Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4710 Dátum: 08 aug 30, 09:38:50 » |
|
Hát,norbie12, én a régi N-Aban 4. meg 7. is voltam.... Amikor Takemitsu(Ő is magyar) 1. lett én 4. voltam...és nem tudtam már 1. lenni mert abba kellett hagynom a gépezést --"... Találtam egy tökjó csapatot Itachi(S)-Kisame-Zaku 20-et nyertem már velük... Acientplayer az német O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 16:37:53 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4711 Dátum: 08 aug 30, 10:08:23 » |
|
nem nagy cucc h van 1 magyar Jinchuuriki aki fentvan a topicon. ha Den nem ressettel sztem már a top 100 környékén lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #4712 Dátum: 08 aug 30, 10:43:13 » |
|
ekkora szívást... csapatomból maradt egy 25-ös zabuza meg egy 70-es haku... ellenfelem kakashi-tsunade-deidara ( és genin kiírás... jóvicc..) , már mindegyiknek 5-ös élete van mikor tsunade belő egy 50-es gyógyítást... köszi, ekkor már csak zabuza volt meg. . .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4713 Dátum: 08 aug 30, 10:49:22 » |
|
Nkem is már Academy Studentként megvolt Jiraiya meg Tsunade... ... Bizonyára vagy megszerezte és resetelet vgy megszerezte a régi N-Aban és most ugye azt a csapatot használta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 10:50:21 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4714 Dátum: 08 aug 30, 12:14:21 » |
|
nem nagy cucc h van 1 magyar Jinchuuriki aki fentvan a topicon. ha Den nem ressettel sztem már a top 100 környékén lenne
Hát köszi reni ez jól eset .Mostanába nemjátszok túl sokat,jelenleg 30-1 az állásom,inkább quickbe csinálom a küldiket meg ilyesmi.Amugy nagyon komoly ez a Hokage kártya,pont Yondi van rajta...végülis ő a legnépszerűbb Hokage...a Kageén meg gondolom Gaara lesz mint Kazekage .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #4715 Dátum: 08 aug 30, 15:40:49 » |
|
nah vegre ! EZAZ ! megvan CS2 szoszke van egy tok jo ladderes team-em ! CS2 szoszke - tayuya - (S) Lee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #4716 Dátum: 08 aug 30, 16:16:13 » |
|
nah vegre ! EZAZ ! megvan CS2 szoszke van egy tok jo ladderes team-em ! CS2 szoszke - tayuya - (S) Lee [/quote Nekem olyan 3 hete van meg de utána Gaara rehabilitated nehéz pedig legalább +10 rowot csináltam Gaaraval de senki nem használja Dosu-t
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4717 Dátum: 08 aug 30, 17:35:13 » |
|
najó... mostmár annyira ideges vagyok.... Most juttottam el 4-jére az 5ik rowhoz , Kisame miatt... és 3szor kikaptam a 6-nál... most meg eljutok megint az 5.rownál kikapok.... teljes mértékben vezettem Zakum,Kisamem,Itachi(S)em élt neki volt egy 45 életű Naruto(S)je meg egy 20 életű Gaija(gaion rajta volt a életfelezős izé. És Itachi(S)-sel 10-et sebeztem mindegyíkőjükbe,Zakuval meg csak Naruto(S)-be erre meg LEFAGY a játék, és mire ujra normálisan mutat minden kiirja hogy JU LÚZ...na f******m helyben embert tudtam volna ölni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 17:36:49 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Monsieur
|
|
« Válasz #4718 Dátum: 08 aug 30, 17:37:16 » |
|
most tolom a zabuzas kudit es ino-haku-lee vel 3 row-ot szettem ossze idaig ! most kaptam egy (S)Itachi - (S)Ten-Ten - kimimaro team-et -.-" nem baj azert probalkozunk xD ma vertem le a 3 sannint egyszer a xD 7/8-am volt sakonal es legyoztem xD
legyoztem ezt a csapatot is siman xD omg -.-"
deidara - kimimaro - chiyo ez ma telleg gaz xD bazz remelem et si leverem xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 17:58:38 írta Obi_Wan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4719 Dátum: 08 aug 30, 19:18:06 » |
|
Teljesen együttérzek Pettinho,nekemis 35-1 volt erre mindig beadja hogy failed to find oppenent 3x,visszamegyek később és 35-4.Komolyan ez a hülyeség amit itt csinálnak már ezen a szerveren .Szal ha valakinek elég hamar átvált MS-re a sima sharingan és kiírja hogy failed to find oppenent akkor az a biztosabb ha azt az ablakot bezárod,megnyitod megint hogy start playing és ne lepődj meg ha visszaszámol és írja hogy you are currently in a battle .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 20:34:56 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #4720 Dátum: 08 aug 30, 20:15:52 » |
|
Szerintetek érdemes Tenten(s)-t megszerezni?
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4721 Dátum: 08 aug 30, 20:18:17 » |
|
Szerintem a játék célja az az h minden karaktert megszerezz, szal igen érdemes meg nem is egy béna karakter csak taijutsut használ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #4722 Dátum: 08 aug 30, 21:21:51 » |
|
de ha engem kérdezel a sima tenten sokkal jobb
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4723 Dátum: 08 aug 30, 22:24:43 » |
|
hja az tud stunnolni is de aktiválós szal... Nah végre megvan Kisame(S)...msotmár csak sasori meg a hokagék vannak hátra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető