Lion
Vendég
|
|
« Válasz #3180 Dátum: 08 jún 17, 20:13:32 » |
|
Üdv! Hát ki probáltam ezt a játékot...Hogy mit ne mondjak elégé meg tetszet:) Nem tudom...Eléggé jól meg van csinálva bár lehetne jobb is:) Gondolkoztam rajta hogy kéne egy ilyen játékot csinálni magyarba:) Aki esetleg támogatja az ötletet az írejon nekem privát üzenetbe...Eggyüt csak sikerül valamit üssze hozni:) Akár a Team is segíthetne:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totibaba
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3181 Dátum: 08 jún 17, 20:16:56 » |
|
Rainbow most küzdök sakonal má 5 perce :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3182 Dátum: 08 jún 17, 20:17:44 » |
|
Magyarba?Nemtudom elég jó ötlet de szerintem izgibb így világméretűbe . Totibaba:oksa fejezd be nyugodtan csak aztán gyere .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 17, 20:20:09 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
totibaba
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3183 Dátum: 08 jún 17, 20:20:22 » |
|
Na kész vok most searchol téged az én nevem totibaba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3184 Dátum: 08 jún 17, 20:57:38 » |
|
Ugyan már .Ahoz képest nemrég kezdted nagyon jó vagy,nekem alapból táposabb embereim voltak és a chakra is úgy-ahogy jól jött .Legközelebb alapcsapatal megyek és izgibb lesz,ha lesz kedved írj majd üzit és anyi .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totibaba
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3185 Dátum: 08 jún 17, 20:59:19 » |
|
Most a tayuya meg eféléket csinálom max a kész vok más csak 2 győzelem De ha mondassz egy jó csapatot a jirobou-shoz akk gyorsaabb lessz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 17, 21:01:12 írta totibaba »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3187 Dátum: 08 jún 17, 21:48:47 » |
|
Nos enyi erővel te is OFFolsz .Már egy ideje priviben írjuk tovább de ha végigolvasod a több mint 200 oldalt láthatod nem csak mi tárgyaljuk ki a privát mecseket mert ez is ide tartozik szerintem nemcsak az ilyenek hogy "Ki tud jó csapatot ennek meg annak pl" mikor azok is le vannak írva 500-szor.AMugy Jiroubos küldihez:Neji-Hinata-Tayuya
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 17, 21:50:59 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
totibaba
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3188 Dátum: 08 jún 17, 21:51:30 » |
|
Kösz Den kipróbálom ! Remélem sikerülni fog mer má 1x-er megvolt a 3/4 de kikaptam és ott pattant el a szál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #3189 Dátum: 08 jún 18, 08:14:59 » |
|
lehet én értetem félre valamit de Jiroubou-s küldihez Choji-nak benne kel legyen a csapatodba ! amúgy én azt a Choji - Tema -Kankuro-val vitem ki ! a (S) -lees küldihez ez jó szerintetek ? : Lee - Ino - Haku
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lili
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3190 Dátum: 08 jún 18, 09:43:46 » |
|
Hányszor kell nyernem ahhoz hogy magasabb rangot kapjak,vagy több karaktert?Lehet hogy a válasz már le van írva, de nincs kedvem 200 oldalt elolvasni. :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #3191 Dátum: 08 jún 18, 11:14:15 » |
|
a (S) -lees küldihez ez jó szerintetek ? : Lee - Ino - Haku
Ez egy nagyon jó csapat, én is ezzel vittem végig, úgy, hogy csak 1-et vesztettem.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3192 Dátum: 08 jún 18, 12:46:46 » |
|
Hát kipróbáltam az olyan sokat ajánlgatott Sakura-Ino-Kidomaru team-et,de egyből 2szer vesztettem velük Igaz éppenhogycsak nem ment meg aza ellenfelek is naon gázok voltak szal nen csoda Na de nem tudna ajánlani vki vmi jó team-et? Mert fejlődgetni szeretnék,csak sajna nem tok összekaparni egy említsére méltó csapatot! Köccke!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
menyek
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3193 Dátum: 08 jún 18, 13:05:05 » |
|
hello mit jelnet az a ladderranks és hogy tok azzal vmit csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #3194 Dátum: 08 jún 18, 13:06:18 » |
|
! Mert fejlődgetni szeretnék,csak sajna nem tok összekaparni egy említsére méltó csapatot! Köccke! mondom én 8 row-ot hoztam a Neji - tema - Shino/Zaku ! Akik nem értik miért Shino elmagyarázom ! Tud Chakra-t lopni és be véd mindenki-t 2 köre ! addij tema-val és Neji-vel jól le írtod őket ! de tudom még ajálani a Kiba - Jioroubou - Tema ezzel is 8 row-ot hoztam össze ezzel csináltam meg a Sakon-os küldi-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|