|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 jan 21, 21:51:11 » |
|
Most én is megnéztem a "román Sakurat" ami szerintem olyan mint egy náthás honosított indiai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 jan 21, 22:00:40 » |
|
Ebben meg a kínai elég gyatra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Susan
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 jan 21, 22:56:11 » |
|
No igen! ezért konszolidáltam a kommentem.. Számunkra minden nyelv hablaty és csúnya (kivéve ha szeretjük az adott nyelvet v ismerjük). De azért ha a japánról van szó vele párhuzamban az animevel akkor az mindig nyerő párosítás! Azt nem lehet vitatni h az a legjobb, mégha a főszereplőt, és egyéb más szereplőket is nő szinkronizál. Nekem van 1 jópár ismerősöm aki szereti az animeket.. közte a narutot.. de azért ő is azt mondja h a japán az krákogás.. mert csak ordítani és síkítozni tudnak.. (monjuk én már erre nem mondok semmit, úgyse hisz nekem) És mind emelett azért ők még foglakoznak a szinkron minőséggel, nem úgy mint a mi kicsi nemzetünk... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 jan 30, 14:37:17 » |
|
Másrészt ez valószínűleg fordítva is igaz pl. ha a románok megnéznék magyarul,akkor valszeg ők is a fejüket fognák...Bár erre a japánoknak lenne oka/joga...
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 feb 01, 01:47:16 » |
|
Hát figyelj Mester... Én anno idején, amikor még csak az első 26? (már nem emlékszem pontosan) részt leadta először a Jetix, akkor láttam először a naruto animét... Érthetőbben: Először a magyar nyelvű animét láttam, és eszméletlenül pocséknak találtam a hangokat ... Ha haver nem erőltetii, hogy nézzem, akkor a japán szinkronnost megnézés nélkül dobom a kukába... De kellemeset csalódtam, amilyen sz*r anime volt a jetixes, olyan jónak találtam a japán verziót!
Amúgy amit leírtál, azt már megtárgyaltuk az előbbi oldalakon....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 feb 01, 02:09:54 » |
|
Nekem tetszett magyarul is. Nem tökéletes, ezt én is éreztem. (előtte láttam japánul, és németül), németnél sokkal jobb. Amúgy amit leírtál, azt már megtárgyaltuk az előbbi oldalakon....
:-X Nem olvastam el mindent, csak átfutottam. Akkor leírodott még egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 feb 01, 02:57:55 » |
|
Hát, Gabesz, amit Mester leírt, arról momentán még nem volt szó. Ő egy másik nézőpontból közelítette meg. És reálisan állt a témához. Egyedül talán az a bibi a dologban, hogy a dzsetikszes Narutónak nem az a témája
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 feb 01, 11:26:27 » |
|
Ó, szuper, mégsem gépeltem feleslegesen egy órát. Akkor bemásolom a magyar Naruto topicjába, innen meg lehet törölni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 feb 02, 10:28:53 » |
|
hú ez a kínai borzalmas volt ;D elég magas hangot adtak gaaranak :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 feb 02, 14:34:01 » |
|
Jézus mik vannak : Román naruto (kicist oda tett) . Gaara szerintem csak japánul jó az nagyon el van találva angolul anim nem jó szerintem . Meg a többi nyelven se az igazi . A magyar igazából nem rossz , de ilynnel nemi llik össze és rttenetes szinkron szinászeket szoktak választani szvsz sakura - nál pl. a magyar hangja is jól rfásegített , hogy megutáljam
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 feb 03, 18:54:19 » |
|
Német szinkronnal naon jó csak teljesen kivágják azokat a jeleneteket amit "durvábbak", sőt minden vércseppet is kiretusálnak. Kicsit fura amikor pl követik a látszólag üres földet...
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
|