25 márc 01, 19:14:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1125197 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1245 Dátum: 08 feb 10, 10:43:48 »

Nincsen K Narutom  ???
Esetleg valaki más nem jó melléjük?
Naplózva
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1246 Dátum: 08 feb 10, 14:45:21 »

Akkor próbáld ki Shigure-t vagy Shizune-t, ha nincsenek meg akkor meg Kankuro.Velük legalább mindig tudsz támadni.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Yarkan
Újonc
*

« Válasz #1247 Dátum: 08 feb 10, 15:48:29 »

cs all
Légyszi irjátok ezt a  játékot hogy milyen, pl verekedös-e meg minden, hány karakter van benne, lehet-e multyba nyomni (pl hamachin), és ha lehet 1 linket is rakjatok hozzá hogy honnan lehet letölteni a játékot,  plzz irjátok le Mosolyog
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1248 Dátum: 08 feb 10, 15:50:55 »

A játék kattintgatós, stratégiai, letölteni nem lehet, mert online játék. Multizni eme ok miatt nem is lehet, illetve, ha úgy vesszük, nem a gép ellen játszassz, hanem a világon lévő regisztráltak közül valaki ellen. Karakterek? A sima Narutobol midnenki benne van, kivéve Yondaimet, és a fillerszereplőket. A cím http://www.naruto-arena.com

Ben:
Köszike, ezek megvannak, majd megprószálom őket^^
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 10, 16:44:32 írta Ben Tennyson » Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1249 Dátum: 08 feb 10, 18:11:13 »

Nah megvan Kimimaro is, mégpedig elsőre! Mosolyog (ilyen általában nehezen jön be)
Kellemes csapatom: Lee, Gaara és Shino volt.
Az utolsó meccset negyed óránál is tovább tartott. Valahogy sehogy se akart jó chakra jönni és az ellen se akarta feladni, de végül sikerült.
És meg lehet csinálni velük a 6 row-t.
Tayuya.hoz pedig a Tayuya, Temari, Shino felállást használtam, itt is sikerült elsőre a 4 row Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 10, 18:22:38 írta Takemitsu » Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1250 Dátum: 08 feb 11, 08:25:59 »

Sziasztok!

Jól eltüntem egy kis időre...Mosolyog De most már újra vagyok,hétvégének vége és a meló kezdödik...Mosolyog

A csalásról: Vagy a server kezeli le néha a parancsokat,vagy tényleg lehet ebben a játékban valahogy csalni. R-el harcoltunk,és mind a két karaktere stunolva volt. Az egyik Gaaraval,a másik Kurenaial. Gaaraval felraktuk a stunt és még elő tudott tölteni. Viszont olyan karaktere nem volt,amivel tudná stunolni Gaarat. Mondjuk lehet,hogy nagyon szét voltunk csapva:D
Naplózva
kas
Chuunin
*

naruto-arena player

« Válasz #1251 Dátum: 08 feb 12, 16:42:47 »

Nah mostmár "csak" a csapatvezetőket, a sanninokat és a hokagekat kell megszereznem Mosolyog. 8)

szerk:     *   Defeat 50 Sound, Sand, and/or Mist Nin with Team 7. (21/50)

Tehát ha pl van 1 harcom, ahol van mondjuk: Sasuke, Naruto, Dosu, akkor elég ha megölöm dosu-t és utánna feladom? El fogja számolni nekem? Mosolyog
válasz: nem
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 12, 19:12:19 írta kas » Naplózva

D & C rank missions: 10/10
B rank missions:   11/11
A rank missions:   12/12
S rank missions:   5/7
Shippuuden missions:  29/31

teams:
Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura  // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
Sanyikakun
Vendég
« Válasz #1252 Dátum: 08 feb 12, 19:54:59 »

Én itt új vagyok de az arénán nem chuunin szintű ninja a valaki segít special jounra lépni mindent megadok!
trió: sasuke, kankouro, lee
Naplózva
Vizihokis
Vendég
« Válasz #1253 Dátum: 08 feb 12, 22:30:34 »

Csak annyi hogy játszanod kell. ladder rankban lépsz előre, találkozol egy nálad nagyobb ninjaszintűval, és ha legyőzöd te is special lehet vagy nagyobb ennyi. csak játsz tapasztalj.
Naplózva
kas
Chuunin
*

naruto-arena player

« Válasz #1254 Dátum: 08 feb 12, 22:44:32 »

most kb a 150 ezredik helytől vagy spec jounin

szerk: mekkora ratyi Nevet, teljesítettem azt a missziót ahol Baki-t lehet megszerezni, úgy, hogy az előmissziója még nincs kész:D (és megkaptam Baki-t Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 13, 14:57:19 írta kas » Naplózva

teams:
Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura  // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
Bala
Vendég
« Válasz #1255 Dátum: 08 feb 13, 15:34:52 »

Nekem  pedig a legelején megadta Kidomarou-t  Nevet Nyelvesít
Naplózva
kas
Chuunin
*

naruto-arena player

« Válasz #1256 Dátum: 08 feb 13, 16:14:52 »

Sztem egy sima 7es csapattal is legyőzhető ez a felálás.

Naplózva

teams:
Bala
Vendég
« Válasz #1257 Dátum: 08 feb 13, 16:25:13 »

Viccesnek találom ,hogy legendary sanninként nem kell játszanom csak nyerek Mosolyog
Mivel feladják mert csinálnak egy questet Nyelvesít
Ez nekem egész előnyös , mert én jobban haladok a questekkel Nyelvesít
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1258 Dátum: 08 feb 14, 09:03:35 »

Jó reggelt everybodri Nevet

Damon: Hogy használod a Kjuubi naruto,Kakashi, Naruto felállást? Egyszerüen nem tudok rájönni,hogy milyen stratégiát használsz hozzá?
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #1259 Dátum: 08 feb 14, 10:01:05 »

Uhh hát ez tulajdonképpen ellenfél függő,h éppen milyen stratégiát alkalmazok. Elég sokszor változtatom és a chakrától is függ. Narutonak a Kage Bunshinját mindenképpen alkalmazni kell, ha van fehér. Ha az ellenfél erősen támadó felállásban játszik, akkor nekem is abban kell és nem árt, ha jó pillanatban használom Kakashi Sharinganját sem. Nem tudok hozzájuk egy konkrét taktikát, ami mindig beválik általában csak improvizálok és kész.

Mellesleg észrevettétek,h ha az egyik játékosod leblokkolják, akkor nem tudod feloldani a blokkolás alól? Én például leblokkoltam az összes ellenfelemet Tentennel és mégsem szabadult fel a blokkolt játékosom. Érdekes...
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins