24 dec 02, 18:20:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1039126 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
kas
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

naruto-arena player

« Válasz #1155 Dátum: 08 feb 03, 19:42:17 »

http://www.naruto-arena.com/images/randomscreenshot/charselection1.jpg
ilyet hogy lehet elővarázsolni? + hogy lehet ott Itachi meg kisame? vagy ez csak fake?
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 03, 19:44:42 írta kas » Naplózva

D & C rank missions: 10/10
B rank missions:   11/11
A rank missions:   12/12
S rank missions:   5/7
Shippuuden missions:  29/31

teams:
Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura  // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1156 Dátum: 08 feb 03, 21:30:11 »

Réges, réges, egy messzi, messzi galaxisban, egy naruto-arneaban nagy szerverleállás történt, ám előtte voltak karakterek, amelyek mostmár nincsenek. nah valami ilyesmi.ikszdé szal ők régen vcoltak, vagyis ez a régi játékból egy screenshot
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1157 Dátum: 08 feb 04, 08:35:20 »

A szerver restart elött benne voltak? Nagyon nem emlékszem rájuk:(
Őket nem csak tesztelték az adminok,és végül nem kerültek bele ilyen-olyan okból a játékba.

Jó lenne már megint néhány új karakter,bár már most is több ezer csapatvariációt lehet összerakni:)
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #1158 Dátum: 08 feb 04, 08:47:14 »

nem, itachiék nem voltak benne régen sem. Mosolyog
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1159 Dátum: 08 feb 04, 09:00:31 »

Akkor mégis csak jól emlékeztem:D DE jó lenne,ha belekerülnének... Még nincs olyan karakter ami pirosat,és fehéret használna. Itachi meg pont ilyen lenne,jól lehetne használni szerintem:D

Sasori,Deidera,Itachi,Kisame,új Sakura,Chio nagyi... Ők mind jöhetnének,mint új karakterek:)

Vagy esetleg valamilyen tornament jellegű game. Kiváncsi vagyok,hogy mivel lehetne egy tournamentet megnyerni,milyen felállással,és hogy az mázli lenne-e...

Mosolyog
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #1160 Dátum: 08 feb 04, 09:24:19 »

Szerintem Sasori, Itachi, Kisame és Deidera bekerülhetne simán. De ennyi erővel még betehetnének egy 4 farkú Kyuubi Narutot is, mert tőle is láttunk elég szép támadásokat és mégsem ugyanolyan lenne, mint a másik 2 Naruto.
Amúgy Shikamaru is pirosat és fehéret használ. Mosolyog Tudom,h elsősorban inkább a fehérre van hozzá szükség, de akkor is. Nyelvesít
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1161 Dátum: 08 feb 04, 09:36:57 »

Tényleg:) De nem minden felállásban a legjobb Shikamaru,és picit nehézkes használni is. Elő kell tölteni vele,majd egy piros+fehérnek be kell jönnie,hogy tudjon stunolni... 2 specifikus chakra,az nem valószinü hogy az első körben meg legyen:)

4 farkú kjuubi narutonak mégis menniy sebzést adnál,amivel elpusztitotta Orochimaru 3 démoni kapuját? 300,400? 80-90 undefendeble damage? vagy instant kill sok chakráért? Amikor a 4 farkúvá átalakult,akkor a legerősebb volt,az egész naruto sorozatban. Még orochimarunak sem volt elegendő ereje,hogy harcoljon a Naruto ellen...Bár durva csata volt:)

Probáltátok már Ankot használni? Picit fura,öngyilkos karakter,de egy Chojival együtt,rohadtul kellemetlen tudna lenni,mert:   (és msot jön a magyarázat:) )

Ankonak van egy 1 körös defend törése,ami 5öt sebeez rá. Choji 1 zöldért 20at, 1 pirosért meg 2*10et sebez...Anko meg egy kékért tudd 75öt sebezni:) Ez összesen 100as sebzés,védhetetlenül. Igen kellemes. Kell még 1 karakter,ami lassan,de biztosan tudd likvidálni még 1 karaktert,és ez nem más mint Kurenai,2 fehérért:) Ha mégse likvidálja a karaktert,akkor is ott van még choji,Anko akikkel lehet még tovább sebezni. Mindegy milyen chakrát kap az ember tudd támadni!

Choji: Piros,Zöld és nem kell neki random a támadáshoz -5 körös defend ráadásul
Anko: 1 random + kékért defendtörés és 80as sebzés! Plussz 65ös sebzés, 1 kék+randomért. Összhangba van kurenai mass támadásával
Kurenai: 2 fehérért tudd likvidálni 1 karaktert,a 3 körös támadása meg összhangba van Anko támadásával is...

