24 dec 03, 20:33:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 139 140 [141] 142 143 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1045049 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
Yaonel
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Gaara 4ever :P

« Válasz #2100 Dátum: 08 ápr 14, 16:32:46 »

Nyelvesít Nah 1 ember akkor már van Nevet Az oldalt meg ieneket ugyis megkell csinálni meg nekem is kell szerezni karaktereket tegnap csináltam uj accot ésmég csak 5 karakter van meg :S
Naplózva

"Te sem vagy kivétel kistáska !" ikszdé
Blind
Vendég
« Válasz #2101 Dátum: 08 ápr 14, 16:39:22 »

Tegnap előtt kezdtem el és már lassan 4 akarkter van meg Nyelvesít
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #2102 Dátum: 08 ápr 14, 16:50:45 »

En is nem reg kezdtem, es tokre bejovos. Mosolyog Bar eleg nagy maki kell sokszor hozza. Nyelvesít
Naplózva

Blind
Vendég
« Válasz #2103 Dátum: 08 ápr 14, 16:53:43 »

Előbb úgy benyaltam 5 körön át csak genjutsut kaptam Nevet
Naplózva
Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #2104 Dátum: 08 ápr 14, 17:49:02 »

Tud nagyon szivatós is lenni a játék... Egyszer akkor a mákom volt... Lee-Kabuto-CS Szöszke... 5 kör elég volt. Jött 2 zöld meg egy kék + egy fehér... kész...

Légyszi avassatok be ebbe a tornás cuccba mert még nem nagyon vágom, hogy mi ez...?
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2105 Dátum: 08 ápr 14, 18:01:41 »

Látom profik vagytok szóval bocsi hogy zavarok de kéne egy kis help Pontosan.Nemtudom hogy mitcsinálok rosszul,összeraktam egy csapatot:Sakura-Temari-Neji de soha semmi nem jön be.Például mikor használom Neji forgószelét elvileg minden ellenfél sérülne és Neji nem szenvedhet sebzést de senki sem sérül a következő körre csak az én csapatom.Mondig már ottvan a karakter feje melett valamelyik számba a jutsu jele de soha nem használ.Mi lehet a gubanc?
Naplózva

Blind
Vendég
« Válasz #2106 Dátum: 08 ápr 14, 18:06:37 »

Ha kijelölsz egy képességet akkor az ellenfélre kell tattintani és ha a feje mellet lesz a jelecske akkor jó és rá kell nyomni a fejed felett lévvő press when ready feliratra.
Hát ilyen nincs mindjár lecumizom magam 6köre csak bloodline-t és genjutsut kapok sakurára most van 5 bloodline meg 2 genjutsu és már narutot megölték amiért nem kapok semmlyien chakrát... szánalmas...
Naplózva
Den
*

« Válasz #2107 Dátum: 08 ápr 14, 18:09:24 »

És ha nem nyomok a press when rady-re akkor nem is használ úgy mintha megvárom míg letelik?Mármint ha letelik az idő és mindent bejelöltem akkor hiába vannak a jelek nem használódik?
Naplózva

Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #2108 Dátum: 08 ápr 14, 18:12:43 »

Gondolom igen... :'X Nekem már volt ilyen esetem, mikor megfeledkeztem a játékról.  Nevet
Naplózva

"...SouthSide nigga..."
Yaonel
Gennin
*

« Válasz #2109 Dátum: 08 ápr 14, 18:33:27 »

Sakura Temari Neji alapból rossz párosítás alapból vétettél egy hibát  Mosolyog  Nah gondolkozzunk csak ! Sakura egy ninjutsuér  gyógyít ami az egyik legfőbb képessége azonban szüksége van thaijutsura az ütésre amivel egy ember egy körig nem támadhat ! Ez még ok lenne ha nem kérne 2 randomot az 50% védelem 200% támadásér ésmivel vmivel mekkell védeni a képességeket...  Gondolkozik Célszerű 2 db jó támadószellemű embert rakni mellé mint pl a team7ben !!! Nade lépjünk ! Ten-Ten! Nah nézzükcsak random a tekercsekért 1 kör elment ráadásul thaijutsut is visz ami már sakurának is kéne de egykörre letud fogni és 30at sebez ha kap még 1 randomot ! Fogy a csakra  :/ Hameg berakjuk Temarit megintcsak ütköznek a chakrák ráadásul temari zabálja a ninjutsut !!!! Sőt csapatvédésre szolgál ten-ten meg ellenfél lefogására ami alapvetően jólenne ha lenne vki 3. aki még tud csapatvédeni ! Nah de a lényeg, hogy elég kevés az esély, hogy ezzel a csapattal mindig mákod legyen ... Ami meg a lényeg angol tudás és egy csöppnyi logika igényeltetik  Hümm-hümm  És a Press When You are readyt muszály megnyomni ha random csakrát használsz mert elkell dobni. hogy működjön a jutsu de én anti időhúzásista vagyok szal nyugottan csinálj végig minden fázist !  Nyelvesít  Előbb gondolkozz kihova támad mien chakra kéne kövi körre stb aztán "p w y a r" átdobod a csakrákat ok és megvan had pörögjön a játék Mosolyog TOURNAMENT :
Reménykedünk, hogy legalább 16 embert sikerül összegyüjteni és aki itt ismeri a foci szabályait azmár tudja, hogy fog zajlani az egyenes kiesés Mosolyog 16, 32 vagy 64 embert párokba sorsolunk addig amig az első 4 kinem jön még 3. helyért is leesz mérkőzés ! Természetesen nyereményeket is szeretnénk felajánlani ! A sponsorra még várunk, ugyanis az nkw-sok válaszára várunk mert elég nehéz lenne haverommal 2-en összedobni az egészet Mosolyog A nevezés ingyenes !!!  Nevet
Naplózva

Den
*

« Válasz #2110 Dátum: 08 ápr 14, 18:36:31 »

Hát az angol nem gond mert étrem a dolgokat de köszi asszem egy másik e-mailen újra regizek mert evel a 0win,végtelen losal elégé gagyi lennék alapból Mosolyog.Megpróbálok egy jó csapatot összerakni...
Naplózva

Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #2111 Dátum: 08 ápr 14, 18:56:25 »

Den: Nem fontos újra regelned, elég ha resetelsz. Nevet

Megvan Kakashi, de nem egy nagy szám, valahogy nekem soha nem akar kijönni instant halálos raikiri... Itachihoz kéne vele a csapat csak az a gond, hogy Kurenai még nincs meg... :'X
Naplózva

"...SouthSide nigga..."
Yaonel
Gennin
*

« Válasz #2112 Dátum: 08 ápr 14, 18:58:46 »

Jaja reset 4ever Mosolyog  Mindig aztfigyeldd h neüssék egymást a csakrák és legyen elég és nemlesz baj Mosolyog Viszont Axel veled szivesen jáccanék 1et Nyelvesít
Naplózva

Den
*

« Válasz #2113 Dátum: 08 ápr 14, 19:00:23 »

Á már majdnem nyertem Nevet.De örülök Pirul.Namindegy úrjraregiztem,egy jó tipp kezdőcsapatnak?
Naplózva

Yaonel
Gennin
*

« Válasz #2114 Dátum: 08 ápr 14, 19:01:07 »

Team 7 javuláshoz az illik Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 139 140 [141] 142 143 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins