renato
Vendég
|
|
« Válasz #3840 Dátum: 08 júl 17, 16:27:23 » |
|
OFF: támogatom ON:Itachi (s)-nél van 1 qrvanagy baki: az egyik jutsuja nem is a shippuudenből van, hanem a sima animeból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 16:27:55 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3841 Dátum: 08 júl 17, 16:27:46 » |
|
1. Csabe-nak igazavan a duplázásról. 2. A karakterek lehet egyénileg gyengéd de ebben a játékban csapatban vannak. Így lehet, hogy csapatban jók! Nem tom mert még nincsenek meg nekem de majd ügyis meg lesz valakinek és akkor majd az is meg mondja ezt remélem. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #3842 Dátum: 08 júl 17, 16:34:51 » |
|
Azért elég durva, Jounin szinten hogy fogom megcsinálni tentennel a 8 rowot. :'X És még a Saninok megszerzését is el kell naponom, mert mindeki az új küldiket csinálja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 16:43:19 írta Nagy Ben »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3843 Dátum: 08 júl 17, 17:38:15 » |
|
hát... ez neked rossz de másnak nem. Ne érts félre nem úgy értem ahogy elhangzik. Ezt én úgy értem, h ha továbbra is a sanninokért mész csak öröm lesz az ellenfélnek ha feladod. Sztem most te is menj a shippuudenes karikért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #3844 Dátum: 08 júl 17, 17:39:35 » |
|
Hát az egyetlen előnye az, hogy negyon sok Sakura jön.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Kowimen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3845 Dátum: 08 júl 17, 21:01:36 » |
|
Sakura(S) megvan (mellesleg elég durva feje van), de Itachival képtelen vagyok 6ot nyerni rowba. Mindenki Deidarázik meg Sakura+Kankuro-zik, tiszta káosz, sokkal egyszerűbb a ladderban megcsinálni a küldetéseket. (Bár ez most rontott nekem is)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3846 Dátum: 08 júl 17, 21:04:26 » |
|
Hát Chiyo feje mégdurvább .Végülis mit várhatunk tőle .Á akit a legjobban vártam megint nem jött ....ez akkora trauma ként ért hogy még a ladderemre is hatással volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #3847 Dátum: 08 júl 17, 21:10:05 » |
|
Te szegény Den, már 55-öt vesztettél Van aki 400-at veszít, és 300-at nyer, ANBU, és nem resetel.Szegény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3848 Dátum: 08 júl 17, 21:13:27 » |
|
Hidd el már a bőgés kerülgetett .De ténleg nagyon lesujtott mikor kerestem Sasukebatteyot és nincs sehol .És ilyen lelki állapotban ladderezni ...gondolhattam volna előre...mindegy holnapra kiheverem . De mivel ez nem anyira fontos rakok egy kis normálisabb infót is:mai gyenge ténykedésem után egy dologra rájöttem,mégpedig ha az ellenfél nem feladja hanem kiütöd több xp jön .Vagyis ha nagyon nyerésre álunk megéri úgy manőverezni hogy aszthidje van egy kis esélye még és maradjon,aztán pedig kőkeményen lecsapni.Persze ez szoros mecseknél nyílván nem olyan fontos de azért gondolom sokszor hasznát lehet ennek venni .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 22:07:36 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki1111
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3849 Dátum: 08 júl 18, 07:55:26 » |
|
Már majdnem csináltam sakurával 5 rowot amikor jön egy diedara és porrázúz mindent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #3850 Dátum: 08 júl 18, 08:24:29 » |
|
valaki tudna mondani egy team-et a chiyos(S)-es küldihez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3851 Dátum: 08 júl 18, 09:45:04 » |
|
Hidd el már a bőgés kerülgetett .De ténleg nagyon lesujtott mikor kerestem Sasukebatteyot és nincs sehol .És ilyen lelki állapotban ladderezni ...gondolhattam volna előre...mindegy holnapra kiheverem . Hidd el nekem Den h lesz, csak gondolom azt várják h használja azt a villámot, amit az Itachi vs Sasuke meccsen használ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3852 Dátum: 08 júl 18, 09:58:31 » |
|
valaki tudna mondani egy team-et a chiyos(S)-es küldihez Úgy tudom, hogy hozzá bármelyik homok ninjával kell nyerni 50x, igaz? Próbáld ki ezt: Rock Lee-Shikamaru-Gaara. Én ezzel 9 Row-ot értem el, aztán átmentem egy másik csapatra, küldi miatt.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Miki1111
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3853 Dátum: 08 júl 18, 11:11:55 » |
|
Nem tudja valaki lefordítani a kyuubi bost-ot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan