24 nov 28, 07:24:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Melyiket szereted jobban?
Shippuuden - 377 (54.3%)
a sima részeket - 89 (12.8%)
mindkettőt egyformán - 228 (32.9%)
Összes szavazó: 606

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden vagy sima Naruto és miért?  (Megtekintve 69834 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Invalid
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #225 Dátum: 10 szep 29, 19:12:41 »

SHIPPUDEN Nevet nekem jobban tetszik Nevet jobbak a harcok,karakterek és persze az AKATSUKI Nevet de naon sjanálom,hogy Pein Konan meg Nagato nem szerepel többé  Sír  remélem Konan-t még azért belerakják  Yóóóó
Naplózva

Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..."
Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
Beni-kun
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!

« Válasz #226 Dátum: 11 jan 12, 17:15:03 »

Sztem sima mivel még a shippudent nem kezdtem el nézni de most néhány héten belül elkezdem. bye bye
Naplózva

\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
Kira88
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #227 Dátum: 11 jan 15, 21:32:17 »

Shippuuden azért tetszik mert a legtöbb szereplő kezd felnőni és tetszik hogy Naruto egyre többet edz és fejlődik. De a sima Naruto is tetszett csak ott túl sok volt a filler.
Naplózva
Mifune
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #228 Dátum: 11 jan 15, 21:43:04 »

Bár az anime történéseit nem követem, de egyértelműen a Shippuden!
Minden téren veri a sima Narutot szerintem, úgy voltam, hogy most újranézek pár részt a simából, de egyszerűen belekezdtem és nem ment. Valahogy már kinőttem. De a Shippuden jóval érettebb és bár az animét már nem nézem, de a mangát rendszeresen követem és hihetetlenül addiktív még mindig. Mosolyog (De ebben közrejátszott a fillergyűlöletem.)

A szereplők felnőttek, már nem arról szól, hogy Naruto egy barom. Így is vannak vicces részek, de már sokkal érettebben adagolják a rajongóknak és ez jó! Úgy éreztem, hogy velem együtt felnőtt a sorozat.
Naplózva

"Victory is reserved for those who are willing to pay it's price." - Sun Tzu
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #229 Dátum: 11 jan 16, 06:55:14 »

Ne becsüld alá a sima Narutot, ott is nagyon megvolt minden. Érdemes újra olavsni egy pár részt a késöbbiek tükrében is, de magában is komoly súlya ovlt annak is. Inkább azt mondanám, mostanra értek meg az eseméynek, msotanra bomlottak ki anynira a szálak, hogy úgy érezz, ahoyg érzel.
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #230 Dátum: 11 feb 06, 11:19:15 »

szerintem mindkettő nagyon jó, így is szavaztam Mosolyog
a sima naruto egyfajta felvezetés (persze nem teljesen) , amiben bemutatják a szereplők személyiségeét , a törénetüket, hogy mit miért tesznek.A történet és a küzdelmek itt is ötletesek nagyon, de mégis, ezek előkészületek
egy sokkal nagyobb dologhoz.
a shippudenben már komolyabb a történet.
A szereplők érettebbé váltak, a dötéseiknek is nagyobb a súlya. A cselekmények már az egész shinobi világot kezdik érinteni , nem csak konohát. A harcoknál magasabb a tét, több a szomorú jelenet és jó szereplők is gyakrabban hullanak.
Persze nekem is inkább a shippudenhez húz a szivem, de a sima narutot sem kell leírni, ő volt elöbb Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #231 Dátum: 11 feb 07, 13:31:29 »

Nemrég néztem újra jónéhány sima Naruto részt. Mit ne mondjak, nem változott a véleményem. A Shippuuden ahhoz képest semmi. Se hangulatban, se rajzolásban sehol sincs. Oké, hogy a sima Naruto rajzolása "kezdetlegesebb" és a Shippuuden sokszor letisztultabb, de még így is a sima vezet. Elég, ha csak a gumi Peines "csatát" említjük. A Végzet völgyében folyó harc is gumiemberekkel történt, de ott mégsem voltak ennyire... elrontva.
Ami viszont még negatívum a Shippudenben, hogy sokszor a fillereknek sokkal jobb a rajzolása, mint a manga szerinti részeknek. Persze itt is van kivétel... Szomorú
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #232 Dátum: 11 feb 07, 14:28:43 »

