de a chidorihoz mindig kellet a sharingan, még az előző szerveren is, szóval nem értem mit panaszkodsz
Nem azért mondtam, mert megváltozott volna, de régen vhogy jobban szerettem, most nem igazán megy vele. Bár most éppen egy KNaruto-Sasuke-Baki trióval sikerült 3 rowot összehoznom, de most már nem próbálkozom, félek a szerver megint kiakadna.
Szerk.: Na gondoltam itt is megosztom: csináltam egy mozgó background swf-t és működik.
Nekem nem lassította a játékot, bár lehet gyors net kapcsolat kell hozzá v. gép, meg egyelőre csak a karakterválasztó képernyőn próbáltam ki, a harc nem tudom lassabb-e. Egyetlen gondom, hogy azt ajánlják, hogy az swf fájl 770x560 legyen, így csináltam, mégis kisebb, mint a játék képernyője, ezt majd még próbálgatom.
Ha gondoljátok próbáljátok ki, ja és még hangja is van, így később zenét is lehet majd alárakni, bár túl hosszút nem érdemes készíteni. Ja és mint mondtam, ezt karakterválasztó képernyőn próbáltam ki, de majd harcnál akarom ezt használni: budokaikep.uw.hu/naru.sfw