Arvael
|
|
« Válasz #105 Dátum: 07 nov 17, 16:16:25 » |
|
Öhm... a "ki"? Hmm... az egy... amolyan... öh... hát, legegyszerűbben talán úgy lehetne megfogalmazni, hogy spirituális energia. Japánoknál ez a "ki", kínaiaknál ha jól toom, akkor a "Ti" (ejtsd: csí)... Bocsánat, ennél jobban nem tudom megmagyarázni :-X De lényegében erről van szó.
Azt láttátok amúgy, hogy decemberben kijön a 14. (?) DVD, amin már 104-ig vannak fent az epizódok? :o Remélhetőleg ez észhez térít mindenkit és hamarosan lesz folytatás magyarul a TV-ben (is)^^ Bankotsu tényleg szimpi volt nekem is; én Renkotsuval voltam úgy, hogy hol szimpi, hol kevésbé, de végül egyáltalán nem lett az. Ja, meg Suikotsu, amikor nincs eltorzulva, akkor^^ Kikyou-t meg ne féltsd... még A zene viszont nagyon szép... a teljes valami 6 perces!!! És végig ilyen lassú, szép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 07 nov 17, 17:17:14 » |
|
SpoilerekSzerintem amúgy Renkotsu a leggyengébb a shichinintaiban, nem Arvael san ? Merthát végülis csak tüzet köp, meg ágyúzik, de hát az végülis nem nagy szám. Gondolom azért is akarta mindenáron megszerezni az ékkőszilánkokat. De a tűzháló technika tök jó! Amúgy Narakunak meg igaza volt Bankotsuval kapcsolatban, mert hát semmi oka nem volt pont Inuyashán bosszútállni. Nah mindegy. Az a zene megvan, sőt mind, mert kisebb koromban letöltöttem keresztanyukámék. A tévék jól járnának a folytatással...Megj.:Szerintem jó a magyar szinkronja! Amikor először láttam a RTLen még féltem, mert még csak 10 éves körül lehettem. A karika nem véletlenül van ott. Egy nap alatt kb 14 rész. És messza még a hét vége! Off: Melyik évben indult az A+?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 17, 17:25:06 írta takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #107 Dátum: 07 nov 17, 19:30:21 » |
|
Nyömm... hmm... 2005-ben? Vagy 2004-ben...? Valamelyik a kettő közül :-X A karikákról meg annyit (azonkívül, hogy belerondítanak az élménybe), hogy hiába van ott, úgyis mindenki a saját belátása szerint fog dönteni, de legalább a TV-csatornákat nem büntetik meg... annyira :-X Mellesleg az RTL-t azért se értem, minek kellett így megnyirbálni; anno A+-on is 12-essel ment, de vágatlanul... noh, mindegy...
Renkotsu? Ja, valószínűleg... nem tartozott a legkedvencebb karaktereim közé, ezért nem is gondolkoztam rajta olyan sokat Bankotsu pedig... hát, ő olyasvalaki volt, akinek voltak eszméi, azt hiszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matsure-kun-
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 07 nov 18, 01:39:08 » |
|
Helloo nem tudjátok nics e egy ojan oldal ahol fen vannkazoka részek mikor Nararku feltámasztja 7 harcost és onantól kéne segitsen nekem vki PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 07 nov 19, 20:06:52 » |
|
van, az U betűvel kezdődő "nemszabadkimondanianevét" FTP szerverről.
Hmm. Ninják az Inuyashában. Kagebunshin, árnyékfogás, miegymás. Azért meglátszott hogy filler volt. (Ugye az volt?). Írták pár oldallal ezelőtt az animéról: "fel van kapva ok nélkül és szinte divat az imádása" Szerintem már eléggé lecsillapodtak a kedélyek, asszem sok embernél, (nálam is!) a helyét pont a Naruto vette át. Úgy értem hogy most szerintem az a No. 1. anime, és hát nagyon-nagyon sokan szeretik, kábé mint régen a Yashát, vagy még régebben a Dragon Ballt.
Még egy hétvége és végig is nézem remélhetőleg a sorozatot. Off/help: Mi a szöszt jelent az szvsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 07 nov 19, 20:17:29 » |
|
És ez már fenn van az oldaladon, vagy hol keressek ilyet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Matsure-kun-
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 07 nov 20, 18:15:20 » |
|
van, az U betűvel kezdődő "nemszabadkimondanianevét" FTP szerverről.
De komolyan valami értelmesebent pls!!!Mert nekem csak az első 75 van meg és és utánna látam a részeket és a 7 harcos -os részeket már ne láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 07 nov 24, 14:48:40 » |
|
ejj, holnap, vagy talán már ma a végére érek. Ezek a részek itt végén már nagyon jók, és gondolom csak jobb lesz! Abihime hangja tényleg olyan mint egy madáré Most vannak a sírban, de még nem harcoltak NarakuvalArvael, linket tudsz adni, hol olvasod angolul a mangát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 07 nov 24, 14:53:31 » |
|
igen, igen tudom néztem. "Amúgy Takashi Rumikónak most volt nemrég a mangában egy olyan húzása, ami nem annyira volt "takahashirumikós" Mindegy, nem spoilerezek... Csak annyit mondok, hogy ezek az ötszázakárhanyadik fejezetek nagyon ütősre sikerültek, főleg az elejük^^ (előző héten volt az 530.)" Ezt te írtad, és majd megnézem miről beszéltél. Meg fejlesztem a nyelvet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #117 Dátum: 07 nov 24, 17:22:50 » |
|
Hát hajrá, mert úgy fogalmaztam meg, hogy most egy fél percig nekem is el kellet gondolkodnom, mire utaltam akkor, amikor írtam... remekül megfogalmaztam :-X Ja, amúgy az e heti... uh... ez... durva volt o.O Tényleg nem sok választ már el minket a legutsó fejezettől... :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 07 dec 02, 18:44:03 » |
|
Nagyon sok animét szeretek és ez a kiemeltek közt van. De a Narutot nem előzi meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matsure-kun-
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 jan 29, 18:54:15 » |
|
:'(szegény miroku remélem egyszer összejön neki Sangoval!!!Szerintetk összejön????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|