Kiprobálja valaki most ezt a felállást?Mosolyog
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #1162 Dátum: 08 feb 04, 12:13:34 »

ezt nagyon sokan megkérdezték már. számítottam rá hogy lesz még vki úgyhogy word-ben elmentettem ezt az idézetet xD

Hát van egy olyan hogy Ninja Missions. Na, ha abba belemész, ott majd megtalálod a küldetéseket. Megnézed hogy mit kell benne csinálni (pl az elsőnél 12 konohai ninját megölni Sasukével a csapatban) és berakod a megfelelő embert a cspataba. Amúgy nem kell semmire külön kattintani, hogy elvállalom meg ilyenek, hanem automatikusan számolja neked amit kell Mosolyog
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1163 Dátum: 08 feb 04, 13:51:52 »

Hahh... Ben18 mi is volt a csapatod? Nevet ... Csak mert már nem emlékszem csak a képedre ... :S ...
Nah és megvan a rekordom! Majdnem jobb voltam takemitsunál...sőt... ha maradtam volna még játszani és anyám nem veszi el a gépet akkor lehet hogy le is előzöm... a fő hogy 4. voltam  8) ... És megszereztem Kakashit! Nevet Most meg már majdnem megvan Shino...Igaz senki nem használ szinte se Zakut , se Kankurot... >.< a többi  ami sztem nehezebb az már megvan! Nevet ...
Ja amugy igen fura hogy CsSasuke megvan,míg megse csináltam a Tayuyás küldit...  ??? De persze tudom hogy ez miért van...  Hümm-hümm
Ja és ajánlom a Zabuza-Shikamaru-Tenten csapatot! Az volt az a csapat ami +12-es winstreakomat odaba***ta.... :S
És a legrosszab hogy 3 napig nem játszom így visszafogok esni jouninná TUTI! @.@
Ja és Takemitsu! Lehet hogy HOKAGE voltál de mostmár -6os a winstreakod... :S az már nem olyan szép... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 04, 13:57:41 írta Pettinho » Naplózva
kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #1164 Dátum: 08 feb 04, 14:17:16 »

neji meg ten tennek kérhetek 1-1 erős felálást? pls pls pls Nevet

télleg ha hinataval benyomom az 50 % defendet és sakuranak is az 50% ot akkor az sakuranak 100%?xD
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 04, 14:36:55 írta kamikaze_007 » Naplózva

Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1165 Dátum: 08 feb 04, 15:37:26 »

Neji, Kin Kabuto

Tenten,Shikamaru,Temari
Naplózva
kas
Chuunin
*

naruto-arena player

« Válasz #1166 Dátum: 08 feb 04, 15:39:36 »

Dosu, Haku, Kin

Csak átmeneti csapatnak készítettem amíg meglesz a zabuzás küldi, de egész jól bevállt Mosolyog.
Olyan ellenfeleket legyőztem vele, hogy csak néztem Mosolyog.

végre Mosolyog találtam egy zabuzás ellenfelet és le is győztem Mosolyog mostmár megvan kyubi Naruto és Cs Sasuke is Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 04, 16:11:01 írta kas » Naplózva

D & C rank missions: 10/10
B rank missions:   11/11
A rank missions:   12/12
S rank missions:   5/7
Shippuuden missions:  29/31

teams:
Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura  // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1167 Dátum: 08 feb 04, 15:43:16 »

Haku az jó sok chakrát eszik,viszont amint feltöltött,és kiütött az egész csapatot 2 körre,attól a pillanattól kezdve,nagyjából mindegy,hogy ki van mellete:) Shikamaru is egy ilyen karakter... És régen a legjobb volt ebből a szempontból tayuya! De kár már,hogy csak 1 körös a stunja,olyan erős volt,mikor 2 körös volt a stunja. Első kör,2 fehér... és már megnyerted,mindenki ellen:D
Naplózva
kamikaze_007
Chuunin
*

« Válasz #1168 Dátum: 08 feb 04, 16:09:15 »

Defeat 15 taijustu using Konoha Nin with Lee. (x/15)
Defeat 15 taijustu using Konoha Nin with Tenten. (x/15)
Defeat 15 taijustu using Konoha Nin with Neji. (x/15)

ezt hogyan kell érteni valaki elmagyarázza?
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1169 Dátum: 08 feb 04, 16:13:24 »

Hahh... Ben18 mi is volt a csapatod? Nevet ... Csak mert már nem emlékszem csak a képedre ... :S ...

Pettinho: Kyuubi Naruto-Naruto-Kakashi csapattal voltam, de az már jó pár meccsel ezelőtt volt+a nevem ott ben_18, de nem lényeg
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 04, 16:32:27 írta Ben » Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins