Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #1200 Dátum: 08 feb 06, 15:41:00 » |
|
DE amúgy nem értelek titeket:) Amiket meg tudtok csinálni,úgyis azt fogod csinálni. Amit meg nem tudsz még megcsinálni,ott nem is lénygi info,hogy mivel menjél...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze_007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1201 Dátum: 08 feb 06, 15:46:13 » |
|
de itt tartok az összes többi küldi kész xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1202 Dátum: 08 feb 06, 15:50:58 » |
|
Jelenlegi statom: 1242 győzelem és 375 vereség. Ja és szeretném hozzátenni,h ez mind reset nélkül volt meg.
Amúgy hiába mondogatjuk itt a jobbnál jobb csapatokat, ha sokan nem tudjátok,h hogyan kell őket eredményesen használni. Nálam általában mindig van a csapataimnál egy előzetesen felállított taktika, amit azért néha kénytelen az ember megváltoztatni, ha rosszul jön ki a lépés vagy az ellenfélnek esetleg olyan csapata van,h az előzetes taktika nem válik be.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #1203 Dátum: 08 feb 06, 16:01:55 » |
|
IGen,ezért jó viszonylag a kezdőknek a Mass támadó,mass stunoló csapatok,mert ott kevesebbet kell gondolkodni,amikor meg van chakra támadni kell. Én akkor tanultam meg viszonylag jól harcolni,amikor chakra lopó csapattal harcoltam (Hinata,Shino,Kabuto). Durva számolni körröl,körre azt,hogy az ellenfélnél hány chakrája van:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #1204 Dátum: 08 feb 06, 17:04:03 » |
|
Nah én mostantól hanyagolom ezt a játékot addig, amig egy normális szervert össze nem bírnak rakni. 6 vereségem származik abból, hogy csata közben kifagyott a szerver és mikor megint felállt +1 vereséget könyvelt el számomra... Pedig nyertem volna ellenük, mert már csak a kivégzés lett volna hátra.
majd küldjön vlki PMet, ha stabil a szerver, mert akkor megint folytatom ezt a gamet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #1205 Dátum: 08 feb 06, 17:48:21 » |
|
Én általában reggelente játszok,és akkor nincs 3-4 ezer online user... Nekem is lett már ebből vereségem sajnos,és igen bosszantó amikor 120/14 körüli az ember statja,még egy vereség csak ebből:(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1206 Dátum: 08 feb 06, 18:02:00 » |
|
Szerintem nem a szerverrel van a gond. Nekem is volt hasonló problémám. Állandóan lefagyott és nem tudtam mit csinálni és ez nagyon idegesítő volt, pláne, amikor sorozatban kellett volna nyerni. Ezek után sikerlt találnom egy hatékony módszert és mostmár sosem fagy le. Megkerültem a rendszert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #1207 Dátum: 08 feb 06, 18:23:26 » |
|
Damon: Hogy kerülted meg a rendszert?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1208 Dátum: 08 feb 06, 18:49:53 » |
|
Nos, az én módszerem a következőn alapszik. Nekem mindig az volt a probléma,h flash player, amivel a játék működik mindig lefagyott útközben. Ekkor azt csináltam,h miután beléptem a játékba vagyis előjött a karakterválasztó menü, akkor ezek után letiltottam a flash playert, mint bővítményt és többet nem tudott lefagyni, mert nem volt bekapcsolva. A játék ettől függetlenül zavartalanul működik tovább csak arra kell ügyelni,h ne nyomjuk meg a frissítést vagyis az f5-öt, mert akkor újra megpróbál belépni és észreveszi,h nincs bekapcsolva a flash és bepánikol. Amióta ezt a műveletett végrehajtom a játékba való belépésnél sosem fagyott még le nekem és zavartalanul működik rendesen, ahogy kell neki. Próbáld ki, hátha neked is csak a játékhoz szükséges bővítménnyel van a probléma, ha netán mással akkor nem tudok segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze_007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1209 Dátum: 08 feb 06, 19:17:34 » |
|
Az miért szokott lenni hogy a másiknak letelik az ideje... utánna ujból 59 töl számol? Nah a másik meg lejön hogy léphetek xy al xy üthetek erre ujból lejön és eltünik a lépésem....?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #1210 Dátum: 08 feb 07, 09:27:53 » |
|
Damon nekem nem a flash playerrel volt a gondom. Hanem amikor túl sokan vannak fenn a játékban, akkor van hogy nem bírja a forgalmat a belső szerverük és az fagy be. Pl amikor én mostanság vesztettem, akkor is úgy volt, hogy ha akár a főoldalt frissítettem, ott is "oldal nem érhető el" jött ki. Egy idő múlva utána megint működött (gondolom restartolták a szerverüket), de az addigi csaták félbeszakadtak és aki lépett volna, az vereséget szenvedett automatikusan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1211 Dátum: 08 feb 07, 13:41:01 » |
|
Sziasztok!! Új vagyok, mostanába kezdtem el játszogatni a na-val.Szerintem tehetséges vagyok:D(nah jó ezt hagyjuk) Az a bajom,l hogy nem vagyok képes 1más után 4x nyerni...(nejivel kéne) ezért kéne segítség:D:D DAmon azthiszem te pro vagy ebbe, ha lehetne msn-en tudnál segíteni... Meg mi ez a klándolog??MIre jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kukac
Chuunin
Nem elérhető
Zsonglőr
|
|
« Válasz #1212 Dátum: 08 feb 07, 14:58:49 » |
|
Sokan csinálnak klánokat, elvileg tudják egymást segíteni... A játékban amúgy nincs klán,semmi klános funckió nincs... SZóval,igazándiból nincs értelme. Ígyis segít mindenki aki tudd.
Olvasd vissza a hozzászólásokat,lesz jó felállás Nejihez. És az is le lesz írva,hogy használd azt a felállást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kerry
Vendég
|
|