Én a magam részéről a sima Narutot jelöltem meg. Az oka az, hogy ez a történet egy aránylag színes, vidám, humorokkal teli történetet ábrázolt számomra. Volt benne minden amire jó visszaemlékezni. A fény és a sötétség egyaránt megtalálható benne. Ezzel szemben a Shippuuden már csak sötétséget tartalmaz egy két rövidebb rész kivételével. Eltűnt belőle a vidámság és csak a komor, szürke krimi jellege maradt meg. Egy-két olyan időszak mint az edzésének időszaka vagy amikor találkozott a szüleivel hozott csak fényt a történetbe. Ezeken kívül mind csak olyan részeket látok ahol a szerencse megszűnt létezni, de a balszerencse sokszorosan megjelenik szinte mindenkinél aki a jó oldalhoz tartozik. Persze nem azt mondom, hogy rossz lenne a Shippuuden, biztos nagyon sokan szeretik ebben a formában. Hanem az a problémám, hogy nem így indult a történet. Ha már eleve ilyen sötét, szerencsétlen módon kezdődött volna akkor nem lenne semmi bajom vele. Másrészt szerettem volna felnőni látni Narutot. Megnéztem volna, milyen lenne kicsit felnőttebben. Ehelyett azt kell látnom szintén néhány esettől eltekintve, hogy csak ostobább lett, mint volt. Egyszóval nekem jobban bejön a sima Naruto világa mint a Shippuuden.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #233 Dátum: 11 feb 09, 12:09:05 »

Nem kívánom kifejteni. Shippuden említésre se méltó. 2-3 epic pillanatot leszámítva gyenge. Naruto tele van epic pillanatokkal. Messze felül múlja a sima Narutot. Elég csak a zenékre gondolni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
geryke5
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #234 Dátum: 11 márc 19, 21:13:35 »

Én egyértelmüen a shippuundent. Hogy miért?: mert abban sokkal több szerepet kap az akatsuki.  Nevet
Naplózva

PSN név: gerykelf
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #235 Dátum: 11 ápr 01, 23:16:16 »

a shippuden mert televan hatalmas csatákkal izgalmasabb sztorikkal Nevet
Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #236 Dátum: 11 ápr 08, 14:07:14 »

SHIPPUDEN Nevet nekem jobban tetszik Nevet jobbak a harcok,karakterek és persze az AKATSUKI Nevet de naon sjanálom,hogy Pein Konan meg Nagato nem szerepel többé  Sír  remélem Konan-t még azért belerakják  Yóóóó

SPOILER:

még fog szerepelni a mangában:D Tobi elmegy hozzá h kideritse hova dugta el Nagato Rinneganját.. aztán megöli és kiszedi Nagatobol a Rinnegan
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #237 Dátum: 11 ápr 24, 13:06:27 »

Mindkettőt szeretem és rendszeresen nézem.A sima Narutonak tényleg igényesebb a rajzolása,de a Shippuuden hosszabb, ott van az Akatsuki, több a harc.Szerintem a Shippuuden jobb. Mosolyog Nevet
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Nikócca
Gennin
*

« Válasz #238 Dátum: 11 máj 16, 15:01:01 »

nekem a shippuuden. igaz hogy a sima narutoba voltak vicces jelenetek meg jó volt minden de nem egybefüggő téma hogy egyik részbe ez van a másikba az , kevesebb a harc meg a gonosz szereplő is. a shippuuden-be sorba gyűrik le az akatsukis tagokat  háborúk, egybefüggő részek. nekem ezért a shippuuden a jobb.  meg a simába olyan kis nyafogósak voltak (pl: sakura, hinata) inkább tettek volna valamit. de szerintem ez inkább személyiség...
Naplózva
ifjuminato
Újonc
*

« Válasz #239 Dátum: 11 júl 07, 11:50:12 »

a shippuudenben bontakozik ki az igazi történet, a sima naruto lényegében csak előkészíti
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins