Hát érdekes ez az új rendszer, amit bevezettek most. Ahogy észrevettem nem egy bug került a játékba egyes emberek skilljeinél. Pl.: Kakashi Sharinganja semmit se csinál. Bekapcsoltam, de az ellenfelet,h kire rakjam nem lehet kiválasztani, pedig nem volt védelem alatt az ellenfél csapata. Gondoltam már csak önmagát védi meg, de azt se csinálja, mert ha őt támadják akkor sem használ Sharingan csak chakra kidobás az egész.
Másik,h Nejivel a deftörés egyszer működött Gaara ellen, viszont Sakura ellen már nem nagyon ment neki.
Amúgy a karikat elnézve nem rosszak. Jó mondjuk Lee szerintem nem valami nagy durranás. A Shipp Naruto nem rossz így első ránézésre, SHipp Gai meg kifejezetten erősnek, tűnik hasznosítható karakternek látszik. Szegény Deiderát kicsit túl komplikálták. Kicsi, közepes, nagy agyag, majd megint kicsi agyag ennek mi haszna,h nagyból újra kicsi lesz? Meg,h ha felrobbantja önamgát akkor meghal, de előtte ha van klónom akkor mégsem?
Kicsit túl bonyolították szegényt. Annyi leírás van hozzá,h ki se fért ráadásul.
Másik kérdés: Hol van Sasori???