Blind
Vendég
|
|
« Válasz #2175 Dátum: 08 ápr 19, 13:29:38 » |
|
Mondjuk még a balance az elején nem valamijó:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2176 Dátum: 08 ápr 19, 13:40:33 » |
|
ha jkól játszol, bárkit el tudsz verni, jariyas csapatot porrá aláztam alap csapattal...csak tudni kell használni egy csapatot, meg jó ha van egy tanácsadód!!!!NEkem vane gy jó:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dajhard
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2177 Dátum: 08 ápr 19, 14:54:41 » |
|
hát igen a tanácsadó nem árt.nekem is van már gyakorlatban lévő jó tanácsadóm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2178 Dátum: 08 ápr 19, 15:15:51 » |
|
Hmm de rossz ez a hang hármas küldi...annyira rossz kinnel zakuval meg azzal a furujakezűvel elnni... Nincs valami taktik hosszájuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2179 Dátum: 08 ápr 19, 15:18:53 » |
|
én ott Kin és Dosu képességeit használtam ki Dosu-nak a 40es sebzés és a 10 hp levonás körönként. Kin-el meg a kilőttem a pár chakra-t én így csináltam...nem nagyon kaptam bloodline-t így Zaku-t nemigen használtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2180 Dátum: 08 ápr 19, 15:57:10 » |
|
Én azt bírom, hogy a hat vereségemből, 5 azért szenvedtem el, mert nem hozta be az emberek fejét. Valszeg most is kikapok, mert megint ezt csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2181 Dátum: 08 ápr 19, 16:54:35 » |
|
Engem Haku meg Sikamaru idegesített fel hogy 2 körre az egész csapatom lebénították :'X.Mondjuk ami meglep hogy Gaarát elég kevesen használják,pedig azegyből leölős képessée durva csak zabálja a ninjutsut de Kiba se semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2182 Dátum: 08 ápr 19, 17:04:48 » |
|
Den, akkor rimánkodj,h ne találkozz az én csapatommal, mert megint ideges leszel. :'X Zaku, Kis és Dosu nem olyan rossak együtt. Ami előnyös velük,h mindenféle chakrát használnak és nagyon keveset fogyasztanak. Először is aktiválni kell Kin és Dosu előképességét, majd amint lehet Kinnel használni a chakraromblást, ami 1 körre kiütheti az ellenfelet. Eközben kapsz néhány chakrát és nagyon szerencsés esetben 1 ellenféllel végezni tudsz, míg 2 ellenfélnek már csak 35 hpja marad. Ez van ideális esetben, de érdekes módon nekem már elsőre összejött a 4 győzelem velük, amikor próbáltam őket. Konkrét taktikát nem lehet mondani hozzájuk, mert minden a chakra kapásától függ.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #2183 Dátum: 08 ápr 19, 19:01:26 » |
|
Gaara instant killje nem vmi hejj de huha jo. Viszont a rehabilital Gaara az mas... Az kemeny.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2184 Dátum: 08 ápr 19, 21:01:52 » |
|
Den, akkor rimánkodj,h ne találkozz az én csapatommal, mert megint ideges leszel. :'X Zaku, Kis és Dosu nem olyan rossak együtt. Ami előnyös velük,h mindenféle chakrát használnak és nagyon keveset fogyasztanak. Először is aktiválni kell Kin és Dosu előképességét, majd amint lehet Kinnel használni a chakraromblást, ami 1 körre kiütheti az ellenfelet. Eközben kapsz néhány chakrát és nagyon szerencsés esetben 1 ellenféllel végezni tudsz, míg 2 ellenfélnek már csak 35 hpja marad. Ez van ideális esetben, de érdekes módon nekem már elsőre összejött a 4 győzelem velük, amikor próbáltam őket. Konkrét taktikát nem lehet mondani hozzájuk, mert minden a chakra kapásától függ.
Kössz mester, már kezdek belejönni, csak tudod a szokásos 4.nél kikapok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2185 Dátum: 08 ápr 20, 09:43:27 » |
|
Szívesen. Ismét játszottam 4 meccset és ismét nyertem 4-szer mondjuk az utolsó volt a legneccesebb az eddigiek közül. Igaz,h az ötödik meccsemet nem nyertem volna meg, ha nem egy kezdővel játszok, mert egy elég alap taktikai hibát vétett, ami a meccs elvesztésébe került. Gyakorlatilag most 8 győzelem 0 vereséggel állok és sikerült meglépni a 6-os szintet, amivel geninné válhattam. Érdekes,h a ladder reset előtt már volt ezzel a csapattal +12 WS-em, amikor törölték az eredményeket, így most olyan mintha 20-szor nyertem volna zsinórban. Kíváncsi vok meddig sikerül vinni ezt a csapatomat. Én a sima Gaarat jobban értékelem, mert ha van elég ninjutsuja akkor egy ellenfelet védelemtől függetlenül ki tud ütni. Míg a másik Gaara ugyan 1 kör blokkolás után elég sokat sebez azonban, de ha az ellenfélnek van védelme nem sokat ér velük szemben, ráadásul sokáig tart míg újra használható lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2186 Dátum: 08 ápr 20, 10:09:39 » |
|
Szívesen. Ismét játszottam 4 meccset és ismét nyertem 4-szer mondjuk az utolsó volt a legneccesebb az eddigiek közül. Igaz,h az ötödik meccsemet nem nyertem volna meg, ha nem egy kezdővel játszok, mert egy elég alap taktikai hibát vétett, ami a meccs elvesztésébe került. Gyakorlatilag most 8 győzelem 0 vereséggel állok és sikerült meglépni a 6-os szintet, amivel geninné válhattam. Érdekes,h a ladder reset előtt már volt ezzel a csapattal +12 WS-em, amikor törölték az eredményeket, így most olyan mintha 20-szor nyertem volna zsinórban. Kíváncsi vok meddig sikerül vinni ezt a csapatomat. Én a sima Gaarat jobban értékelem, mert ha van elég ninjutsuja akkor egy ellenfelet védelemtől függetlenül ki tud ütni. Míg a másik Gaara ugyan 1 kör blokkolás után elég sokat sebez azonban, de ha az ellenfélnek van védelme nem sokat ér velük szemben, ráadásul sokáig tart míg újra használható lesz. Hát nemtomn nem vagyok yolan jó mind damon...(mondjuk a geninné válás nekem is veretlenül ment:D) de fura, ugyan oylan gyorsan fejlődök sztem mint az előző ladderben, kivétel a geninné válást, az egy jó ötlet volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2187 Dátum: 08 ápr 20, 14:09:28 » |
|
Na rászántam magam hogy visszatérjek arénázni... erre nem lenullázták accountomat :'X Történt valami tisztogatás amiről lemaradtam, vagy csak engem szemeltek ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2188 Dátum: 08 ápr 20, 14:23:26 » |
|
Nah feltúrom magam Genin szintig...csapatom: Shika-Naru-TenTen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2189 Dátum: 08 ápr 20, 14:25:49 » |
|
hmm...életembe először betettem Kabuto-t is egy csapatba...és egész jó a csávó most egy Shino-Yoroi-Kabuto csapatom van...remélem még ma chuunin leszek a lenullázódás az új ladders rendszer miatt van, hmm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 20, 14:26:24 írta Dei »
|
Naplózva
|
|
|
|
|