24 nov 30, 17:39:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1036971 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
Gangstakun
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1380 Dátum: 08 feb 27, 18:47:34 »

Ööö mikor be kell hozni Kidoumaru -t ... Na akkor mitk kell csinálni nejivel ? Nem nyerni kell a csapattal 4-szer amiben neji - ek is benne kell lennie ? Mert én már vagy 4-szer győztem , de csak 1-et jelez ki .. Mármitn azt modnja , hogy 1/4 ...  :/ Ja és neji mellé kit ajálanátok ? Én lee - t és saukra - t vagy Ino-t raktam ... MOst chouji , neji , sakura van ... Ez így szerintetek jó ?
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #1381 Dátum: 08 feb 27, 18:49:54 »

akkor már neji-hinata-kin...
sokkal ütősebb, és nem kell hozzá nagy szerencse, hogy az ellenfélnek végig 0 chakrája legyen...
pl itt 1 csapat
ugy az row os és a row = folyamat ( nyerj nejivel folyamatba 4 x )
Naplózva

pomegranate
Chuunin
*

Kabalababa XD

« Válasz #1382 Dátum: 08 feb 27, 18:56:18 »

kit rakjak kibához és kankurohoz? Sakonért és Ukonért megyek, még csak Tayuyát, Jirobout meg Kidoumarut szereztem meg.
Naplózva

Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart.

Anyum: Zakuro
Apum:Gangstakun
Hugim:Tenchi
Senseiem:Adachi
CHPK 3-as számú tagja ikszdé
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1383 Dátum: 08 feb 27, 19:03:05 »

Szeirntem Chouji -t rakd be , mert ő letudja fogllani az elelnt és nincs is szüksége sok chakra- ra ... Addig Kiba mondjuk megjelöli az ellent és Kankuro aktiválhatja  a bábhasználó jutsu -t  ...
Naplózva

SR club alapító és tag

Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1384 Dátum: 08 feb 27, 19:07:42 »

És én kit rakjak Sasuke mellé??  :/
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1385 Dátum: 08 feb 27, 19:14:02 »

Háát nem is tudom ... Ha jounin - ok már vanank akkor jounin - okat Nevet Ha nincsenek akkor én shikamaru -t és Rin-t ajánlanám .. Bár ez íyg teljesen nem jó , de az a baj , hogy szöszkének kell chakra chidori -hoz .. Háát legyen mondjuk ... az a baj , hogy sasukenél is aktiválni kell a sharingan -t meg hinaat - nál is a Byakugen ...  :/ Na akkor modnjuk sasuke Ino Rin vagy Sasuke , Lee és Shino ... De én nem vagyok profi ...  :/ már 26 meccsből 5-ször nyomtam surrender - t és 10 - szer vesztettem meg 11 - szer nyertem  :/
Naplózva

SR club alapító és tag

Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1386 Dátum: 08 feb 27, 20:21:12 »

Huhh most meg Chouji mellé kit rakjak?? Nevet A sasukésat emg tudtam csinálni temarival és sakurával Nevet Szerencsére :clove:
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1387 Dátum: 08 feb 27, 20:24:48 »

Nem tudom én most Sakura shino neji -re váltottam .. Tök jók így ...  Háát most Chouji keveset sebez ... Akkor modnjuk rakd be mellé Shino -t avgy Hinata -t és Zaku -t .. Próbáld ki .. Bár annyira nem tűnik jó ötletnek nekem se ,de azért javaslatnak nem rossz szerintem ... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 27, 20:58:33 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #1388 Dátum: 08 feb 27, 20:55:31 »

gantsakun nics rin a játékban csak kin
Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
vajajava
Vendég
« Válasz #1389 Dátum: 08 feb 27, 22:06:57 »

aki tud angolul, az olvassa már el a naruto-boards "Teams and Strategies" kiemelt topicjait....
aki meg nem, az ássa el magát Pontosan
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1390 Dátum: 08 feb 28, 09:30:16 »

Őőőő...Gangstakun a Chouji-Kankuro-Kiba teamnek semmi értelme xD Chouji ugyanazt használja mint Kiba, én ehelyett inkáb Dosut ajánlanám...

Amugy,tenchi ha már 4/4-et vesztettél én tegnap 29/6-ot vesztettem Nevet

Annyit arról h olvassam el: Nem olvastam el, és nem is igazán segítettek, csak Dei. És még angolul sem tudok, de vágom hogy ha sorozatban kell nyerni sorozatban nyerek xD

Igazán rakhatnának be még több uj karaktert ... :\
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 28, 13:36:28 írta Pettinho » Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1391 Dátum: 08 feb 28, 13:35:55 »

18/19 -reállok  >.<# ... Háát csak azért jobb úgy pettintho , mert amíg Kiba nyomja a megjelölést meg a 2 fejű farkast addig chouji viszonylag kevés chakra -é rt cserében meg tudja támadni az elelnfelet shino meg lopja a chakra -t Nevet Most a team 7-el tolom ... egész jól megy Nevet 8szor kelelne nyernem már 1 megvan >.<# de neji -vel nem tudtam megcisnálni a küldit ... Szomorú Neeem vaj ... (Nevet) senki nem olyan hülye , hogy ne tudjon összerakni 3 emebert ... Csak kikérik a véleményeket ...
Naplózva

SR club alapító és tag

Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1392 Dátum: 08 feb 28, 13:41:37 »

a Team 7-et szeressem. Nevet
Nah akkor: Dosu benyomja a dupla sebzést üt 40-et + Kankuro 60-at. Kiba meg ugy szintén tud 60-at ütni szóval egy embert már is öltél Nevet
 O_o a nejis küldi nekem is sokára lett meg, de most is az egyik küldiben kellett nyernem Nejivel sokat... K Naruto-Kin-Neji   csapattal mentem, és sikerült természetesen elsőre  kacsint Ha meg nincs K Narutot , akkor Temari^^
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 28, 14:24:50 írta Pettinho » Naplózva
kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #1393 Dátum: 08 feb 28, 14:22:36 »

Nah akkor: Dosu benyomja a dupla sebzést üt 40-et + Kabuto 60-at. Kiba meg ugy szintén tud 60-at ütni szóval egy embert már is öltél Nevet

kabuto nem bir 60 at sebezni csak kankuro . kabutonak def törése van Nevet
Naplózva

Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1394 Dátum: 08 feb 28, 14:25:59 »

Jah...Jó hogy írtad Kankurot akartam írni... xD ... Ma sem vagyok a toppon Nevet
Amugy valaki aki nagyon tud angolul az írja már meg az adminnak hogy rakja be Sasorit <3 meg még több uj karaktert  Kúl
Naplózva
Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins