Choujihoz Temari és Shikamaru/Ino a legjobb
Én ezekkel simán ütöttem "bárkit"
Úgy kell csinálni, h legelőször, ha Shikamarud van, azzal kell gyorsan befogni az ellent. Arra kell koncentrálni, a többivel meg ált semmit, max Temarival, ha jön nin
Amint lefogtad ellent, akkor mehet Choujinak rögtön bogyó, de csak egyet és azzal támadgatni, na meg persze Temarival is folyamatosan. Shikamaruval, meg miközben lefogja ellent, a fojtogatós skilljét pedig alap, h olyan kell tenni, akinek van magas damage reduja támadások ellen
Mint pl Gaara, Sasukera, Sakurara stb.
Ha pedig Ino van, akkor viszont Choujit kell előnybe hozni, azzal kell először arra törekedni, h Meal tankozzon, aztán egy bogyót beadni neki, végül ha jön tai, akkor mehet a másik skillje, közben pedig ha jönnek a chakrák, akkor Temarival és Inoval támadgatni, stunolgatni. Inoval term én csak az egyik skilljét ajánlanám, amit többször lehet haxnálni, 1 körös, stunolós, nem cooldownos
Sokkal jobb, mint a 3 körös stunja 1 karira...
Temarival meg a 25 sebzésűt kell haxnálni, inkább azt többször, mint 1x a 35 sebzésűjét
Ebben a csapatban mindig (kivétel Choujinál) a legkisebb sebzésű skillt kell használni, így nem fogy olyan gyorsan a chakra és minden körben képes leszel támadni
Choujinál érdemes csak 1x bevenni 1 bogyót, nem naon szabad többet...elég az a dupla sebzés is
Max ha olyan helyzetben van az ember, h megengedheti magának a 2. bogyó bevételét... De am nem naon ajánlott^^ Vagy akkor meg Temari helyett Sakurat kell betenni, és azzal is csak stunolgatni meg healelni^^