biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #300 Dátum: 10 júl 18, 22:38:16 » |
|
Kösz a tippet de inkább a volt töritanáromnak ajánlanám.
Az ilyen baromságaimat csak a néhány haverommal való hosszasan lefojtatott társalgásaim eredménye.
De nekem más az érdeklődési köröm.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #301 Dátum: 10 júl 23, 21:07:57 » |
|
Ajánlom látogasd meg a hentai topicot szerintem ott van narutoXsasuke
Ilyet a Narutós hentai témában nem találsz. Had ne részletezzem miért. Az "általános" animés téma hentai témájában nem tudom, de ott sem hiszem, hogy túl sokan kultiválnák ezt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #302 Dátum: 10 szep 06, 22:15:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #303 Dátum: 10 szep 12, 20:18:44 » |
|
Milyen információkhoz? Nem értem a kérdésedet.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
penge792
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #304 Dátum: 11 jan 11, 14:20:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #305 Dátum: 11 feb 03, 00:56:35 » |
|
Chakra! Ez azért nem egészen így van, egy hirtelen perverzségi felindulásból a Hentai topic 56. oldalában egyik Hsz. -omba linkeltem 1 képet... Bár szerintem azon kívül nincsen más NaruSasu. (és valószínűleg nem is lesz ) (értelmetlen önreklám 4ever)De, hogy ne térjek le a témából.: Szerintem az egész sorozatban ez a legelvetemültebb jutsu a férfiak (enyhe változtatással nők) ellen. Személy szerint az az örök kedvenc, mikor a Sandaimét teríti le vele. Na, meg a Konohamaru féle Sai Sasuke.... XDXDXD Azok a reakciók... (na meg az azt megelőző 2 csaj ) Mekkora lett volna, ha változtatás nélkül ezt rakják az animébe, ááhhh! (bár ha ezt megváltoztatták már kérdéses, hogy a tatu khm... -t hogy oldják majd meg )Na jó, megyek aludni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 03, 01:01:35 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #306 Dátum: 11 feb 03, 10:19:18 » |
|
De azért van, aki ellenáll neki, pl. Méh. De az nagyon nagy, amikor Ebisunak előadja, az meg repül egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zakuro-sama
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #307 Dátum: 11 júl 27, 11:26:24 » |
|
nos..akire nem hat (pl: sasuke) az egyértelműen homokos... ( van trollfész )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #308 Dátum: 11 júl 27, 11:45:58 » |
|
bee-re mért nem hatott? naruto használta bee meg bement a szobájába hogy ott mit csinált azt nemtudjuk:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #309 Dátum: 11 júl 27, 23:04:11 » |
|
bee-re mért nem hatott? naruto használta bee meg bement a szobájába hogy ott mit csinált azt nemtudjuk:D
Azért lehet mondani, hogy nem hatott rá, mert az általános válasz a jutsura az volt, hogy az áldozat repült, vérző orral. Bee viszont nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #310 Dátum: 11 júl 27, 23:39:43 » |
|
Vmennyire Bee is perverz mert észrevette Tsunade melleit én azon agyalok h Kakashi mérnem dőlt ki tőle amikor látta (elvileg őis perverz a könyvecske alapján)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #311 Dátum: 11 júl 28, 19:51:01 » |
|
Vmennyire Bee is perverz mert észrevette Tsunade melleit Azokat nem nehéz észrevenni. Úgy tűnik kezdi elveszteni a hatását vagy már megunták Naruto ilyenfajta Jutsuját... Szerintem a jelenlegi helyzetben nem sok hasznát vehetné. Hacsak Tobi nem perverz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #312 Dátum: 11 júl 28, 20:06:08 » |
|
nagy jutsu ez hisz naruto ezel ütött ki egy hokagét:D mekkora lenne odamenne tobihoz és taju sexy no jutsu tobi meg elrepülne:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #313 Dátum: 11 júl 29, 13:54:20 » |
|
Hát azért ahhoz nagyon perverznek kéne lennie, lásd pl. Méhben is megvan az a bizonyos perverzség csak ő tisztában volt a helyzettel hogy ez egy fiú nőnek álcázva ezért nem dőlt be neki, a hokagénak meg kitudja milyen mocskos fantáziája volt, az is lehet innét ered jiraiya perverzsége is! ui.: így utólag vettem észre hogy a tanítványi szálak az eféle perverzióban is megjelenik, mivel a 3. hokagét szépen kiterítette naruto tehát ő perverz, jiraiya szintén, minatot nem ismerjük ehez kellőképpen de kakashi is az mivel olvassa azokat a perverz könyveket amiket jiraya írogat, naruto meg szintén perverz a jutsu feltalálójaként!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 29, 13:57:25 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #314 Dátum: 11 júl 29, 19:15:55 » |
|
Még az lenne érdekes, ha kiderülne, hogy Minato is perverz volt. Naruto benyomott volna egy jutsut, amikor találkoztak, Minato meg nem tudott volna beszélni a fiával, mert kidőlt volna. Elvileg beleillik a sorba, Jiraiya és Kakashi közé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|