wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #135 Dátum: 09 jan 05, 13:23:27 » |
|
Gusztustalan! No comment... csakhogy meglegyen a 4 szó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #136 Dátum: 09 jan 05, 14:53:08 » |
|
Hidd el Wolf vannak ennél durvább, és gusztustalanabb dolgok is... Ez semmi... Egy vadmarha feltol egy duntosüveget a saját seggébe... Láttam már durvábbat is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #137 Dátum: 09 jan 05, 14:54:54 » |
|
Az is nem durva hogy feltol egy üveget, csak az hogy széttörik és utána vérzik és ahogy folyik ki a vér és turkál benne na az gusztustalan... De amugy én is láttam durvábbat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #138 Dátum: 09 jan 05, 15:44:52 » |
|
Helyes helyes köszi hogy leírtátok, h mi van a videoban, így most már nem nézem meg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 09 jan 05, 21:31:55 » |
|
undorító bár nézés közben eszem a túrórudit  pali megérdemelne egy headshotot az fix
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #140 Dátum: 09 jan 09, 16:24:34 » |
|
Mekkora sügér  Nagyon vicces vidi xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #141 Dátum: 09 jan 10, 13:51:52 » |
|
az az igazi mazochista, aki végig nézi a vidit a http://1man1jar.com on. felnötteknek szóló tartalom. mondjuk ez már nekik is durva. nemtom, aki azt hiszi képes rá, nézze meg. én végignéztem. Gratulálok neked  mert én a törésig bírtam nézni... eléggé elmebeteg lehetsz ha ilyen videókat osztasz meg másokkal... Melesleg h a topic témájánál maradjak én pesszimista ember vok... Mellesleg ez a videó valakinek tetszik? Mert ha igen akkor az forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez! 
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 09 jan 10, 14:08:54 » |
|
Szerimtem nem tetszik senkinek, csak egyszerűen szórakoztató tud lenni ha eg ilyan kretén ilyesmit csinál magával... ^^ Én például szeretek ilyen morbid videókat, és képeket nézegetni... Lehet ha engem ütne el egy kamion a videófelvételt már nem díjaznám, de amíg más szív addig én hadd élvezzem már a kamerázó munkája gyümölcsét... Nos lehet hogy beteg vagyok, de amíg nem vagyok közveszélyes, addig nincs gond ugye? Ha meg valakinek nincs hozzá gyomra, akkor ne nézzen ilyesmit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 09 jan 10, 14:30:07 » |
|
Ezért nem néztem pl végig. Akkor gondolom a Bumfight sorozatot ismered nem? Mi a véleményed? Na az viccesebb 1 fokkal mint ez de az se sokkal jobb.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #144 Dátum: 09 jan 10, 14:41:15 » |
|
Ezért nem néztem pl végig. Akkor gondolom a Bumfight sorozatot ismered nem? Mi a véleményed? Na az viccesebb 1 fokkal mint ez de az se sokkal jobb.
Biztos... Így címről nem tudom... Esetleg ha beteszel videót... Passz címeket sose nézem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #145 Dátum: 09 jan 10, 14:51:23 » |
|
eléggé elmebeteg lehetsz ha ilyen videókat osztasz meg másokkal...
<3  Szeretem a kedves, öszinte embereket. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #146 Dátum: 09 jan 10, 14:54:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #148 Dátum: 09 jan 10, 18:40:12 » |
|
Na kérem szépen ez nézzétek  japánok találták ki Moderátor: A link törölve Mellékesen 18+ szal van benne pár pucér japán csajszi  de a lényeg az új mesterség 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 12, 00:53:48 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #149 Dátum: 09 jan 10, 18:59:24 » |
|
Na igen a japánok... Ők tényleg egy más embertípus... Nem... Ők már egy másik faj! X'DDD De egy ilyen rendezvénre nézőnek meghívhatnának engem is! Be is állnék szívesen fodrászkodni! X'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|