renato
Vendég
|
|
« Válasz #3720 Dátum: 08 júl 12, 10:18:51 » |
|
Tapasztaltam én is ezt egy Shino-Kabuto-Yoroi elleni meccsen. 0 ch-t hagytak sajna . De a bénítósok is kemények a csapat ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3721 Dátum: 08 júl 12, 10:27:16 » |
|
Igen de kilehet őket trükközni .Tegnap egy ellenséges csapat:Yoroi-Shino-Kabuto.Én kezdtem és szerencsére vérvonalal tehát Hinata byakuganja,aztán ő használta Shino bogárfalát így 2 körig levédte a csapatát(elég rossz lépés volt szerintem),majd én nem léptem semmit csak átadtam,ő rárakott egy bogarat és megtámadta Kabutoval Hinatát és Yoroit aktivizálta,én beraktam Hinatát sebezhetetlenre és Jirayára a Konoha Shouffut raktam és bejött a csel kövi körbe Yoroi meg Kabuto is vesztett 30 életet majd én benyomtam a békát meg Hinata 25-ös csapatsebzését és fel is adta .Amugy a Konoha Shouffut sokan lebecsülik meg sz*r meg minden de ilyen szinten könyen mecseket dönt el(pl.Sasuke rárakta a Sharingant én meg a Shouffut és akkor is meglepi lesz neki de számtalan más esetben is).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 12, 10:31:43 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3722 Dátum: 08 júl 12, 10:52:58 » |
|
1 kérdés: a Konoha izé amiről beszéltél az a százalékos védelmeken átüt? (pl:sasuke sharinganján)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #3723 Dátum: 08 júl 12, 11:33:22 » |
|
Ja arra én is kíváncsi vagyok!De van egy ilyen is,hogy Kibával ráteszed akamarut mondjuk narutora és akkor ugyanugy tudod támadni!Szóval lemegy róla az a 20-as izé!Ez van Sasuval is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RasiRobi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3724 Dátum: 08 júl 12, 11:34:10 » |
|
jó csapat rehab gaara+tenten+ino talán még kurenai ino helyére
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.comD and C rank missions (10/10) B rank missions (11/11) A rank missions (12/12) S rank missions (7/7) Shippuden missions (18/19)
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #3725 Dátum: 08 júl 12, 11:36:56 » |
|
Ez is egy jó Team:Ino-Haku-meg Lee nagyon jó Team nem ütik egymást a chakrák!Amugy én tegnap 2-szer ugy győztem Ladderben,hogy beléptem és egyszer csak Winner!!Szóval mindig kaptam a 250Xp-t és már nemsoká Missing vok!Juhe!Valaki tud amugy ezen a csapaton kívül egy jó fejlődős Teamot?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 12, 11:59:56 írta Sasukekun17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3726 Dátum: 08 júl 12, 11:55:37 » |
|
1 kérdés: a Konoha izé amiről beszéltél az a százalékos védelmeken átüt? (pl:sasuke sharinganján)?
Nem sajna nem üt át.Pl.:mikor rajtavolt Sasukén a sharingan+az én békagyomrom úgy vett le 20-at tehát ez csak sima sebzés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #3727 Dátum: 08 júl 12, 12:24:38 » |
|
Lehet, hogy senkinek nem tűnt fel, viszont az biztos, hogy én gratulálok először neked, Den, amiért Sanin lettél.Szép volt Egyébként ha Lee(S) helyett berakod Asumát, úgy is jó lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3728 Dátum: 08 júl 12, 13:17:07 » |
|
Én észrevettem csak voltam olyan h*lye h nem gratuláltam neked den. Szép volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 12, 14:40:33 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3729 Dátum: 08 júl 12, 15:21:03 » |
|
Grat Dan Egy jó csapat amit ki probáltam Tenten Haku Tayuya Valaki tud nekem mondani egy Team-ot a deidara küldihez??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3730 Dátum: 08 júl 12, 16:57:16 » |
|
Öööö most totál bepirultam .Köszi mindenkiek .Amugy a Deidarás küldihez ami jó a Kisame-Kurenai-Shodai csapat a lényeg hogy ted a játékát tönkre hogy szétstunkolod és nemhagyod esélyhez de ha nincs meg Shodai jó helyette mondjuk Shipus Gai vagy valaki más bloodline használó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3731 Dátum: 08 júl 12, 17:02:27 » |
|
Egyébként ha Lee(S) helyett berakod Asumát, úgy is jó lehet. Igen csak itt ugyanazt használnák Hinatával mert már próbéltam de rámegyek Shodaira és akkor átalakítom Shodai-Asuma-Jiraya teamre amivel megpróbálkozok majd feljebbmenni.ÁÁÁÁ sajnálom a duplapostot nem figyeltem módosítani akartam .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 12, 17:03:13 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #3732 Dátum: 08 júl 12, 22:21:37 » |
|
Ezazzz Megvan Kurenai! Mehetek a Jounin rangra!Már csak 7 ember kell, és megvan az összes. Valaki tud mondani egy jó csapatot ahhoz, hogy Jounin legyek?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
totibaba
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3733 Dátum: 08 júl 13, 01:47:37 » |
|
Szasztok!
Régota nem irtam ide mer nyaralni voltam ! De ez Off!
Végre megszereztem Rock Lee (S)-t ugye mien szar vagyok ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3734 Dátum: 08 júl 13, 10:21:36 » |
|
Ben: Kakashi-Gai-Kurenai ez tuti csapat. totibaba: Ha karitszerzel akkor nem vagy szar.
Am: Den szted ha megpróbálom Kiba-t Lee (s) helyett az jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|