24 dec 02, 21:14:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 308 309 [310] 311 312 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1040225 alkalommal)
0 Felhasználó és 242 vendég van a témában
Pettinho
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4635 Dátum: 08 aug 25, 11:52:01 »

Én Tenten(S)-Kidoumaru-Tayuyat mondanám vagy Tenten(S)-Jiraiya-Kimimaro... vagy Tenten(S)-Temar-Zaku... fő hogy ilyen mindenkit sebzős csapat legyen...De akár Tenten(S)-Temari-Shikamaru kacsint
ja és: Deidara-Tenten(S)-Tayuya...Dei és Tenten(S) nagyon jók együtt kacsint Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 25, 16:08:30 írta Pettinho » Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #4636 Dátum: 08 aug 25, 12:25:06 »

Na kezdek belejönni a játékba. Csak azt szeretném megkérdezni h aláírásnak h kell betenni a Naruto Arenás ismertettőd?
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Vasas26
Újonc
*

« Válasz #4637 Dátum: 08 aug 25, 14:12:04 »

én nem értem a játéko tudsz segíteni?mindig kikapok
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4638 Dátum: 08 aug 25, 14:48:27 »

Egy kis leírás.

Geninekből 3-at kiválasztva kell kirakni egy ütőképes csapatot.

A karakterek 4 féle chakrtát fogyasztanak a támadásokhoz (piros-kekkei genkai kék-ninjutsu zöld-taijutsu fehér-genjutsu, valamint fekete (random), ami bármi lehet a négyből. Ezek közül a karakterek egy egy támadáshoz (vagy egyébhez) ezen chakrák közül minimum 1, de legfeljebb 3 darabot használnak. fajta szerint egyet vagy ketőt.

karakterekről csoportosítása
chakra szerint
Van amekyik csak egy fajta chakrát használ, ezek általában rendelkeznek erősebb csapatsebzésel. A több féle chakrát hsználó karakterek, viszont az egyéni sebzésben a jók.

Az alap támadások, amik egy körben 1x sebeznek, azok általában 0-30 ig sebeznek és 1 illetve 2 chakrát használnak.
az ennél erősebbek pedig 3-mat.
A 3 chakrát fogyasztó támadásoknak a nagy egyéni illetve csapatsebzés mellet van egy hátulutője, hogy némelyik delay-jal rendelkezoik (vagyis csak bizonyos számú kör eltelte után tudod újra alkalmazni.
(vannak több körön át is tartó sebzések)

A támadásokon kívűl a karakterek még egyéb speciális dolgokkal is rendelkeznek, ilyen pl a védekezés (legtöbbnél kawarami), amik egy kör idejére sebezhetetlenné teszi a karaktert.
stun, ami megbénítja az ellenséget, így az nem támadhat.

Továbbá vannak még olyan védelmi képességekkel (is) rendelkező jutsuk, amik elnyelnek a támadásbol egy bizonyos mennyiséget, vagy százalékot.

Valamint néhány karakter rendelkezik chakra lapü skillel is, ezek aszem csak az ellenfél chakráit csökkentik.

A fent leírtak egy skillben lehetnek önmagukban, valamint egy másik skill mellékhatása ként is (többnyire a támadásoké)

Néhány karakter lég erős támadásal rendelkezik, de ezeket áltlában csak egy un előkészítő skill használata után tudjk alkalmazni. pl Hinata -> Byakugan, először ezt kell aktiválnod, hogy támadni tudjál.

Csapatok kialakítása.
a csapatot úgy alakítsd ki, hogy a tagok összeségében ajánlott legalább 3 féle chakrát használniuk.
pl Leet és Tentent nem érdemes egy csapatba rakni, mivelmind a ketten csak zöld chakrát használnak
vagyis a chapatod legyen úgy kialakítva, hogy lehetőleg akármikór tudjon valamit csinálni (kivétel, ha sutn/bénítás alatt van)

Jétok ról még egy kicsit:
két csapat 3-3 fővel felváltva támadja egymást.
A támadásokhoz a körönként kapott csakrát használják. Ebből minden csapat körönként 1-et kap minden tagja után, kivétel a kezdő csaőat első köre, ugyan is kezdésnek csak 1 db chakrája van.

kb ennyi, gondolom aki régebben játszik vele jobban eltudja magyarázni.

