Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2115 Dátum: 08 ápr 14, 19:03:19 » |
|
Őööö....és mik azok a ninja küldteések mármint olyat hogy lehetcsinálni,csak erre kérek választ aztán ténleg leálok .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yaonel
Gennin
Nem elérhető
Gaara 4ever :P
|
|
« Válasz #2116 Dátum: 08 ápr 14, 19:03:46 » |
|
Nekem mostanában vhogy nemmegy :S 103 játék 70-33-as arány :S elég suta :S Viszont várom a jelentkezőket a bajnokságra priviben msg akit érdekel ! Nevezés ingyé nyeremények is vannak mikell még Amugy amit elfelejtettem irni, hogy privát játékban zajlik majd természetesen a szabályzat még irás alatt van A ninja küldetésekbe bemész és ott irja h mittomén 4 győzelem zsiórban choujival akkor összeraksz egy csapatot choujival és jáccogacc ha megvan zsinórban 4 gyözelem megvan jirobou is de kérni szokott olyat is h ezzel ezt verdd el meg ienek és sima játékba ha összejön jegyzi hameg megvan minden mission completed
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 19:05:34 írta Yaonel »
|
Naplózva
|
"Te sem vagy kivétel kistáska !"
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #2117 Dátum: 08 ápr 14, 19:18:17 » |
|
Reseteltem, de már előre látom, hogy ez a Kurenai-os küldi egy örökkévalóság lesz... Szal Kurenai csapatához valami jó összeállítás? Yaonel: Csekkold a privát üzeneteidet
|
|
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Gaara of the Desert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2118 Dátum: 08 ápr 14, 19:37:47 » |
|
K Narutos küldihez valaki javaslat naruto mellé?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yaonel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2119 Dátum: 08 ápr 14, 20:07:36 » |
|
Sasuke Naruto és Sakura mellé mindig a TEAM 7 !!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2120 Dátum: 08 ápr 14, 21:02:13 » |
|
A TEAM 7 ténleg jó .Vanegy győzelmem és 0 losingom szal cool,na jó anyira nem de mikor csóri gyereknek 2 embere volt,egyiknek 20 élete másiknak full és a 20-ast lerugtam a msáiknak meg adtam egy pofont amitől már azegyetlen tagja se tudott csinálni semmit ki is lépett .Csak kár hogy az elején csak genjutsut kaptam meg bloodlinet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #2121 Dátum: 08 ápr 15, 09:53:53 » |
|
A team7 ellen pont az en csapatom ami jo! No chakra... No chidori & rasengan. Latom szinte senki nem irja Shikamarut, pedig o is nagyon jo kis kari Ten-Tennel meg Temarival. Vagy a feltamasztott Gaaraval. Sztem a chakra lopos csapatok a legjobbak. Ha az elejen 1szer 2 koron keresztul jol adja a pontokat, onnantol nyerted a jatekot. Lehet akarmein imba Hokage v Sannin a masik oldalon no chance!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 09:59:05 írta Tr4nCe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2122 Dátum: 08 ápr 15, 10:51:46 » |
|
Azért én a Hokagék erejét nem becsülném alá. És ennyire túl sem a chakra lopó teamekét. Pl.: egy chakralopó teamnek nincs sok esélye egy blokkoló csapat ellen, ha az már az elején leblokkolja a full társaságot. Onnantól kezdve már lesz elég chakrája az ellenfélnek és míg a chakra lopó teamek többségének kell előtöltés, így ha felszabadulnak a fogságból egy kört el kell pazarolniuk az előtöltésre, de addigra már legalább 1 tag kivégezve a másik kettőnek alig van élete és ha chakrát is lopnak, én még mindig tudok végezni velük. Újabb példa ha a csapatomban van a harmadik Hokage, akivel már az elején kiütöm az egyik embert és onnantól már necces a további. Mondjuk én nem kedvelem a chakralopó teameket, de csak azért, mert nem tudok velük játszani kivéve a Neji-Hinata-Kin trióval, akikkel zsinórban 16győzelem összejött. A többi formációt is kipróbáltam, de valahogy 4 WS-nél nem sikerült több velük. :S
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #2123 Dátum: 08 ápr 15, 12:59:04 » |
|
En nem mondtam, h gyengek a hokagek. Azt irtam ha az elso ket korbol jol jonnek ki a chakrak elosztasaval, onnan mar nem igazan van eselye a masik csapatnak. Lsd. Shinonak 4 korre van szuksege ahhoz, h utanna minden 2. korben el lopjon 3 chakrat az enemytol. Ezert kell ele 2 olyan ember aki addig benitja a csapatot es lehetoleg 2 kulonbozo tipusu chakrat hasznaljanak. Viszont, ha ki is esik 1 kozuluk a masik 2 meg mindig olyan synergiben vagy 1massal, h kepes meg onnan is forditani. Persze, mint minden jatekban a szerencse elegge befolyasolo tenyezo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2124 Dátum: 08 ápr 15, 14:21:35 » |
|
fura nekem kakashi az egyik kedvenc a kutyusokat csak akkor érdemes megidézni ha van még pluszba zöld és kék chakrád, vagy már csak 1 ellenfél maradt. viszont a sharingannal már egy csómószor kihúzott a trutyiból! ja és még 2 sound nin shinoval és megvan kurenai
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 14:35:45 írta Csirguz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yaonel
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2125 Dátum: 08 ápr 15, 14:24:22 » |
|
A chakralopók jók csak az a gáz h ha nemjön a csakra őkis szo*nak ahogy Damon is irta legyőzhetők sőt minden csapat legyőzhető csak szerencse kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2126 Dátum: 08 ápr 15, 14:42:49 » |
|
lehet még jelentkezni a tournamen re ? mert úgy olvastam h vki indítani akar , ha indít jelentkezek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 14:48:16 írta Sabaku no Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
Blind
Vendég
|
|
« Válasz #2127 Dátum: 08 ápr 15, 14:47:16 » |
|
Nem tudom mivan ezzel a játékkal de 4 battle volt olyan hogy nem jött chakra mia kelelt volna de előtte volt 2 amit 4 kör alatt nyertem meg. Pl most is már csak shikamaru van Lee meg Temari meghalt és most adja a taijutsut meg a ninjutsut, előtte meg bloodline-t adott shikamaruval nem is tudtam támadni most csak 1x
Shikamaru és Temari mellé tudnátok valakit ajánlani?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 14:49:01 írta Blind »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2128 Dátum: 08 ápr 15, 14:53:09 » |
|
szerintem dosu -temari - shika vagy pedig tenten-shika-temari
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 14:54:35 írta Sabaku no Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
Blind
Vendég
|
|
« Válasz #2129 Dátum: 08 ápr 15, 15:35:22 » |
|
Bevált Dosu tényleg jó:P egymás után nyertem 4et ahogy beraktam a csapatba:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|