hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #315 Dátum: 11 júl 30, 10:34:37 » |
|
Biztos a feleségük nem néz ki olyan jól. Mondjuk valamelyik part I. részben volt, hogy Lee egy ilyen faházban várta az ellenfeleit, hogy megküzdhessen velük, és Naruto bement, tömeges árnyékklónok, majd átváltozott Sakurává. És Lee attól is kidőlt. Ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #316 Dátum: 11 júl 30, 10:44:35 » |
|
161? Én is mindjárt ott járok, belehúztam. Nyár végéig csak sikerül újranéznem a részeket.^^ ON: A csajszikat is ki lehet ütni? Ha sexy sráccá változnak..
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #317 Dátum: 11 júl 30, 14:06:46 » |
|
Egyszer Konohamaru használta Sakura ellen. xD Sasuke x Sai. Na az engem is hazavágott egy picit. =3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 11 júl 30, 14:26:00 » |
|
Látod! Sakura ellen azt a verziót kellett volna használni ami Sasukét hozta volna létre. Mindjárt elpirult volna és nem az ütés járt volna az eszébe hanem teljesen más.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #319 Dátum: 11 aug 21, 08:45:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #320 Dátum: 11 dec 19, 17:04:39 » |
|
ja, az a sai x sasuke ott volt xD pedig én egyinek sem vagyok rajongója.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #321 Dátum: 11 dec 19, 17:06:26 » |
|
ez a jutsu... legyőzhetetlen ! (kivéve a Szöcske szintü emósoknak )
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #322 Dátum: 11 dec 25, 10:22:38 » |
|
Amúgy azt néztem, hogy Orochimarunak eléggé nehéz volt kiütnie Hiruzent, Naruto meg.. ilyen fasza jutsuk is csak Narutonak vannak éljen a dolgok mögé látás ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #323 Dátum: 12 feb 09, 22:35:43 » |
|
Ha azt vesszük hogy egy ninja legnagyobb fegyvere a megtévesztés....akkor naruto máris hokage. Amúgy Narutonak ezt a sexy no jutsut ajánlom:Harem time HINATA X SAKURA X TSUNADE. Ez bárkit kiüt.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #324 Dátum: 12 feb 12, 17:52:08 » |
|
Kivéve a 3 felsorolt hölgyeményt... akik utána őt ütnék ki ezért, főleg Sakura és Tsunade
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #325 Dátum: 12 feb 17, 19:56:54 » |
|
Dehogy is mert a falusiak úgy véreznének (mint sanji a one piece előző arcában).És amíg tsunade és sakura el van foglalva az infúzió bekötésével addig naruto és hinata szép ninjásan lelépnének.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 20:01:04 írta Drahaka »
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
|
« Válasz #326 Dátum: 12 jún 15, 09:18:34 » |
|
És vajon mennyire részletes egy sexy no jutsu a felhők alatt minden ki van dolgozva?
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #327 Dátum: 12 jún 26, 19:45:22 » |
|
...Meggondolná utána hogy esetleg mégegyszer használja azt a jutsut. Hát a Narutoba max Jirayia csinálná azt ,meg Kakashi meg az a fekete szemüveges fickó aki Konohamaruék tanára,de azok is csak beájulnának sztem... De ha Naruto,vagy Konohama..csinálná a dolgot szerintem 5 perc után úgy szétvernék őket a csajok hogy azt már nézni is fájna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Misaki-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #328 Dátum: 13 jún 04, 20:33:57 » |
|
Most nagyon elgondolkoztam azon h mi lenne ha Naruto csinálna egy kage bunshint aztán orioke no jutsu és... vajon teherbe ejtené saját magát?xD na és akkor mi lenne? Milyen gyerek lenne..egy mini sexy kagebunshin..xD talán vérfertözéses is lehet.. Bár elég érdekes lehet saját magaddal...xDD igy belegondolva ez nagyon durva..:DD bár az én fantáziám is elég perverz..lány létemre..xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #329 Dátum: 13 aug 11, 00:58:12 » |
|
A kagebunshin tiszta chakra, így szülni szerintem nem lenne képes. Máskülönben Sasuke már felélesztette volna a klánját magában... izé... Annyi hölgyeményt hajtott el maga mellől, hogy 2 dolog lehetséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|