norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #4725 Dátum: 08 aug 31, 11:01:36 » |
|
szia obi_van láttam egy jocsapatott amitte használtál tegnam ino haku lee igaz? és ezzel megszereztem a shippu. lee kösz az ötletett
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #4726 Dátum: 08 aug 31, 12:57:31 » |
|
nincs mit xD en is azzal szereztem meg es zabuzat is xD valaki egy jo team-et amivel ladderba nyomhatom tud mondani ? az a baj hogy quick ba jo CS2 sasuke me soka megijednek tole es feladjak egybol xD de nem nagyon talaltam hozza jo csapatot csak zabuza - ??? - CS2 sasuke es ?? helyre alltalaba zaku-t teszem be ! de nem az igazi konnyu legyozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4727 Dátum: 08 aug 31, 14:10:38 » |
|
Hello! Én még új vagyok ezen a fórumon de naruto-arena zok! Ha valaki tud segíteni egy jó kis jirobou-s csapatot összerakni pls szóljon !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geri-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4728 Dátum: 08 aug 31, 14:42:55 » |
|
Ha valaki tud segíteni egy jó kis jirobou-s csapatot összerakni pls szóljon !
Szia!Én speciel tudom ajánlani a zaku-temari-jirobou-s teamet 9-es rowig huztam vele de nagy fölénnyel De másik 1000 féle variácio is van:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4729 Dátum: 08 aug 31, 14:59:53 » |
|
Obi: Zabuzat felejtsd el, inkább használd mellé chiyo-t és pl.:LeeS-t
Den: nem bírok itt privát üzit küldeni(mert nem értek hozzáxD) de itt megírom, h megcsinálom és berakom majd az oldalunk fórumába, az a vatarokhoz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 31, 15:36:15 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Monsieur
|
|
« Válasz #4730 Dátum: 08 aug 31, 15:58:57 » |
|
renato ! oreg nanyi nincs meg sajnos -.-'' ! ide jutottam xD Zabuza - (S)Lee - CS2 Sasuke
Ez egesz jo ha zabuza helyere tudsz mondani valakit aki jobb az jo lenne xD
egy kerdes : iruka " Sealed Bombs Square Formation " tamadasa CS2 Sasuke corrupt chidorijat is megduplazza me akko gyorsan megszerzem irukat mert idaig nem erdekelt csak haverom mondta hogy az is meele s xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 31, 16:02:27 írta Obi_Wan »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4731 Dátum: 08 aug 31, 16:44:45 » |
|
jah megduplázza, csak ahoz elképesztően sok chakra kell am ha nincs meg Chiyo akkor Kankuro jó tag lesz (egy ideig)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4732 Dátum: 08 aug 31, 16:48:35 » |
|
renato ! oreg nanyi nincs meg sajnos -.-'' ! ide jutottam xD Zabuza - (S)Lee - CS2 Sasuke
Nekem CS Sasuke-hez a kövi csapat vált be: Sakon-CS Sasuke-Tayuya Sakon tud negyvenet támadni, ami c chidorival kinyír egy embert.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #4733 Dátum: 08 aug 31, 17:03:33 » |
|
Na, megvan a 6 row Kisameval, a Kisame-Zaku-Itachi(s) csapattal elsőre. (csak zárójeben a hat ellenfél között volt két sannin is. )
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4734 Dátum: 08 aug 31, 17:19:59 » |
|
Nkem is azzal a csapttal sikerült 5jére Most éppen a saninná válás a célom Sakon-CS Sasuke - Kankuro/Itachi(S) ..... De hogy CSSasuke és Zabuza nem jó együtt az tuti, Zabuza-TenTen-Shikamaru, nah az jó,mert stunnolod és ütöd a végtelenségig, de egy Zabuza-CsSasuke-Lee(S).... micsinálsz Zabuzával? végig csak ott van? elvégre stunnolni kékért tud, azért meg CSS üt, Ütni meg zöldért tud akárcsak Lee.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Monsieur
|
|
« Válasz #4735 Dátum: 08 aug 31, 17:21:16 » |
|
ki mit mond ! ennyi ido alat 6 rowot szette ossze a Zabuza - (S)Lee - CS2 Sasuke team el figylej le gyoztem egy ten-ten - kankuro - kyuubi team-et ! egy ten-ten - rehab gaara - kimimaro team-et ugy hogy mindegyik emberemnek 40 elte van és vegul 6 rowot szettem ossze ! tokeletes team es volt mikor 3 corrupt chidori-t tuttam ! pluss hidden mist technikaval es a silentel 45-ot sbzek es atutok vedelmeken ! igy 45 + 60 az 105 siman megolok egy embert !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #4736 Dátum: 08 aug 31, 17:29:41 » |
|
Nem tudom mi van az emberekkel, de egymás után 5-en adták föl a meccset az elején.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4737 Dátum: 08 aug 31, 17:31:07 » |
|
Nagy Ben te mákos Nkem az 5 probábol nagyjából 2x adták fel--' -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jozsi-kun
Chuunin
Nem elérhető
III.Hokage
|
|
« Válasz #4738 Dátum: 08 aug 31, 19:18:52 » |
|
áhhh én rajtam átok ül nem tom meg csinálni yoroi küldijét vki mondjon egy olyan csapatott akivelmeg tom szerezni
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game ! Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #4739 Dátum: 08 szep 01, 13:00:57 » |
|
Ezaz!Megvan Kimimaro!Ezzel a Teammal:Kurenai-Cursed seal sasuke-Lee ezzel a teammal nagyon könnyű volt nyeregetni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|