tom xD en yoroi-t tok konnyen a zabuza - zaku - CS2 Sasuke team-el szereztem meg xD de ha ti elitelitek akkor mindegy xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki.Dani
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4743 Dátum: 08 szep 01, 14:43:13 » |
|
Vlk mondhatna nekem egy jó teamet laderhez a 3 hokagen és sasorin kivűl mindenki meg van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4744 Dátum: 08 szep 01, 15:30:31 » |
|
Na, megvan Kisame (s) is. Am valaki le tudná fordítani ezt a képességét:Kisame Body Double (S) fills the battlefield with water. For 4 turns all enemies who use a skill will have the cooldown of that skill increased by one turn and all allies including KBD will lose one less chakra if a chakra removal skill is used on them. Előre is köszi! Igen,olyasmi mint amit Obi_Wan elmondott vagyis ha ezt használod az ellenség képességeinek couldownja nő egyel(szal például Sasukéval csak kétkörönte tud rugni),és ha szívják a chakrád akkor 1-el kevesebbet veszítesz tehátpl.így Kabuto nem vesz le chakrát ha vagdos. Amugy reni készvan az avám?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #4745 Dátum: 08 szep 01, 16:24:40 » |
|
Kössz Pettinho!Reméllem neked is jól megy az arenázás!Most nagyon tolom!Jól megy!Most szereztem meg Itachit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4746 Dátum: 08 szep 01, 16:37:14 » |
|
Den: most újításokat tervezünk de majd készlesz nemsoká' am: vki tudna mondani Deidarahoz 1 csapatot? előre is kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jozsi-kun
Chuunin
Nem elérhető
III.Hokage
|
|
« Válasz #4747 Dátum: 08 szep 01, 16:49:41 » |
|
vkinek sz*rakodik még a ledar game? mert nekem folyton meg áll és csak úgy az elején kiírja hogy LOOOOSER
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 01, 16:52:30 írta jozsi-kun »
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game ! Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4748 Dátum: 08 szep 01, 17:56:45 » |
|
Persze h jol megy hamarosan sannin leszek, és már csak Sasori meg a hokagék vannak hátra. jozsi-kun nkem ien a hétvégén volt.... Deidara-Tenten(S)-Tayuya... Talán... vááá...eza Zaku-Itachi(S)-Gai team ez rohattjó! Den bocs h copyztam a teamed, de muszály volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 01, 18:00:31 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #4749 Dátum: 08 szep 01, 18:51:15 » |
|
Deivel használd a Deidara-Jiraiya-Kib teamet, nekem bevált.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4750 Dátum: 08 szep 01, 19:14:20 » |
|
Den: most újításokat tervezünk de majd készlesz nemsoká' am: vki tudna mondani Deidarahoz 1 csapatot? előre is kösz
Hát Deihez jó még a Dei-Jiarya-Tenten. Amugy oksa,van jó oldala hogy még nem kezted el,mégpedig az hogy akkor erre rekd már rá a cuccokat léci mikor ráérsz : http://avatares.miarroba.com/src/1402185/3430a7e1.gifAMugy semmi gáz Pettinho ha zavarna hogy valaki copyza a csapatom nemlenne a player cradomon mutatva vagy else mondtam volna .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4751 Dátum: 08 szep 01, 20:23:03 » |
|
hello ismét!! köszi a csapatot ! most viszont egy jó naruto-s csapat kéne :S! Ráadásul a kyuubi-hoz mmár csak 1 kabuto ellen kell nyernem! és kellene egy kabuto-s valaki akivel esetleg tudnék jáccani! ha esetelg vkinek megvan pls szóljon !!! kössz előre is !!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4752 Dátum: 08 szep 02, 15:35:59 » |
|
Sasuke és Sakon jó lesz a csapatodba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasuke99
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Kakashi Hatake Sharingan!
|
|
« Válasz #4753 Dátum: 08 szep 02, 16:32:33 » |
|
Tud valaki itachihoz egy jo teamot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4754 Dátum: 08 szep 02, 16:47:35 » |
|
Itachi-Shizune-Sakon , Itachi-Dei-Kisame nagyjából ezek rohattjók De a Shizune-Sakon-Itachi az jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|