« Utoljára szerkesztve: 08 aug 25, 17:02:44 írta Shiro » Naplózva

jozsi-kun
Chuunin
*

III.Hokage

« Válasz #4639 Dátum: 08 aug 25, 16:08:00 »

hu shiro nekem elkopott volna a kezem ennyi gépeléstől Mosolyog
am kihagytál vmit még pedig a kör át adást mert én azt nem tudtam csak miután elmagyarázták
na azt úgy kell hogy felül a csakrákra rá kell kattintani és ha feketecsakrát használsz áldozni kell a négy csakra fajta közül de nem mindegy hogy mennyi csakrát áldozol mert felülre ki van írva hogy mennyit kell ja és a + és - jelel lehet a csakrát áldozni
Naplózva

Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !

Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #4640 Dátum: 08 aug 25, 16:56:18 »

Öhm, Shiro, azt hiszem valamit elírtál -> a piros chakra az kekkei genkai ^^
Csak ennyit akartam. ^^
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4641 Dátum: 08 aug 25, 17:05:48 »

ok javítva Mosolyog

Miért van az hogy Genin szinten is beleotlik az ember olyan ellenfelekbe, akiknek csupa sippudenes karija van?

Mert már rég megcsináltam volna egybe a Kidomaru Tayuya Sakon küldiket egy Neji - Temari - Kankuro trióval, de a harmadik ellenfelem az mindig shuppudenes, meg akatsukis tagokkal jön.
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4642 Dátum: 08 aug 25, 17:16:32 »

Azért mert resetelnek de attól megmaradnak a megszerzett embereik.Jó Sasoris csapattal találkozott már valaki? MosolyogÉn addig jutottam hogy Sasori annál erősebb minél kevesebb az élete tehát Oro pecsétje így kétszeresen is hasznos neki de 3.ember is kéne Gondolkozik.

Dejó már 21-0,még 7 győzelem rowba és felkerülök a top 10 winstreakba Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 25, 17:28:50 írta Den » Naplózva

Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #4643 Dátum: 08 aug 25, 17:31:32 »

Az számit h a támadásaimhoz milyen chakrat adok? És vki mondja már el h hogy kell képetcserélni vagy 1 oldalszámot mondjon h hol van a topicban mert nem akarok visszaolvasni.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4644 Dátum: 08 aug 25, 18:06:52 »

Öhm, Shiro, azt hiszem valamit elírtál -> a piros chakra az kekkei genkai ^^
Csak ennyit akartam. ^^
nem kekkei genkai hanem bloodline  Nyelvesít
den mien csapatot használsz? :o
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4645 Dátum: 08 aug 25, 18:19:34 »

Itachi(s)-Gai-Zaku,a lényeg hogyha tudod mit lép az ellenfél akkor lecounterelheted szinte minden támadását és támadásba is könyű vele átmenni,mondjuk igaz elég jól kel ismerni minden kari skilljeit hogy kitud találni kivel fog lépni vagy kit fog támadnide nem féltelek Mosolyog.
Naplózva

jozsi-kun
Chuunin
*

III.Hokage

« Válasz #4646 Dátum: 08 aug 25, 19:18:21 »

Dáridó Lajcsival királyság meg van kabuto igaz könyű küldi
am a neji s es küldi elég rosszul van meg csinálva mert mising nin kell hozá és a sakurás és a gaios de gai csak anbuként lehet meg szerezni szóval neji anbun lehet megszerezni
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 25, 19:59:51 írta jozsi-kun » Naplózva

Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !

Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #4647 Dátum: 08 aug 26, 01:26:54 »

Van isten. Jó utón haladok h megszerezzem. Naruto (S)-t. A két row meccs kemény volt. Aszittem elvesztem mind a 2 végén 1v1 volt.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #4648 Dátum: 08 aug 26, 07:45:47 »

Jozsi: ugyan ez a Rehab. Gaara küldijénél: Győzz le 1 ...-t Kimimaroval a csapatodban. de Kimi meg Missing Nin szintű ember. Nekem végülis nem fáj miatta a fejem, mert már rég megvan mind a 2.
Naplózva
Nagy Ben
Akadémiai tanár
*

X''''DDDDDDDDDDDD

« Válasz #4649 Dátum: 08 aug 26, 08:04:08 »

Jó Sasoris csapattal találkozott már valaki? MosolyogÉn addig jutottam hogy Sasori annál erősebb minél kevesebb az élete tehát Oro pecsétje így kétszeresen is hasznos neki de 3.ember is kéne Gondolkozik.
Nem próbáltam, de ajánlották a a Sasori-Oro-Tsunade teamet.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 308 309 [310] 311 312 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins