Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4305 Dátum: 08 aug 16, 13:31:41 » |
|
Ajánlotattok csapatokat Narutonak,de próbálgattam 1-2-t,mivel vkinek megcsináltam 1 küldit(amiől 2 lett,de majdnem 3 ) és neki még semmilyen embere nem volt meg,csak az alapok és így találtam magam 1 sztem jó csapatot--> Neji-Shika-Naruto Csak,ha vkinek szüksége van rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4306 Dátum: 08 aug 16, 14:05:59 » |
|
Pont ezzel oldottam fel Tayuyát és Kidomarut pár napja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
2zEe [Akatsuki]
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4307 Dátum: 08 aug 16, 14:33:56 » |
|
Hana-hime: Mindenképpen olyan csapatot válassz akik nem eszik ugyan azokat a kockákat vagy csak nagyon ritkán. (Pl: Haku És Sasuke ne legyen eg csapatban, mert minnd a ketten red/blue-t használnak sőt saske még green-t is. Bár múltkor a fasza csapatomat [ Kakashi, Itachi és Kankuro ] elverte a 3 naruto [ (s) Naruto, Naruto és Kiuuby Naruto ] ) Nagy Ben : Nincsen semmi értelme csak már egy kicsit untam a játékot (ezért is reseteltem) ls próbálgattam, hogy mire lehet vinni Neji-vel. De ha nem lopós a temed akkor semmire.
|
|
|
Naplózva
|
<.:: Naruto Arena ::.>
"Live Fast - Die Fun"
|
|
|
sasuke99
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Kakashi Hatake Sharingan!
|
|
« Válasz #4308 Dátum: 08 aug 16, 16:37:05 » |
|
Valaki tud mondani egy teamot naruto(s) Sakura(s)és Kakashihoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
2zEe [Akatsuki]
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4309 Dátum: 08 aug 16, 16:40:11 » |
|
Mind a 3-hoz Naruto, Sakura és Sasuke.
|
|
|
Naplózva
|
"Live Fast - Die Fun"
|
|
|
sasuke99
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4310 Dátum: 08 aug 16, 16:41:45 » |
|
de shippudenbe a sakura meg a naruto
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 16, 16:43:16 írta sasuke99 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4311 Dátum: 08 aug 16, 16:51:18 » |
|
Elnézést, de megkérdezhetnék, egy angolul nálam jobban tudót, hogy ez mi akar lenni? Defeat 3 Sand Siblings with Hinata in your team
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
2zEe [Akatsuki]
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4312 Dátum: 08 aug 16, 16:55:05 » |
|
"Verj el 3 Homok Testvért Hinata-val a csapatodban" 3 homok testvér ugye Temari, Gaara és Kankuro.
|
|
|
Naplózva
|
"Live Fast - Die Fun"
|
|
|
sasuke99
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4313 Dátum: 08 aug 16, 17:09:58 » |
|
Azt jelenti hogy iktass ki három homok ninját hinátával a csapatodban.de ugyanaz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 16, 17:11:03 írta sasuke99 »
|
Naplózva
|
|
|
|
geri-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4314 Dátum: 08 aug 16, 17:29:03 » |
|
Ez szinte hihetetlen!!! 1 győzelem kéne hakuval és meglenne zabuza de senki nem akar ki állni ellenem !>nem sorsol senkit Ezt nem hiszem el:Dien az én szerencsém:( Szerk:Tudom hogy nem kiállni nem akarnak csak a szerver gép ien(sajna többször is tapasztaltam már!) UI:végül csak meg lett zabuza:P:P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 16, 18:38:34 írta geri-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
2zEe [Akatsuki]
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4315 Dátum: 08 aug 16, 17:31:02 » |
|
Nem ők nem akarnak kiállni ellened, hanem csak egyszerűen a rendszer hibája miatt nem csatlakoztat téged senkihez. Ilyen sűrűn előfordul.
|
|
|
Naplózva
|
"Live Fast - Die Fun"
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4316 Dátum: 08 aug 16, 17:32:25 » |
|
Valaki tud mondani egy teamot naruto(s) Sakura(s)és Kakashihoz?
Sakura s-Chouji-Kankuro Kakashi-Oro-Shizune Naruto s-Ino-Chio
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4317 Dátum: 08 aug 16, 19:10:59 » |
|
Hana-hime: Mindenképpen olyan csapatot válassz akik nem eszik ugyan azokat a kockákat vagy csak nagyon ritkán. (Pl: Haku És Sasuke ne legyen eg csapatban, mert minnd a ketten red/blue-t használnak sőt saske még green-t is. Bár múltkor a ****a csapatomat [ Kakashi, Itachi és Kankuro ] elverte a 3 naruto [ (s) Naruto, Naruto és Kiuuby Naruto ] ) Köszi a jótanácsot,de h őszinte legyek ezt tudtam Amúgy miért vetetted ezt itt fel? nem értem (csak kiváncsiságból kérdezem,mert nem értem miért írtad , amúgy meg tudom és igazad van ) Szerk./Ui.: asszem tom,hogy miért írtad le ezt,mert az hitted,hogy én vok kezdő és segítség kellene stb. (gondolom én ) De nem,már "régi motoros" vok az arénában ,de ha jól gondoltam,akkor naon kedves és köszi ,de azt a csapatot csak ajánlottam,mert nekem bevállt és egy kezdő játékosnak segítettem azzal h megcsináltam neki 1 kükdit(azaz 2-t ,ami majdnem 3 lett )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 16, 19:22:04 írta Hana-hime »
|
Naplózva
|
|
|
|
2zEe [Akatsuki]
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4318 Dátum: 08 aug 16, 20:13:52 » |
|
Hana-hime: Abban a csapatban amit leírtál 2 karakternek is kell ugyan az a kocka. Minél kevesebbnek kell, minél kevesebb jutsuhoz ugyan az a kocka annál nagyobb is a nyerési esélyed. Azzal, hogy ők (ha csak 1 dologra is) ugyan azt használják hátrányba kerülsz.
|
|
|
Naplózva
|
"Live Fast - Die Fun"
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4319 Dátum: 08 aug 16, 20:44:48 » |
|
Hana-hime: Abban a csapatban amit leírtál 2 karakternek is kell ugyan az a kocka. Minél kevesebbnek kell, minél kevesebb jutsuhoz ugyan az a kocka annál nagyobb is a nyerési esélyed. Azzal, hogy ők (ha csak 1 dologra is) ugyan azt használják hátrányba kerülsz.
Khm...asszem,hogy ennyire még nem vok agyatlan de értem, thx Na meg nekem naon bejött így is,szal csak ajánlottam,hátha másnak is kedve támad kipróbálni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 16, 20:48:06 írta Hana-hime »
|
Naplózva
|
|
|
|
|