Sabaku no Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1785 Dátum: 08 márc 22, 10:38:21 » |
|
Shigure az esernyős csávó ,én most a Tayuyás küldit csinálom Temari-Shika-Shigure csapattal de nem valami jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 22, 10:42:38 írta Sabaku no Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
 |
« Válasz #1786 Dátum: 08 márc 22, 10:51:04 » |
|
Shigure mellé talán a legjobb Temari és Kimimaro lenne. Legalábbis én velük csináltam meg a küldetés eme részét. Elég erős támadó csapat lesz belőlük és ha ügyes vagy akkor 3-4 kör alatt feladásra kényszerítheted az elleneledet.
Jaja, csak nekem még Kimimaro nincs meg. Legelőbb a hang ninjás küldiket csináltam (tayuyat kihagytam, de már megvan). Spec Jounin lettem és megszereztem Zabuzát Kabutot Shizunet és most csináltam volna a kimimaros küldit, csak előtte még Shiguret meg oborot be akarom szeezni, szal Kimimaro nincs meg. Tudtok valaki mást a Shigure-Temari páros mellé? Ui.: Valaki egy privit?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 22, 11:03:15 írta Axel-sama »
|
Naplózva
|
 Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1787 Dátum: 08 márc 22, 12:52:07 » |
|
Na most gyorsan mondjon nekem valki egy jó emberkét Hinatához meg Shinohoz..  Még csak yoroi meg a hang 4es van meg.. :'X Ezt a hinata, kiba meg Shinos küldit csinálom de már a kibáé megvan.. ugy gondoltam akkor külön külön megcsinálom és már hinatával is győztem egy huzamban vagy 4x és csak 12 győzelmet írt ki.. pedig nem is vesztettem.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1788 Dátum: 08 márc 22, 14:27:08 » |
|
Amúgy tud valaki Shikamaru - Temari kettőshöz tippett. OFF: Közben használóm ám a visszakeresés no jutsut is, úgyhogy lehet, hogy ezt a postot majd törlöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
 |
« Válasz #1789 Dátum: 08 márc 22, 15:04:03 » |
|
hát... Shika-Temari... Nem kell hozzá nagy trükk. Shikamaruval lefogod akit kell, majd deftörés vele aztán Temarival a Kiri kiri mai, ha összejön a két kék. Plussz mellé még Ten-Ten a legjobb mert a kiri kiri mai + twin Rising Dragons vagy mi a halál nagyot üt az ellenen. 
|
|
|
Naplózva
|
 Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
 |
« Válasz #1790 Dátum: 08 márc 22, 15:18:13 » |
|
ááh  nemtudok 6x egymás után győzni Sasukéval. Valaki, valami tipp? eddig megvan: Hang 4es Yoroi Kabuto Shizune
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja 
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
 |
« Válasz #1791 Dátum: 08 márc 22, 15:20:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
 |
« Válasz #1792 Dátum: 08 márc 22, 15:22:45 » |
|
team 7?  azzal nem megy valami jól, de akkor még azért nyomom velük  am már 3 hete próbálkozok jó sokszor volt olyan h egymás után 5 és utána már magától kiírta h YOU LOSE! pedig még nem is csináltam semmit  akkor eléggé ideges lettem.. és köszi Axel^^
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja 
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
 |
« Válasz #1793 Dátum: 08 márc 22, 15:35:48 » |
|
Ha team 7 nem megy akkor bróbálj egy olyan összeállítást, amelyben mindenki másmilyen chakrát használ, és legyen egy "lefogó" vagy deftör ember + valamilyen csapatsebzéses, de nem árt egy chakra lopó, ha nem kapsz megfelelő típusú chakrát. Nem mindig válik be de azért meg lehet próbálni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
 |
« Válasz #1794 Dátum: 08 márc 22, 15:38:06 » |
|
próbáltam a shizune-kabuto-sasuke csapattal: ezzel sokszor nyertem, de nem egyhuzamban X'D most meg nyertem egyet a shizune-naruto-sasuke csapattal.  fura összeállítás köszii Axel 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
 |
« Válasz #1795 Dátum: 08 márc 22, 16:09:41 » |
|
Néhányan elég furcsán játszanak. Ez előbbi meccsemen kb. 70% esélye volt az ellenfélnek a győzelemre, mégis feladta. Megunta a játékot? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1796 Dátum: 08 márc 22, 16:11:43 » |
|
Nem hiszem hogy feladják, inkább kidobja őket... Mostanában nálam is szokása 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
 |
« Válasz #1797 Dátum: 08 márc 22, 16:32:32 » |
|
Mot hogy mondod már velem is fordult elő ilyesmi...  Tudtok Oborohoz vagy Zabuzához valami jó csapatot, persze külön. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matyi9401
Vendég
|
 |
« Válasz #1798 Dátum: 08 márc 22, 18:33:41 » |
|
sziasztok én új vagyok és nem értem egy 5 győzelmes embernek hogy lehet 2. hokagéja valaki elmagyarázná lécci 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1799 Dátum: 08 márc 22, 18:36:39 » |
|
Úgy, hogy resetel. Megszerzi a karikat, és előröl kezdi, de a karik megmaradnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|