Itachi9
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3600 Dátum: 08 júl 07, 18:18:53 » |
|
Hello! Hogy lehet vkit barátnak venni? Meg nem akar velem vki 4x küzdeni és feladni hogy megkapjam az embereket? Utána persze én is feladnám
|
|
|
Naplózva
|
Bár az Uchihák nagyrésze kihalt (hála a tapló vezetőségnek) akkor is maradtak olyanok akik továbbviszik az Uchiha eszményeket! Az egyikük én vagyok! Ha kötözködsz a Uchihákkal az =a halállal! Hidegvérű vagyok! De Itachi-ért ölni bírok! (De azt is hidegvérrel)
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3601 Dátum: 08 júl 07, 18:24:33 » |
|
Jaja... Kössz a sok csapatot. Uzumaki Naruto a Te csapatod tetszik nagyon. A többi is jó csak jounin szinten már ilyeneket esznek vacsorára. :'X Saninnok és Hokagek pedig reszkessenek. Most megyek Jiraiyaért. Baki-t és Kurenai-t nem szereztem meg a jouninok közül. Kurenai, nem kell a genjutsuja miatt Ino jobb Baki meg elmegy magától is. Amúgy meg észre se vettem hogy meglett Deidara. De nem naon fogom használni, mert sokat eszik :'X Nah jah mondjuk én nemnagyon játszok mióta jounin lettem megint.Nagyon privizni se tudok senkivel a quick gameba meg szinte mindig feladják megamugyis már csak a hokagék kellenek.Igazábol a klántól várom a visszaigazolásom utána lehet felküzdöm magam Sanninra de mostanába nincs semmi kedvem élesbe gyűrni. Most olvastam egy top játékosnál hogy az az álma hogy 2 mecset egymás utrán szerverhiba nélkül le tudjon játszaniXD.Viccesen fogalmazta meg de ténleg sok igazság van benne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 07, 18:49:07 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi9
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3602 Dátum: 08 júl 07, 19:01:27 » |
|
Vki válaszoljon az előző kérdésemre! Meg találtam egy marha jó csapatot: Cho-Shika-Neji nagyon jó! Majdnem legyőzhetetlen!
|
|
|
Naplózva
|
Bár az Uchihák nagyrésze kihalt (hála a tapló vezetőségnek) akkor is maradtak olyanok akik továbbviszik az Uchiha eszményeket! Az egyikük én vagyok! Ha kötözködsz a Uchihákkal az =a halállal! Hidegvérű vagyok! De Itachi-ért ölni bírok! (De azt is hidegvérrel)
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #3603 Dátum: 08 júl 07, 19:24:19 » |
|
nem vesz föl engem valaki barátnak az arenan ja és tud valaki egy team-et kido-nak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi9
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3604 Dátum: 08 júl 07, 19:47:46 » |
|
lehetünk barátok de azt hogy kell? és mi a neved?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3605 Dátum: 08 júl 07, 19:50:11 » |
|
Kidomarounak szerintem jó Ino meg Sakura de ha nem jön be akkor Kidomarou-Tyuya-Sakon mert mindet letdudo védeni.AMugy engem bárki felvehet a nevem ottva az alámba és a Buddy List-nál kell ami a profilnál van a Privete Messages alatt és könyen kiszurhatók mert van egy szám melettük zárójelben.Ott bemásolod akit akarsz és rányomod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 07, 19:51:39 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #3606 Dátum: 08 júl 07, 19:59:02 » |
|
Nah, ezaz! A harmadik nap estéjén végre sikerült megcsinálnom Asuma előküldijét is, és így megvan az összes előmisszió a Jouninokhoz. :bike: ^^+ Jöhetnek ők
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3607 Dátum: 08 júl 08, 03:49:10 » |
|
na egész jól megy most az aréna, megszereztem 3 karit és végeztem 1 előmisszióval pár óra alatt 3 új szerzeményem: Kyuubi Naruto, Kimimaro és Anko...most jöhet Rehab Gaara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki1111
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3608 Dátum: 08 júl 08, 07:20:55 » |
|
Valaki choujinak egy jó csapatot tud mondani? Itachi 9 én benne vagyok.mondj egy időpontot,és ha akkor én leszek gépnél akkor fel megyek privátba. Mi is a te arena neved?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 08, 07:59:11 írta Miki1111 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3609 Dátum: 08 júl 08, 08:41:00 » |
|
Én már simán mehetnék a sanninokért, ha találnék mist ninját. DE NEM TALÁLOK!!! Szúúúúszááá, szúúúszááá.... jó' van, lényúgodtam Na, szóval az A rangú küldetéseknél már csak Baki kell, de az övét nem fogom megcsinálni, mert elég gyenge. D, C, és B már rég kiakasztva, Deien kívül az összes Shippuus kari megvan (Deihez már csak a jounin rang kell)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3610 Dátum: 08 júl 08, 08:57:47 » |
|
nekem az utolsó 4 körben volt kb 4 mist ninja, de nekem meg nem ők kellenek Gaara és Kimimaro kéne...de senki nem jön velük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #3611 Dátum: 08 júl 08, 09:00:51 » |
|
kyuubi naruto-hoz tudtok mondani egy team-et chouji-nak egy team:chuoji,tema,shigure/oboro
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3612 Dátum: 08 júl 08, 10:01:29 » |
|
Én mikor nem kellettek a mist-ek akkor 3 ellen játszottam és feladták AM nekem D and C rank mission, B rank mission, A rank mission, Shippuuden missionok vannak készen és nemsokára az S is meglesz mert Jiraiya-hoz + Tsunadehoz már csak Kabuto kell (Tsunadehez 2 Jiraiyahoz 3 kell) + a 3 hokage
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #3613 Dátum: 08 júl 08, 10:21:36 » |
|
már csak Baki kell, de az övét nem fogom megcsinálni, mert elég gyenge. Hát azért... Magas védelme miatt, ha utolsónak marad és jön sok fehér akkor rossz érzése lesz a ellnefélnek. Szerintem egy védekező Ladder csapatban kitűnő. Szerk: Akik benne vannak a magyar klánba! Kellenen már valamilyen torna, nemde?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 08, 10:27:19 írta Axel-sama »
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Miki1111
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3614 Dátum: 08 júl 08, 10:35:49 » |
|
Chouinak genineket a csapatba. Kösz!
|