jó technikái vannak, de ha egyedül marad... szóval inkább csak csapatban erős.
Hát.... Én ezt pont fordítva látom. Végén 1v1 marad és jól jön ki a csakra bárkit meg tud verni. Két képsségével stunnol és mindegyik jól gyakja az ellent. Nem egyszer volt hogy így jártam el a végén. Egyébként ezt még egy ellenség tanította.
1v1-be Kyuubi Narutomat úgy elverte vele, mint a..... Gondoltam kis csóró Ino hogyan tud ilyenekt.... Szerintem ő a legjobb Genjutsu használó.
Ino eleve csak akkor tud támadni, ha van 2 genjutsuja és átveszi az ellenség elméjét. Ha 1 vs. 1 van, akkor a másik támadással nem tudja sebezni őt, hisz az csak egy másik karaktert tud. Így muszáj átvennie a hatalmat, ami ha jól emlékszem 3 körig tart és akkor a másik támadással tud levenni neki 25-t. 3x25 az 75, ha egy 100hp-s az ellenfele, akkor így meg sem tudja ölni, ahhoz pedig nagy szerencséje kell legyen, hogy mégegyszer eltudja kapni. Úgyhogy Én 1 vs. 1-ben gyengének tartom, nem kizárt, hogy győzhet, bárki győzhet bárki ellen, de az ellenséget esélyesebbnek tartanám.
Én remélem új karakterek között nem lesz Itachi v. Kisame. Semmi újat nem csináltak, teljesen felesleges lenne őket most behozni, majd ha az anime is olyan részre ér, de még nem kéne szvsz. Arról nem is beszélve, hogy ez ugyebár nem is a teljes erejük volt.
De amúgy mostmár tényleg jöhetnének, azt írták nagyon hamar jönnek, ehhez képest több, mint 1 hét eltelt. Mindig ígérgetnek, hogy mindjárt jönnek, aztán állandóan elhúzódik...