Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2550 Dátum: 08 máj 20, 16:48:57 » |
|
Az jó csapat, amit Souske mond, ugyan kicsit chakra igényes, de jó csapat. Mondjuk én úgy tudtam nyerni Choujival,h ő volt a fő emberem ráadásul. :'X
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
souske1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2551 Dátum: 08 máj 20, 16:50:44 » |
|
Elkezdtem csinálni a streakeket (előtte 2 napig melegítettem a csapatommal) mostmár ismerem minden kis trükkjüket, meg, hogy milyen helyzetbe mit toljak egyszóval totálisan kiismertem a csapatom Viszont időközben ANBU lettem Most megszerzem Gait és aztám visszameek a régi csapatomhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2552 Dátum: 08 máj 20, 16:51:23 » |
|
Sztem jó Choyi mert nekem minden ok vele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 20, 17:31:00 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lalika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Legacy of Itachi
|
|
« Válasz #2553 Dátum: 08 máj 20, 16:54:46 » |
|
Naruto kap 20 életet amikor rajta van az árnyékklón, és betámadják! Pl.: Kinnel nyomsz egy illusion duplication-t az ellenfelekre, és ha köztük van naruto és rajta van az árnyékklón, akkor narutora csak 5-öt sebez! Szerintem ez így jó, bár nem tudom miért kellett bonyolítani, végülis egy 40%-os védelem is ugyanezt csinálja...ha azt nézzük, hogy eddig 33%-os védelme volt, akkor jó irányba fejlődött...bár hajdan neki is 50%-os védelme volt...mind1 off: renato 4 szavas üzit kell írni, küll. - moder
|
|
|
Naplózva
|
"Amióta a világra jöttél, mondtál igazat akár csak egyetlen egyszer is?" L
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #2554 Dátum: 08 máj 20, 16:55:27 » |
|
Gondolkozok... Kiba-Hinata + Kabuto. Gondolom magamba, ha Team 7 jönne a nagy védelmével mekkora szívás lenne. Hát nem a Team 7 jött? De de. Kabutoval deftör, ííí kész a sharingan meg a kagebunshi, Hinata rombol + véd + Kiba üti a "kétfejűkutyát". Nem enyhén aláztam...
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2555 Dátum: 08 máj 20, 17:41:44 » |
|
Naruto kap 20 életet amikor rajta van az árnyékklón, és betámadják! Pl.: Kinnel nyomsz egy illusion duplication-t az ellenfelekre, és ha köztük van naruto és rajta van az árnyékklón, akkor narutora csak 5-öt sebez!
Nem, mert Naruto úgy kap 20 életet, hogy körönként 5-öt, és a 4. kör végén lesz neki 5, szóval ha kinnel azt a technikát rányomatod, akkor 20-at sebzel neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eliath
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2556 Dátum: 08 máj 20, 17:48:25 » |
|
Ööö...én most narutoval csatázgatok...de milyen 5öt veszít?Oo Meg egy mukkot nem értek, amit mondtok... de annyit mondok, h kb ugyanazt tudja, mint cursed seal sasuke^^ 20 sebzést levéd, ha a klónok rajta vannak Pl: ha kiba ellen be vannak nyomva a klónok, az meg tol rá egy kétfejű kutyus támadást, akkor narutonak egy deka életerőt sem fog levenni Ergo kiba a kétfejű kutya támadását bafhatja naruto klónjai ellen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2557 Dátum: 08 máj 20, 17:50:54 » |
|
neeem, nem,. Naruto kap 20 életet 4 körön át, tehát minden körben 5 életet kap, nem midnen körben 20-at. Sokszor el lehet téveszteni a dolgokat. Tehát Naruto aktiválja az árnéykklónokat., a következő körben kap 5 életet. Ez 4 körön át megy, végül összesen 20 élete lesz a 4 kör során
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2558 Dátum: 08 máj 20, 18:02:55 » |
|
nem mind1 hogy naruto mit kap?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2559 Dátum: 08 máj 20, 18:04:34 » |
|
Hát annak, aki a Narutot használja, annak nem Mellesleg, gaival képtelenség nyerni Row 4-et. Csapatot valaki tudna mondani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Iam The Ghost
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2560 Dátum: 08 máj 20, 19:49:56 » |
|
Ben, Te játszottál már Narutoval? A többiek mondják jól, egyszerűen ha megütik, akkor 20 életet visszakap (ergo, Chidori nem 60-t sebez, hanem 40-t nála). De ha nem hiszed, próbáld ki, vagy egyszerűen nézd meg a leírást: 20 temporary hp-t kap, a Basics részben leírják, hogy a temporary health-t akkor kapja meg a karaker, ha előtte megütik. Ja és ez 2-szer lép életbe, vagyis ha 3-szorra megütik, akkor már nem gyógyul még 20hp-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 20, 19:51:21 írta Iam The Ghost »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2561 Dátum: 08 máj 20, 19:51:06 » |
|
Jajó, biztos, nálam ez nem így hatott xD Na, de a kedvenc karim akkoris Kurenai, kellett nekik legyengíteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2562 Dátum: 08 máj 20, 20:04:16 » |
|
Nah végre kész a Sakonos küldi .Sasuke-Kankuro-chouji ténleg jó de páran elég hamar kiléptekígy mákos volt....nameg lee-vel benyomja az 5.kaput mikor rajra van a sharingan meg Kibán aktív a farkas miatt a sebezhetetlenég de benyomja a másikat is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minority
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2563 Dátum: 08 máj 20, 21:07:53 » |
|
Ben szerintem probáld ki Narutot mer nem jol mondod... Ahogy Eliath is mondta úgy müködik Kakashis küldi elég gáz lett igy ezzel a 75 nyirbálosdival... megnehezitették a kis köcsögök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2564 Dátum: 08 máj 20, 21:10:19 » |
|
Midnent nehezítenek... Kurenainak meg lecsökkentették a stunnolását... -.-" Emellett Sakuranak asszem a Rampage már nem ad 50 %-os védelmet, csak a K.O punchot duplázza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|