Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1230 Dátum: 08 feb 08, 15:02:25 » |
|
Ez nem igaz. Ahhoz, hogy használni tudja a támadását, aktiválni kell a "needle and bell trap" technikáját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1231 Dátum: 08 feb 08, 15:07:52 » |
|
Kin igenis jó, minden ellenféltől egyszerre tud 25-öt sebezni, vagy mindegyiktől egyszerre elvenni egy chakrát. És Takemitsu jól mondja^^
Amúgy Pett, Kin nem a Hang 4-ből van, hanem a Hang geninekből^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1232 Dátum: 08 feb 08, 16:23:52 » |
|
Hát igen akkor én vagyok a béne...Amúgy nektek melyik a legjobb windstrake-etek???a 7 az faintos?  :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1233 Dátum: 08 feb 08, 17:06:02 » |
|
az én +14-emhez képest? ??? Most mondjam azt hogy 2x olyan jó vok?  ben...Hiba korrigálva,csak keverem a kettőt :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1234 Dátum: 08 feb 08, 20:47:35 » |
|
Hogy érted, hogy csalnak?Van valami ötletetek hogy csinálják? Nem mintha én akarnék 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 08, 20:51:22 írta Ben »
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1235 Dátum: 08 feb 08, 21:40:20 » |
|
Hát vagy télleg meghackelték a játékot h olyan chakrát kapjanak,vagy pedig csak mákuk van... ??? De majd ha mindenki meglesz én is törekedni fogok egy 50/0-ás stadtra  ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1236 Dátum: 08 feb 08, 21:49:48 » |
|
Sokra úgyse mennek vele, végülis csak egy játék, bár én nagyon bírom, még nekem sincs meg az összes kari de dolgozom rajta 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 08, 21:51:41 írta Ben »
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1237 Dátum: 08 feb 09, 08:12:34 » |
|
Én láttam olyat, hogy ellenem a gyerek 9/7-es stattal genin szinten cs sasukéval és k narutoval jött ellenem...mondom nem vagyok kamu...de azért leküldtem őket a többi skalp közé:DJó vagyok mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1238 Dátum: 08 feb 09, 09:49:00 » |
|
És az mért meglepő. Lerestelte magát, amikor már megvoltak neki ezek a karakterek és ennyi. Én meg úgy látom,h egy maratoni Naruto aréna harc van készülőben. A másiknak és nekem is már csak Kyuubi Naruto él mindkettő feltápolva 100 életre. A stratégia dönt el már mindent kíváncsi leszek mi lesz ebből.  A maratoni Naruto harcnak vége, mely egy maratonhoz képest meglehetősen rövid volt, összesen 30 perc. Az ellenfelem eltaktikázta magát és végül a jó chakrának és a remek taktikának köszönhetően ismét Damon-san győzött. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 09, 09:56:49 írta Damon »
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1239 Dátum: 08 feb 09, 10:01:48 » |
|
gRATULÁLOK...nekem általában rövidek a mérkőzéseim, alig 15 percesek...kevencem volt amikor tenten, shika, temarival úgy győztem le egy ellent, hogy még meg se sebződtem:D:D:Delképzeltem a gyerek arcát, hogy nézhetett:D:D:D NIncs valami jó tippetekl egy kezdőnek???valami alap:DÉS valaki elmagyarázhatná a csakraleadást, mikor mit érdemes elküldeni a hokagéhot zusebbe:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vizihokis
Vendég
|
 |
« Válasz #1240 Dátum: 08 feb 09, 13:10:31 » |
|
HEllo hello Én is mostanában kezdtem. bár nem vagyok egy profi játékos, szerencsére már az elejétől fogva jó a statom. szivesen privizek bárkivel vagy ilyesmi:) nevem ott is vizihokis. egy kérdés, Kiba és Kankuro mellé jó kabut? sakonos küldit csinálom.
ja és köszi mindin helpet, végigolvastam az egész fórumot, és tök rendes tőletek.
üdv Vizi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1241 Dátum: 08 feb 09, 13:15:10 » |
|
kabuto? sztem tökéletesen beleillik a csapatba. ha jól emléxem nint és gent használ. a genes támadása pedig nagyon hasznos. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vizihokis
Vendég
|
 |
« Válasz #1242 Dátum: 08 feb 09, 13:18:56 » |
|
ja én is ezért gondoltam, csak állandóan vesztek a 3.nál:) bár tényleg jó mert mondjuk, ha bejön első körben a deftörés, aztán pisi és double headad wolf.... érdemes használni a csakralopó képeségét? vagy inkább kankuronak tartogassam a chakrát?
ui.: imádom a rowoknál ha még szinte be se léptem a játékba --- és You win:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 09, 13:20:32 írta Vizihokis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1243 Dátum: 08 feb 09, 22:27:17 » |
|
Kakashi és Naruto mellé ki jó kari? Egy csomó gen használót próbáltam, d enem megy a Jiraiyás küldi -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1244 Dátum: 08 feb 10, 10:17:32 » |
|
Ben Már egy párszor fel lett téve ez a kérdés és már legalább háromszor, de biztos,h leírtam. Kakashi és Naruto mellé a Kyuubi Narutot tedd be. Vele a legjobb ez a kettős.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
|