24 dec 02, 23:42:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 140 141 [142] 143 144 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1042113 alkalommal)
0 Felhasználó és 213 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2115 Dátum: 08 ápr 14, 19:03:19 »

Őööö....és mik azok a ninja küldteések mármint olyat hogy lehetcsinálni,csak erre kérek választ aztán ténleg leálok Nevet.
Naplózva

Yaonel
Gennin
*

Gaara 4ever :P

« Válasz #2116 Dátum: 08 ápr 14, 19:03:46 »

Nekem mostanában vhogy nemmegy :S 103 játék 70-33-as arány :S elég suta :S Viszont várom a jelentkezőket a bajnokságra priviben msg akit érdekel ! Nevezés ingyé nyeremények is vannak mikell még Nyelvesít Amugy amit elfelejtettem irni, hogy privát játékban zajlik majd természetesen a szabályzat még irás alatt van Mosolyog  A ninja küldetésekbe bemész és ott irja h mittomén 4 győzelem zsiórban choujival akkor összeraksz egy csapatot choujival és jáccogacc ha megvan zsinórban 4 gyözelem megvan jirobou is Mosolyog de kérni szokott olyat is h ezzel ezt verdd el meg ienek és sima játékba ha összejön jegyzi hameg megvan minden mission completed Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 19:05:34 írta Yaonel » Naplózva

"Te sem vagy kivétel kistáska !" ikszdé
Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #2117 Dátum: 08 ápr 14, 19:18:17 »

Reseteltem, de már előre látom, hogy ez a Kurenai-os küldi egy örökkévalóság lesz... >.<# Szal Kurenai csapatához valami jó összeállítás?

Yaonel: Csekkold a privát üzeneteidet Nevet
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
Gaara of the Desert
Gennin
*

« Válasz #2118 Dátum: 08 ápr 14, 19:37:47 »

K Narutos küldihez valaki javaslat naruto mellé? Nevet
Naplózva
Yaonel
Gennin
*

« Válasz #2119 Dátum: 08 ápr 14, 20:07:36 »

Sasuke Naruto és Sakura mellé mindig  a TEAM 7 !!!! Nyelvesít
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2120 Dátum: 08 ápr 14, 21:02:13 »

A TEAM 7 ténleg jó Nevet.Vanegy győzelmem és 0 losingom szal cool,na jó anyira nem de mikor csóri gyereknek 2 embere volt,egyiknek 20 élete másiknak full és a 20-ast lerugtam a msáiknak meg adtam egy pofont amitől már azegyetlen tagja se tudott csinálni semmit ki is lépett Mosolyog.Csak kár hogy az elején csak genjutsut kaptam meg bloodlinet.
Naplózva

Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #2121 Dátum: 08 ápr 15, 09:53:53 »

A team7 ellen pont az en csapatom ami jo! kacsint  No chakra... No chidori & rasengan. Mosolyog

Latom szinte senki nem irja Shikamarut, pedig o is nagyon jo kis kari Ten-Tennel meg Temarival. Vagy a feltamasztott Gaaraval.

Sztem a chakra lopos csapatok a legjobbak. Ha az elejen 1szer 2 koron keresztul jol adja a pontokat, onnantol nyerted a jatekot. Lehet akarmein imba Hokage v Sannin a masik oldalon no chance! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 09:59:05 írta Tr4nCe » Naplózva

Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #2122 Dátum: 08 ápr 15, 10:51:46 »

Azért én a Hokagék erejét nem becsülném alá. Mosolyog És ennyire túl sem a chakra lopó teamekét. Pl.: egy chakralopó teamnek nincs sok esélye egy blokkoló csapat ellen, ha az már az elején leblokkolja a full társaságot. Onnantól kezdve már lesz elég chakrája az ellenfélnek és míg a chakra lopó teamek többségének kell előtöltés, így ha felszabadulnak a fogságból egy kört el kell pazarolniuk az előtöltésre, de addigra már legalább 1 tag kivégezve a másik kettőnek alig van élete és ha chakrát is lopnak, én még mindig tudok végezni velük. Újabb példa ha a csapatomban van a harmadik Hokage, akivel már az elején kiütöm az egyik embert és onnantól már necces a további.
Mondjuk én nem kedvelem a chakralopó teameket, de csak azért, mert nem tudok velük játszani kivéve a Neji-Hinata-Kin trióval, akikkel zsinórban 16győzelem összejött. Mosolyog A többi formációt is kipróbáltam, de valahogy 4 WS-nél nem sikerült több velük. :S
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #2123 Dátum: 08 ápr 15, 12:59:04 »

En nem mondtam, h gyengek a hokagek. Azt irtam ha az elso ket korbol jol jonnek ki a chakrak elosztasaval, onnan mar nem igazan van eselye a masik csapatnak. Lsd. Shinonak 4 korre van szuksege ahhoz, h utanna minden 2. korben el lopjon 
3 chakrat az enemytol. Ezert kell ele 2 olyan ember aki addig benitja a csapatot es lehetoleg 2 kulonbozo tipusu chakrat hasznaljanak. Viszont, ha ki is esik 1 kozuluk  a masik 2 meg mindig olyan synergiben vagy 1massal, h kepes meg onnan is forditani. Persze, mint minden jatekban a szerencse elegge befolyasolo tenyezo. Mosolyog
Naplózva

Csirguz
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2124 Dátum: 08 ápr 15, 14:21:35 »

fura nekem kakashi az egyik kedvenc Nyelvesít a kutyusokat csak akkor érdemes megidézni ha van még pluszba zöld és kék chakrád, vagy már csak 1 ellenfél maradt. viszont a sharingannal már egy csómószor kihúzott a trutyiból!
ja és még 2 sound nin shinoval és megvan kurenai  Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 14:35:45 írta Csirguz » Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
Yaonel
Gennin
*

« Válasz #2125 Dátum: 08 ápr 15, 14:24:22 »

A chakralopók jók csak az a gáz h ha nemjön a csakra őkis szo*nak Nevet  ahogy Damon is irta legyőzhetők sőt minden csapat legyőzhető csak szerencse kell Mosolyog
Naplózva

Sabaku no Gaara
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2126 Dátum: 08 ápr 15, 14:42:49 »

lehet még jelentkezni a tournamen re ? mert úgy olvastam h vki indítani akar , ha indít  jelentkezek  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 14:48:16 írta Sabaku no Gaara » Naplózva
Blind
Vendég
« Válasz #2127 Dátum: 08 ápr 15, 14:47:16 »

Nem tudom mivan ezzel a játékkal de 4 battle volt olyan hogy nem jött chakra mia kelelt volna de előtte volt 2 amit 4 kör alatt nyertem meg. Pl most is már csak shikamaru van Lee meg Temari meghalt és most adja a taijutsut meg a ninjutsut, előtte meg bloodline-t adott shikamaruval nem is tudtam támadni most csak 1x

Shikamaru és Temari mellé tudnátok valakit ajánlani?
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 14:49:01 írta Blind » Naplózva
Sabaku no Gaara
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2128 Dátum: 08 ápr 15, 14:53:09 »

szerintem dosu -temari - shika vagy pedig tenten-shika-temari
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 14:54:35 írta Sabaku no Gaara » Naplózva
Blind
Vendég
« Válasz #2129 Dátum: 08 ápr 15, 15:35:22 »

Bevált Dosu tényleg jó:P egymás után nyertem 4et ahogy beraktam a csapatba:)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 140 141 [142] 143 144 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins