Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12465 Dátum: 10 máj 29, 10:53:05 » |
|
jaaaa értem:Dakk mégsem fogok hülyén meghalni:Dköszi:D aszittem zsinórban 3szor kell kapni:Dígy viszont már nem is olyan nagy szám Kazekage megszerzése:)és nem nem értetted félre:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12466 Dátum: 10 máj 29, 11:15:19 » |
|
Na, hirtelen gyorsan összeraktam egy Konanes csapatot (Konan(S)-Kurenai-Gai), simán meglett az 5 row Ráadásul ahogy ránézek Itachi(S) küldijére, nem tűnik túl nehéznek ^^ Szerk.: Win 5 battles in a row with any Ninja of Team Hebi (Sasuke (S), Suigetsu, Karin, Juugo). (5/5) Win 20 battles with Uchiha Itachi or Itachi Body Double (S). (5/20) Win 5 battles in a row with Uchiha Itachi or Itachi Body Double (S). (5/5) 10 perc munkája
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 11:29:56 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12467 Dátum: 10 máj 29, 11:40:09 » |
|
azigen:D grat:D látom túlvagy a row-os problémákon^^ am 2 kérdés: sima Kiba 2. skilljével nem kapok 30-as védelmet?csak mert Obito akinek elvileg 25 a max sebzése,miközben rajtam volt a farkas,simán levette a 25-t...
a másikat meg elfelejtettem miközben az elsőt írtam úgyhogy azt majd később xD Szerk.: azt még mindig nem tudom mit akartam,és valószínüleg ez senkit nem fog érdekelni de azért leírom:D CSSasuke-Chiyo-Kiba team-mel 7-es rownál tartok:) és az előbb egy Sasuke(s)-t vertem el:D igen jól sikerült:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 11:44:21 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12468 Dátum: 10 máj 29, 11:45:04 » |
|
Obito Piercing Stab nevű skillje átütő csapást mér, tehát semmilyen védelem (reduction) nem véd vele szemben. Minden skill, ahol azt látod, hogy piercing damage, ugyanígy átütő csapást mér. Kösz a gratulációt. ^^ Itachi-Juugo-Kankuro csapattal jelenleg 11 rownál járok, még 9 győzelem és meg is van Itachi(S)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12469 Dátum: 10 máj 29, 11:53:00 » |
|
tehát akk ad védelmet csak nem mindenki ellen...értem:) köszi^^ gyorsan haladsz:) amúgy eszembe jutott a másik kérdés. CSSasuke átokpecsétje mit tud pontosan?nem ad sérthetetlenséget?mert akárhányszor használom mindig kinyírnak utána:D bocsi hogy ennyit kérdezek,de nem vagyok túl jó angolból szerk.: megszakadt a rowom : / kikaptam yondaimétől,Sasoritól,meg Lee-től...szegény én
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 11:54:31 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12470 Dátum: 10 máj 29, 11:54:57 » |
|
Minden skill alatt ott van, hogy Classes. CSSasuke átokpecsétje azok ellen nyújt védelmet, amiknél a Classes után szerepel az, hogy Melee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12471 Dátum: 10 máj 29, 12:05:22 » |
|
A Sandaime Hokage Küldetése szerintem egyszerű. Jiraiyaval ugye kb. 17 jó csapat van, főleg Aoe-sok, és a másik nagyon jó csapat pedig az Orochimaru-Tsunade-Baki, ezzel simán meglett nekem elsőre a 8 row, taktika nem is kell hozzá mert mindhárman elég brutális karakterek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12472 Dátum: 10 máj 29, 12:11:37 » |
|
mondjuk a classes részt még nem figyeltem soha,nem gondoltam hogy konkrét értelme van:) köszi..most meg kaptam egy Kakashi(S)Kakuzu(S)YKakashi-t,Jounin rangú ellenféltől,gond nélkül win:P
Szerk.: most veszem észre előbb utóbb kénytelen leszek resetelni.Nem gondoltam hogy Asuma ilyen fontos karakter,nem tudom megszerezni a Sanninokat,Kagékat...sőt tulajdonképpen senkit...lehet meg is csinálom még most
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 12:15:20 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12473 Dátum: 10 máj 29, 12:45:41 » |
|
Nah, kész is Itachi(S) küldije, kezdek nekiesni a hokegéknek. Ráadásul most veszem észre, hogy Itachi(S) küldije közben Yugito is meglett szerk.: na, végre sikerül Sandaime küldije is, ahh Orochimaru-Jiraiya-Tsunade csapattal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 14:35:56 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12474 Dátum: 10 máj 29, 14:44:00 » |
|
Nha sikerült megszereznem végre a Cursed Seal Sasuke-t xD, ma újult erővel elsőre sikerült xD. De most ez a Rehabilited Gaara is remélem hamar meglesz, Gaaraval mindig jól tudtam rowolni
|
|
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12475 Dátum: 10 máj 29, 14:46:03 » |
|
Gaaraval nem nehéz:D én Yoroi-Shinot szoktam használni 10-es row velük a rekord^^ ha Dosuval nem kéne szerencsétlenkednem akk már nekem is meglenne Rehab Gaara,de senki nem akarja használni : / és döntöttem,resetelek és még ma felviszem legalább chuuninra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 14:46:40 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12476 Dátum: 10 máj 29, 15:05:37 » |
|
Izé, miért is resetelsz? Szerintem míg nincs meg minden kari szinte felesleges, legalábbis én előbb tuti nem fogok. Amúgy Shodai és Nidaime küldijei elég nehezek, sose használnak pre-shippuuden jouninokat...-.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12477 Dátum: 10 máj 29, 15:26:40 » |
|
mert nincs meg Asuma,és nélküle majdnem felesleges jounin-ra mennem...nélküle nem tudom se a Sanninokat,se a Kagékat,se a sima Narutos Genineket megszerezni...van 1-2 kari akiket megtudnék,de nem olyan sok hogy megérje.
és Choujival kéne elvernem 5 Dosut vagy Jiroubut...ez szint lehetetlen ANBUN
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 15:29:53 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #12478 Dátum: 10 máj 29, 15:29:23 » |
|
Attól még, hogy nincs meg Asuma, miért kell resetelni? Ezt nem értem...hát egyszerűen reset nélkül csináld meg a küldijét. Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy nem tudom, miért kell ehhez resetelni? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12479 Dátum: 10 máj 29, 15:32:38 » |
|
átszerkesztettem,egy része lemaradt előbb:D azt gondoltam hogy Asumát kihagyom,de ez kicsit sz*r döntés volt^^ amúgy az hogy lehet,hogy sima Jiraiya-ra raktam egy kb 120 sebzéses kombót,de ő meg se érezte,viszont az én emberem meghalt?van egy ilyen skillje csávókámnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|