Krieg
|
|
« Válasz #12480 Dátum: 10 máj 29, 15:38:18 » |
|
Jah, leesett akkor, jól van Merthogy Asuma előküldijét Missing-nin szinten is meg lehet szerezni, én meg eddig úgy emlékeztem, hogy azt is csak anbu-n lehet...bár a helyedben még így sem resetelnék, de persze te tudod, lehet így jobb lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12481 Dátum: 10 máj 29, 15:41:14 » |
|
Anbu-n nem tudnám megcsinálni:) eddig egy Jiroubut kaptam mióta Anbnu vagyok,Dosut meg szerintem egyet sem:)úgyhogy gyorsan fel kell vinni Missingre:) már lassan Genin vagyok egyébként:D
Szerk.:
egyébként szinte csak olyan ellenfeleket kapok,akik biztos reseteltek már(Naruto(S),Jiraiya,Four tail naruto...) ez nekem egy kicsit furcsa xd
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 15:45:18 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12482 Dátum: 10 máj 29, 18:30:20 » |
|
Sziasztok! Hát Mistich úgy emlékszem, hogy én mondtam neked msn-en hogy ne menj fel. De persze te csak erösködtél h felmész. Nekem volt igazam megint. Na de nem baj meglessz az velem is ez volt anbun egy Jirobou se jött, szóval kellett is a reset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12483 Dátum: 10 máj 29, 19:09:51 » |
|
jóvanna nem gondoltam hogy ennyi küldetéshez fog kelleni:Dmindjárt Chuuninon vagyok,úgyhogy talán olyan sokat nem vesztettem:D de amúgy Anbun is van küldetés Jiroubuval,nem értem mér nem kapni egyet se..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12484 Dátum: 10 máj 29, 19:35:00 » |
|
Hát, szerintem azért nem kapni Jirobou-t, mert sokak szerint rossz kari. De hidjétek el nekem, ez nem igy van! Jirobou, Zaku, Ino szerintem jó kis csapat. És azért szeretem annyira Jirobou-t mert van az a skillje, ami 20dmg-t sebez mindenkire. Imáddooom!*-* xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yosi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Konohagakure no Sato
|
|
« Válasz #12485 Dátum: 10 máj 29, 19:40:16 » |
|
nekem Kidomaruval meg Tayuyaval meg Shigureval kellene 3 jó team már sokat próbáltam de egy se jött be ha tudtok vmi jó csapatot ennek a 3 nak pls irjatok elöre is thx OFF: Nem szeressük ezt a 2 soros szabályt :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 19:41:25 írta Yosi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12486 Dátum: 10 máj 29, 20:00:42 » |
|
Tayuya-Tenten-Shikamaru,vagy Shika helyett Haku Kidoumaruhoz írd le milyen embereid vannak:) Shigure-Kankuro-Kiba
nekem ezek jöttek be:) ha leírod a többi emberedet akk Kidoumaruhoz is találok ki valamit:D
Off:én se szeretem de ez van:D
Dawe:félreértesz...van vele küldi mégse használja senki,ezt nem értem:D
Szerk.: Chuunin rang:P
Szerk.: Ti kiket használtok Gaara mellé?én Yoroi-Shino-t szoktam,de valahogy nem működik mostanában,és kéne egy másik jó team..ha kapok egy Dosu-t nem kaphatok ki^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 20:19:49 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yosi
Gennin
Nem elérhető
Konohagakure no Sato
|
|
« Válasz #12487 Dátum: 10 máj 29, 20:25:46 » |
|
ezek vannak meg Mistich: Haku, Demon Brothers, Zabuza, Shigure, Jirobue, Kidoumaru, Sakon, Tayuya, Iruka, yoroi, Anko, Shizune, Kabuto, CS Sasuke, Naruto(s), Sakura (s), Lee(s), Shikamaru(s), Chiyo asszem ennyi remélem nem hagytam ki semmit és biztos nem irtam jól mindenki nevét de szentem az nem számit elöre is thx Szerk:Gaara-Kankuro-sakura(s) nekem párszor bejött de nem mindig
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 20:27:07 írta Yosi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12488 Dátum: 10 máj 29, 20:29:20 » |
|
Hello!Nos Mistich, talán azért, mert pont olyanokkal futsz össze akinek már kész van a küldi? Am, Yoshi. Kidomaruékkal csapik: Kidomaru : Kidomaru-Tenten-Temari/Ino. Tayuya : Shino-Yoroi-Tayuya. Shigure: Naruto Shigure Kankuro talán beválhat. Örülök ha tudtam segiteni. Ha nem lenne jó irj és irok más csapatokat velük^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yosi
Gennin
Nem elérhető
Konohagakure no Sato
|
|
« Válasz #12489 Dátum: 10 máj 29, 20:32:53 » |
|
elöre is thx megpróbálom velük és a klánodba tagfelvétel nincs véletlenül...habár szentem mi már voltunk együt egy klánban dawe ...nah mindegy thy mégegyszer a csapatokat most befejezek mindenk küldit ami elmaradt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 20:33:37 írta Yosi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12490 Dátum: 10 máj 29, 20:36:41 » |
|
de igen elég valószínű így elméletileg jó lehetne szerintem:Kidoumaru-Chiyo-meg talán Lee(S) de ez nem biztos de szerintem annyira rossz nem lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #12491 Dátum: 10 máj 29, 20:39:47 » |
|
Hello! Yoshi a klán nem az enyém, hanem 0414Setsuna-é, öt kérdezd meg ez ügyben! Am lehet voltunk egy clanba de én nem emlékszem rá:D vagy az én emlékezetem hagyott cserben, vagy csak nem láttalak a clanban. Hmm... Majd aki rám ir pm-ben és megadja az msn-cimét azzal privátoznék hisz megvan mindenki! xD Off: Mistich, gyere már fel msn-re. Privizzünk egyet, el szeretném kenni a szádat... Legalább is megpróbálnám...xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12492 Dátum: 10 máj 29, 20:42:51 » |
|
rendben mindjárt felmegyek:D te az enyémet? :Dmajd meglátjuk:D csak idő amíg beadja az msn-t,add imádkozz egyet szerk.: egy-egy privire engem is rálehet venni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 20:46:57 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yosi
Gennin
Nem elérhető
Konohagakure no Sato
|
|
« Válasz #12493 Dátum: 10 máj 29, 20:43:00 » |
|
öhm igen ebben a klánban voltunk eggyüt de vmiért kidobtak sutob néven futok a játékban ...bár szerintem azért dobtak kimert megint abbahagytam a gamet egy idöre chaten is szoktam pedig lenni szerk:küldtem msn címem meg mistichet is felvettem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 20:45:49 írta Yosi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12494 Dátum: 10 máj 29, 21:20:33 » |
|
Kidoumaruval egy jó csapat a Gai-Kurenai-Kidoumaru, persze csak ha elég magas szinten vagy, hogy megszerezd a jouninokat, ezzel jutottam fel sanninra is, nagyon jó csapat, ugye, Mistich? ^^ xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|