24 nov 24, 16:34:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Inuyasha  (Megtekintve 79453 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #105 Dátum: 07 nov 17, 16:16:25 »

Öhm... a "ki"? Hmm... az egy... amolyan... öh... hát, legegyszerűbben talán úgy lehetne megfogalmazni, hogy spirituális energia. Japánoknál ez a "ki", kínaiaknál ha jól toom, akkor a "Ti" (ejtsd: csí)...
Bocsánat, ennél jobban nem tudom megmagyarázni :-X De lényegében erről van szó.

Azt láttátok amúgy, hogy decemberben kijön a 14. (?) DVD, amin már 104-ig vannak fent az epizódok? :o Remélhetőleg ez észhez térít mindenkit és hamarosan lesz folytatás magyarul a TV-ben (is)^^
Bankotsu tényleg szimpi volt nekem is; én Renkotsuval voltam úgy, hogy hol szimpi, hol kevésbé, de végül egyáltalán nem lett az. Ja, meg Suikotsu, amikor nincs eltorzulva, akkor^^
Kikyou-t meg ne féltsd... még Nevet
A zene viszont nagyon szép... a teljes valami 6 perces!!! És végig ilyen lassú, szép...
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #106 Dátum: 07 nov 17, 17:17:14 »

Spoilerek
Szerintem amúgy Renkotsu a leggyengébb a shichinintaiban, nem Arvael san kacsint? Merthát végülis csak tüzet köp, meg ágyúzik, de hát az végülis nem nagy szám. Gondolom azért is akarta mindenáron megszerezni az ékkőszilánkokat. De a tűzháló technika tök jó!
Amúgy Narakunak meg igaza volt Bankotsuval kapcsolatban, mert hát semmi oka nem volt pont Inuyashán bosszútállni. Nah mindegy.

Az a zene megvan, sőt mind, mert kisebb koromban letöltöttem keresztanyukámék. Mosolyog
A tévék jól járnának a folytatással...Megj.:Szerintem jó a magyar szinkronja!
Amikor először láttam a RTLen még féltem, mert még csak 10 éves körül lehettem. A karika nem véletlenül van ott.
Egy nap alatt kb 14 rész. És messza még a hét vége!
Off: Melyik évben indult az A+?
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 17, 17:25:06 írta takemitsu » Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #107 Dátum: 07 nov 17, 19:30:21 »

Nyömm... hmm... 2005-ben? Vagy 2004-ben...? Valamelyik a kettő közül :-X
A karikákról meg annyit (azonkívül, hogy belerondítanak az élménybe), hogy hiába van ott, úgyis mindenki a saját belátása szerint fog dönteni, de legalább a TV-csatornákat nem büntetik meg... annyira :-X Mellesleg az RTL-t azért se értem, minek kellett így megnyirbálni; anno A+-on is 12-essel ment, de vágatlanul... noh, mindegy...

Renkotsu? Ja, valószínűleg... nem tartozott a legkedvencebb karaktereim közé, ezért nem is gondolkoztam rajta olyan sokat Nevet
Bankotsu pedig... hát, ő olyasvalaki volt, akinek voltak eszméi, azt hiszem Mosolyog
Naplózva

Matsure-kun-
Újonc
*

« Válasz #108 Dátum: 07 nov 18, 01:39:08 »

Helloo nem tudjátok nics e egy ojan oldal ahol fen vannkazoka részek mikor Nararku feltámasztja 7 harcost és onantól kéne segitsen nekem vki PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #109 Dátum: 07 nov 19, 20:06:52 »

van, az U betűvel kezdődő "nemszabadkimondanianevét" FTP szerverről.

Hmm. Ninják az Inuyashában. Kagebunshin, árnyékfogás, miegymás. Azért meglátszott hogy filler volt. (Ugye az volt?).
Írták pár oldallal ezelőtt az animéról: "fel van kapva ok nélkül és szinte divat az imádása"
Szerintem már eléggé lecsillapodtak a kedélyek, asszem sok embernél, (nálam is!) a helyét pont a Naruto vette át.
Úgy értem hogy most szerintem az a No. 1. anime, és hát nagyon-nagyon sokan szeretik, kábé mint régen a Yashát, vagy még régebben a Dragon Ballt.

Még egy hétvége és végig is nézem remélhetőleg a sorozatot.
Off/help: Mi a szöszt jelent az szvsz?
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #110 Dátum: 07 nov 19, 20:16:15 »

Szerény véleményem szerint Nevet

Öööö... árnyék... ninja... ja! :otlet: Igen, azok fillerek voltak^^ De azért jók voltak (bár... hmm... kicsikét jobban is kidolgozhatták volna :-X )
Amúgy Takashi Rumikónak most volt nemrég a mangában egy olyan húzása, ami nem annyira volt "takahashirumikós" ;D Mindegy, nem spoilerezek... Nevet Csak annyit mondok, hogy ezek az ötszázakárhanyadik fejezetek nagyon ütősre sikerültek, főleg az elejük^^ (előző héten volt az 530.)
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #111 Dátum: 07 nov 19, 20:17:29 »

És ez már fenn van az oldaladon, vagy hol keressek ilyet? Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #112 Dátum: 07 nov 19, 20:19:24 »

Az oldalamon magyarul vannak fent a fejezetek, de még nem sikerült beérni a japán/angol verziót :-X Mindenesetre igyekszünk és folyamatosan dolgozzuk le a hátrányunkat!!! Nevet
Egyébként angolul olvasom a legújabb fejezeteket :Mosolyog
Naplózva

Matsure-kun-
Újonc
*

« Válasz #113 Dátum: 07 nov 20, 18:15:20 »

van, az U betűvel kezdődő "nemszabadkimondanianevét" FTP szerverről.

De komolyan valami értelmesebent pls!!!Mert nekem csak az első 75 van meg és és utánna látam a részeket és  a 7 harcos -os részeket már ne láttam
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #114 Dátum: 07 nov 24, 14:48:40 »

ejj, holnap, vagy talán már ma a végére érek. Szomorú
Ezek a részek itt végén már nagyon jók, és gondolom csak jobb lesz!
Abihime hangja tényleg olyan mint egy madáré Nevet Most vannak a sírban, de még nem harcoltak Narakuval
Arvael, linket tudsz adni, hol olvasod angolul a mangát?
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #115 Dátum: 07 nov 24, 14:51:24 »

http://freelance.110mb.com/ Nevet
De... magyarra is lefordítottunk már jó néhány fejezetet, szóval ha gondolod, ott is olvasgathatsz, bár még nem értük utol a japán/angol verziót. No, mindegy.
Amúgy általában szerdán/csütörtökön jön ki egy-egy új fejezet Mosolyog
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #116 Dátum: 07 nov 24, 14:53:31 »

igen, igen tudom néztem. Nevet
"Amúgy Takashi Rumikónak most volt nemrég a mangában egy olyan húzása, ami nem annyira volt "takahashirumikós"  Mindegy, nem spoilerezek...  Csak annyit mondok, hogy ezek az ötszázakárhanyadik fejezetek nagyon ütősre sikerültek, főleg az elejük^^ (előző héten volt az 530.)"
Ezt te írtad, és majd megnézem miről beszéltél. Meg fejlesztem a nyelvet Nyelvesít
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #117 Dátum: 07 nov 24, 17:22:50 »

Hát hajrá, mert úgy fogalmaztam meg, hogy most egy fél percig nekem is el kellet gondolkodnom, mire utaltam akkor, amikor írtam... remekül megfogalmaztam :-X
Ja, amúgy az e heti... uh... ez... durva volt o.O Tényleg nem sok választ már el minket a legutsó fejezettől... :o
Naplózva

Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #118 Dátum: 07 dec 02, 18:44:03 »

Nagyon sok animét szeretek és ez a kiemeltek közt van. De a Narutot nem előzi meg...
Naplózva
Matsure-kun-
Újonc
*

« Válasz #119 Dátum: 08 jan 29, 18:54:15 »

:'(szegény miroku remélem egyszer összejön neki Sangoval!!!Szerintetk összejön????

Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins