24 nov 24, 13:52:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Inuyasha  (Megtekintve 79277 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Matsure-kun
Vendég
« Válasz #90 Dátum: 07 okt 16, 18:01:20 »

Emma ugy látom neked bejön ez a mazoista szerep!!! Nyelvesít
Amuyg sztem ez sem egy rossz anime monjunk vannak benne GYPs.eek de Miroku és az ő kis csapata jó sztem de azért vannak benne túlzások!!! Nevet  ;D
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #91 Dátum: 07 okt 23, 12:29:28 »

nah valamelyik nap láttam egy hirdetést, valami csaj Inuyasha fan klubbot nyitott, és azt írta, aki mindent tudni akar a mese végéről, az írjon. Nah szerintem ha mesének hívja, nem is szereti annyira...
Naplózva
Matsure-kun
Vendég
« Válasz #92 Dátum: 07 okt 23, 13:15:51 »

jah aki mesének nevezi az egy...
hadjuk!!! Igazad van és kész Nyelvesít
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #93 Dátum: 07 nov 11, 14:53:55 »

nah valamelyik nap láttam egy hirdetést, valami csaj Inuyasha fan klubbot nyitott, és azt írta, aki mindent tudni akar a mese végéről, az írjon. Nah szerintem ha mesének hívja, nem is szereti annyira...

Hmm... érdekes megfogalmazás, az tény ??? Nevet
Meg az is, hogy a mangának még nincs vége (bár az e heti fejezet után már nagyon úgy tűnik, beválik, hogy Takahashi Rumiko még idén befejezi), szóval magának a történetnek a végéről nem is tudott volna mit mondani, max. az animének a végéről... höhö xD

Sziasztok!

Ha szabad ilyet kérdezni nemtudjátok honnan tölthetném le a magyar Inuyasa mangat? Utána néztem,de én csak olyanokat találtam amik kb 60. részig vannak meg sz meg nem jó mert én 104-ig láttam animen és az ezt követő mangákra vagyok kiváncsi. Remélem valaki tud egy jó oldalt.

Szabad egy kis megjegyzés?^^ Igen, itt is fönt van, de csak a 334. fejezetig. És per pill. a szerver sem üzemel. Van egy másik oldal, ahol a 349. fejezettől vannak fent a magyar részek (356. fejezet eleje mellesleg az anime vége).
Ezt tulajdonképpen hárman csináljuk, az én oldalam aloldala, de szívesen várunk, ha gondoljátok Mosolyog Igyekszünk minden héten min. 2 fejezetet felpakolni!^^
Szóval, ha az anime után történésekre vagytok kíváncsiak, akkor ez az oldal talán jobban megfelel Nektek :-X http://iymanga.extra.hu
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #94 Dátum: 07 nov 12, 19:07:26 »

Nem tudja valaki, hogy a tvben meddig adták le. Az epizód számára lennék kíváncsi. Mosolyog
A Hanimén kedvet kaptam az Inuyasha moviekhoz, szóval most töltöm is Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #95 Dátum: 07 nov 12, 19:29:36 »

A 104. volt az utsó, amit az Animax/Animeplusz (? :-X ) leadott.
A 105-től jönnek majd az új részek (valamikorˇˇ")

A movie-khoz hajrá, aztán majd várjuk a véleményeket!!! Nevet
Naplózva

Kakashi
Vendég
« Válasz #96 Dátum: 07 nov 13, 13:42:59 »

Vki megmondaná honnan lehet letölteni részt a 167. után mert kéne kiváncsi vagyok a végére!!!!!
Naplózva
bmate17
Vendég
« Válasz #97 Dátum: 07 nov 13, 19:40:52 »

attól tartok hogy sehonan mert nem készitettek többet

viszont a manga most fog befejeződni  Nevet(megvan az összes szilánk és Naraku meg Inuyasha má elkezdték a bemelegitést)
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #98 Dátum: 07 nov 14, 09:38:04 »

bmate17, má' nem azé', de muszáj volt ennyire spoilert írni figyelmeztetés nélkül? (engem nem zavar, mert én olvasom minden héten, de mások nem feltétlen - szóval máskor gondolj kérlek erre is, mert nem mindenki szereti a spoilereket :-X )

Kakashi: az anime a 167. résszel befejeződött, azonban a történet folytatódott. Ha kíváncsi vagy, magyarul elérheted a mangát itt:
iymanga.extra.hu
Az anime végétől vannak fent a fejezetek. A 356-ban eleje a 167. epizód vége, szóval azzal kezd, mert már abban is van új kacsint
Igyekszünk minden héten min. 2 fejezetet felpakolni magyarul + hogy minél hamarabb utolérjük a japán/angol verziót^^ Szóval, ha gondolod, nézd meg Mosolyog
Naplózva

bmate17
Vendég
« Válasz #99 Dátum: 07 nov 14, 12:01:44 »

??? spoiler?sztem nem veszitenek sokat ha azt elolvasák amit oda irtam, viszont az a spoiler miko megmondom h mi lesz a harc eredménye, meg hogy mi lesz kohakuval, meg kikióval.de azt nem fogom.
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #100 Dátum: 07 nov 14, 15:38:56 »

Én most kezdtem el nézni a 105. résztől, és ha befejezem jöhet a manga.
Most hallottam először japánul, elég fura még nekem. De király!!!

okt. 15. Ezek a részek nagyon jók. Lehet megint visszazuhanok nagy Inuyasha rajongóvá. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 15, 15:13:16 írta takemitsu » Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #101 Dátum: 07 nov 15, 20:27:03 »

Nevet Ha gondolod, megemlítheted, merrefelé tartasz a történetben és hogy tetszenek egyes epizódok^^ Kíváncsi vagyok :Mosolyog
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #102 Dátum: 07 nov 15, 20:39:52 »

Hát ahogy 3 napja írtad, a 105. résztől kezdtem el, mivel már a többit láttam az A+/Animaxon. Nos írhat h most hallom japán hanggal. A 108. rész lesz a következő, tehát még csak 3 részt láttam... Nevet
De nagyon jó részek következnek, Shichinintai támadása. woaw.
Megjegyezném h Jokutsunak jó a női hang, tisztára nőnek látszik. Persze tudom h nem az.
És mikor Inuyasha sírt. 8) A hétvégén erőteljesen belelendülök.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #103 Dátum: 07 nov 15, 22:51:02 »

Jujj! Tudod, mit hallottam? Hogy Takahashi Rumiko eredetileg szeretett volna egy női tagot is a Shichinintai-nak, és mikor már úgy nagyjából megvolt az elképzelése, állítólag rájött, hogy az mégse süti, mert azért hogy egy nő ilyen vérszomjas bérgyilkosok közt... és akkor átírta, hogy pasi legyen és ez volt Jakotsu!!! Nevet
Nem tudom, mennyire igaz, mindenesetre érdekességnek jó^^ Ja, és nem értem, mi volt a gondja, hogy van-e nő a csapatban vagy sem >Nevet Nyelvesít

A japán nyelv pedig nagyon szép^^ És a seiyuu-k is kitesznek magukért (többnyire :-X )
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #104 Dátum: 07 nov 16, 18:03:07 »

Jakotsu tényleg jobb lenne, ha lány lenne. Így olyan gáz. Nah nem baj, beleképzelem. Mosolyog
A tévé helyében én siettetném a magyar szinkront, ezek a részek durva jók!
Már megszoktam a japán hangjukat is, csak nem mindig ismerem fel.
Bankotsu meg egész szinpatikus. Viszont Ginkotsut nem bírom.
A Hakureizannál emlegettek valaki Ki-t mint energiát. Mi is az pontosan?
Kikyou neeee :'( :'( És ami ment utána zene. (124. rész)
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 17, 14:58:24 írta takemitsu » Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins