24 dec 02, 23:43:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 156 157 [158] 159 160 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1042131 alkalommal)
0 Felhasználó és 216 vendég van a témában
hajdugabesz
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2355 Dátum: 08 máj 09, 08:20:13 »

hát sztem sasorit azért nem tették bele mert nem tudják hogy oldják meg. gondolj bele hogy ottvan hiruko, sandaime kazekakge, önmaga, és a száz báb. ezt négy támadásba belesűríteni nem könnyű
Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
souske1
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2356 Dátum: 08 máj 09, 10:55:18 »

Sasori:
Hokage báb, száz báb, védelem és valami "poison" attack.
Szerintem  kacsint
Naplózva

Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #2357 Dátum: 08 máj 09, 11:01:25 »

Nos nem tudni, mert szerintem nem tudják,h hogyan oldják meg,h ne legyen túl tápos a karakter. Gondoljatok csak bele,h mivel ő is bábos, mint Kankuro, így ő is random chakrát használna viszont a legtöbb képessége nagyon erős, ami ráadásul ha random chakrába is kerülne, akkor túlon túl táp lenne.
Újabb kérdésem lenne: Betettem a csapatomba CS Saukát viszont az átok pecsétje semmit se csinál. Vagy legalábbis nem azt csinálja mit eddig. Tulajdonképpen ennek sem látom így nagy hasznát. Örülnék,h z ilyen dolgokkal valami csinálnának az adminok, mert nem igazán értem,h eddig mi haszna a használtuknak ha gyakorlatilag van egy képessége a 4-ből ami semmit se csinál. :S
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Sabaku no Gaara
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2358 Dátum: 08 máj 09, 12:05:49 »

nekem nagyon nem jön be ez az uj vmi me mindig kikapok meg direkt nagyon erős ellen felek jönnen közbe erős csapatokkal vagyok
tudnátok 1-2  csapatot mondani ezekkel a karikkal : alapkarik, tayuya,kidomaru,jirobou,sakon,zabuza,yoroi,shigure,anko,kabuto,iruka
előre is köszi
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 09, 12:25:02 írta Sabaku no Gaara » Naplózva
Iam The Ghost
Chuunin
*

« Válasz #2359 Dátum: 08 máj 09, 12:10:32 »

Most direkt ki van emelve a főoldalon, hogy olvassuk el újra a basic-et és a skilleket, mert megváltoztak. Kakashit mondjuk Én se nagyon értem, hiába olvasom el a leírását, de pl. mikor Naruto használta ellenem a Rasengant, akkor azt visszaverte.
CSSasuke ahogy olvasom ha aktiválja a pecsétet, akkor lecsökkteni a támadások cooldown-át 1 körrel 3 körig, az az a Chidorival azonnal támadhatsz újra a köv. körben, a másik támadás meg eleve 0 cooldown-os. Az első részét viszont nem értem a leírásnak, valóban túl lett bonyolítva.

Egyébként meg lett Lee, szerintem elég gyenge lett, egyedül a gyógyítás képessége lehet hasznos, amúgy gyengék a támadásai, jobban megéri a sima Lee-vel harcolni.
Naplózva
souske1
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2360 Dátum: 08 máj 09, 13:27:15 »

Tőlem kérdezhettek nyugodtan ha gond van elég tapasztalt vok.
A cs Sasuke cs-jének lényege:
Ha aktiválod kapsz 20 pont "absorbot" azaz sebeznek rád 80-at sebződsz 60-at...
Meg amit már írtatok hogy csökkent 1 körrel a cooldownt a támadásainak.
Sabaku no Gaara:
+ csapatot mondok 9 karival válaszd amelyik tetszik:
chakra leecher team:
Yoroi Kabuto és Shino/Tayuya
Team 2
Tenten Kin Shigure
Team 3
Sakon Anko Ino

Mostani csapatom Dosu Naruto(sima) és Zaku elég jól lehet velük kenni
Naplózva

Iam The Ghost
Chuunin
*

« Válasz #2361 Dátum: 08 máj 09, 13:50:16 »

Én most egyelőre próbálom megcsinálni a Gai küldit, Jiraiyat hanyagolom talán, elég nehéz lett. :/ Úgyhogy Gai után szerintem megpróbálok Sannin szintre feljutni, majd oda kéne vmi jó csapat, mert elég vegyesek a sikereim.
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #2362 Dátum: 08 máj 09, 14:05:15 »

Én is Gaira hajtok most. Ugyan most egyik új kari sincs meg eddig, de Gai tűnik a legígéretesebbnek ezek közül talán. Jiraiya küldi szerintem nem olyan nehéz mondjuk, ha Kakasi Sharinganja csinálna is valami talán könnyebb lene velük. Én úgy olvastam az ő SHaringanjáról,h azon nem változtattak vagyis 1 támadást visszakéne verni arra akit kijelölök. Érdekes módon, amikor használtam Kakashit csak kakashi vált sárgává a támadható célpontok pedig nem annak ellenére,h nem voltak védelem alatt.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
aronrigo
Chuunin
*

« Válasz #2363 Dátum: 08 máj 09, 14:19:55 »

Én is furcsáltam pár dolgot, most így nem írom le, mert nem jegyeztem emg(mert nyertem...)DE néha fura, hogy támadok: shigurénak 80 hp-ja van és kap cs sasukétól egy szimpla chidorit...erre meghal...mondom jó ez így nekem,de hapsikám biztos nem örült...nem volt rajta semilyen támadás se cs...csak szimpla chidori
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #2364 Dátum: 08 máj 09, 14:35:57 »

Sasorinak ezek kellnének:

Satetsu: Az összes ellenfélnek 30hp sebzést okoz , ára két feketechakra.
Akahigi ; Hyakku no Sounen: Az összes ellenfélnek 50hp sebzést okoz,ára 4 feketechakra.
Hiruko védelme: Egy körig nemtudják megtámadni.
Self-Puppet: Minden körben 10hp sebzést okoz egy ellenfélnek,5 körön át. Addig Sasorinak a védelme 40%-al erősödik.
Naplózva
hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #2365 Dátum: 08 máj 09, 14:53:41 »

küld be az N-A-nak. Nekem teccik, hátha megcsinálják:D
Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #2366 Dátum: 08 máj 09, 15:53:07 »

Biztos,h nem csinálnák meg, mert ez túl táp így. Épp erről beszéltem ha Sasori ilen erős lenne, akkor mindenki csak azzal lenne, mert az lenne a legerősebb kari. Ugyanezt csinálták Itachival is. Az elején az Amaterasu 30+30-at sebzett, amit nem lehetett kivédeni a győzelen nagyon könnyen összejött, most meg 15 kivédhetetlen végtelenig tartó Amaterasuja van. Kis különbség.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
aronrigo
Chuunin
*

« Válasz #2367 Dátum: 08 máj 09, 16:17:33 »

szerintem is abszurd, berakok mellé egy 40 es támadású taijutsus valakit, azt ott vesztette a meccset...tökmind1 milyen sok chakra kell hozzá..szerintem sok kis támadás illene sasorihoz...4 körig 15ös sebzés vagy stb...vagy speckó pl:
benyom egy bábos jutsut, és ha bárki megtámadja őt 3 körig, akkor az aki megtámadta sebződik 20 hp-t...
Kell bele vinni valamilyen fantáziát...
Naplózva
souske1
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2368 Dátum: 08 máj 09, 16:46:59 »

N-A-ékkal tökéletesen lehet tárgyalni én már csináltam 2 karaktert és csak azért nem csinálták meg, mert nem Shippuudenesek, már pedig az ő terveikben ez szerepel.
Am a két kari Sumaru(Rejtett Csillag falu) és Raiga(Villám használó volt Akatsuki tag) volt.

Ez elég érdekes:
    * Static – This skill cannot be ended or paused by normal means (invulnerability, stun, etc.) before its duration ends. Abbreviated as ‘St’ sometimes.
    * Interrupt – This skill cannot be ended but can be paused by normal means (invulnerability, stun, etc.) before its duration ends. Abbreviated as ‘It’ sometimes.
    * Cancel – This skill can be ended by normal means (invulnerability, stun, etc.) before its duration ends. Abbreviated as ‘Ca’ sometimes.

Lassan be kell magolnom ezeket a kis extrákat is Mosolyog

Naplózva

hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #2369 Dátum: 08 máj 09, 16:53:16 »

Raiga nem Akatsuki tag volt hanem a filler szerint a köd hét kardforgatója közé tartozott. egyébként elmondod a kedvemért hogy hogyan lehet nekik karakter elképzeléseket beküldeni, mert akkor lehet hogy én is gondolkozom néhányon.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 156 157 [158] 159 160 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins