24 nov 30, 07:20:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Te milyen embertípushoz tartozol?
Optimista
Pesszimista
Mazochista
Szadista
Pszichopata
Egyéb
Realista
Idealista

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Embertípusok (mint személyiség típusok)  (Megtekintve 74496 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #165 Dátum: 09 jan 12, 01:17:37 »

Moderátor: A témától egy kicsit elkanyarodtunk nem? Mint a fenti szavazásból kiszűrhető, az "Embertípusok"-ról, mint személyiség típusokról van szó, és nem a faji hovatartozás megbeszélése a téma.

ui: A téma címe kiegészítve.
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 12, 01:24:07 írta Shiro » Naplózva

Ichiro
Újonc
*

Senpai

« Válasz #166 Dátum: 09 jan 18, 12:34:02 »

Mix ~~ Mazohizmuson kívül az összes befigyel egy kicsit.
Naplózva

"Sorry, I'm late guys, a black cat crossed my path so I had to go the long way" - Kakashi
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #167 Dátum: 09 jan 18, 13:28:10 »

Akkor egy kérdés: ha az összes akkor Pesszimista és Optimista is... nekem a kettő pedig nehezen fér össze x"D
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #168 Dátum: 09 jan 18, 14:07:02 »

Inkább írtad volna azt, hogy hangulatember vagy... Mikor milyen... Nem hogy azt hogy az összes...  Nevet
Naplózva
Shainingu
Chuunin
*

« Válasz #169 Dátum: 09 jan 18, 19:58:32 »

Na én! Nevet
Hát ha hármat összegyúrunk: optimistát, realistát és a pesszimistát. Na hát én ilyen vagyok! Mosolyog
De optimistább felé húz a szívem! Nevet
Naplózva

\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\"
\\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #170 Dátum: 09 jan 18, 20:36:39 »

Én általában mindig optimista vagyok,de gyakrna van,hogy realista...
Naplózva
Földi-kun
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Ez így nem lesz, jó lesz! ^^

« Válasz #171 Dátum: 09 jan 18, 22:16:16 »

Én is optimista vok, de néha vannak olyan napjaim, amikor pesszimista vok.  Mosolyog
Naplózva

"Semmi sem kötelező,csak meghalni!"
Naruto 4ever.
vash21
Chuunin
*

« Válasz #172 Dátum: 09 jan 19, 12:15:51 »

az az igazi mazochista, aki végig nézi a vidit a Moderátor: A link törölve on. felnötteknek szóló tartalom. mondjuk ez már nekik is durva. nemtom, aki azt hiszi képes rá, nézze meg.

én végignéztem.

Énis végignéztem evés után éppen... Ez nem mazochista, hanem egy kib@szott pokémon, aki nem bírja elviselni azt, hogy egy senki és ilyenekkel kompenzál. És nem lelkileg sérült (úgy csak sekélyes), hanem agyilag. Ezekre nem sajnálnám a golyót! Bár a vágásokat szereti, akkor inkább leamputálnám az összes végtagját, aztán kitenném egy aluljáró közepébe meghalni, csak a sebeit előtte besóznám.
Remélem egyszer elrontja valami hasonló mutatványát és szörnyű fájdalmak közt, sírva és a tévedésére ráeszmélve fog meghalni...

Nem, nem vagyok beteg, csak kíméletlen azokkal, akik nem érdemlik meg az életet!

A topichoz hozzászólva pedig egyik típushoz sem tartozom, általában nem érdekel semmi, nem töröm magam hülyeségeken, gondolkozni és rájönni szeretek a dolgokra. Aki nem tudja eldönteni, hogy neki mi a jó, az vessen magára.
Nem úgy kell gondolkozni, hogy: "jajj ez nekem nem jó meg ez se, jajj én pesszimista vagyok" vagy "ááá biztos jó lesz, tuti minden megoldódik magától" és hasonlók. Gondold végig az adott helyzetet, abból egyértelműen kiderül, hogy neked jó lesz-e vagy nem. Valójában nincs értelme se pesszimistának se optimistának lenni, mert a világ nem fekete-fehér, hanem színes, vagy szürke. Butaság úgy nézni, mintha csak egy irányba mozognának az események és ez vagy csak jó, vagy csak rossz...
Naplózva

Geeez...
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #173 Dátum: 09 jan 19, 13:01:51 »

Nem, nem vagyok beteg, csak kíméletlen azokkal, akik nem érdemlik meg az életet!

Aha, szóval szerinted vannak olyanok, aki nem érdemlik meg az életet?
És mégis mi alapján döntöd el ezt pont te?
Nem vitatom, ahapi tényleg beteg, és valsz. hogy fel akar tűnni(másképp miért is vette volna fel) de ettől mág csinálhatja mazochista módon.
Az utolsó bekezdésedhez pedig...
Attól még, hogy valaki optimista, nem jelenti azt, hogy hülye, és nem gondolja át a dolgokat.(Vagy legalábbis nem mindig)
Az optimista reméli, hogy minden jó lesz, és igyekszik mindenben meglátni a jót. a pesszimista ennek az ellentéte, de ők sem hülyék, csak(sejtésem szerint) így készítik fel magukat, arra, hogy minden balul ütne ki.

Amúgy ahogy írsz, az eléggé realistának tűnik nekem. kacsint (Vigyázz néha szeretek kötözködni...)
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
vash21
Chuunin
*

« Válasz #174 Dátum: 09 jan 19, 15:03:44 »

Naná, hogy vannak olyanok, akik nem érdemlik meg az életet! Biztos, ha erősen gondolkozol, te is találsz ilyeneket, ha máshol nem, a történelemben...
Szerinted valakinek hiányozna az a tag? És mindenkit aki megnézi a videóját megkímélné a rosszulléttől...
Azok nem érdemlik meg az életet, akik nem kezdenek vele semmit. Kitűnő példa erre ez a....ööö....lény. Aki létrehoz bármilyen szellemi/fizikai terméket, vagy a személye fontos egy másik ember számára, az megérdemli az életet. Vagy tegyen/ne tegyen bármit, amitől boldog, akkor joga van az élethez. Ez az "ember" biztosan nem hiányzik senkinek, mert nem csinálna ilyesmit, ha lenne valaki aki a számára fontos, vagy akinek ő a fontos...és az is biztos, hogy amit csinál, az nem teszi boldoggá...
Igen, én támogatnék, egyfajta "szellemi Taigetoszt", ha érted mire gondolok.

Nem mondtam, hogy hülye, csak azt, hogy butaság. A reménykedés felesleges dolog. Nem változtat semmin, nincs hatása a dolgokra. Az, hogy értelmesen nézed a dolgokat nem zárja ki, hogy meglásd a jót, ha van. Az optimista szereti abba is belelátni a jót, amiben nincs is. A pesszimista ugyanígy. Ezért mondom, hogy egyik sem vagyok, mert ezek akaratlanul is beleerőszakolják a "nézeteiket" az adott szituációba. Ha megnézel egy helyzetet, akkor az jó, vagy rossz, vagy valami más. Az optimizmus és pesszimizmus pszichés nyavalyák, mert az ilyen emberekenek nem jól működik az ítélőképességük...legalábbis ez a szubjektív véleményem, vitatkozni lehet...^^

Valóban a realista áll legközelebb, bár ez egy anime-fórumon azért merész fogalom... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 19, 15:06:52 írta vash21 » Naplózva

Geeez...
Szilike
Újonc
*

« Válasz #175 Dátum: 09 jan 19, 15:45:43 »

húha,ez a topic már egyre elvontabb lesz
egyébként meg szentem nincs egy csakis egy személyiségtípusa senkinek sem
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #176 Dátum: 09 jan 19, 15:57:46 »

Vash21!
És te honnan tudod, hogy az a lény(ahogy te fogalmaztál) senkinek nem hiányozna?
Ennyi alapján döntöttél arról, hogy az az ember nem érdemli meg az életet. Nekem úgy tűnik, hogy ez alapján valamiféle Istennek képzeled magad.
Eddig nem találkoztam olyan emberrel, akár hitt Istenben akár nem, hogy az életet nem tartotta volna értéknek.
Minden ember legnagyobb kincse az élete, és azt senkinek nincs joga elvenni tőle, vagy döntenie affelől, hogy megérdemli-e azt.

Minden ember aki él megérdemli az életet, függetlenül attól, hogy mit tett. A történelemkönyvben lévők, akikről te beszélsz is úgy gondolkodtak mint te.
Csakhogy nekik volt lehetőségük, hogy ferdült világnézetüket megpróbálják teljesíteni. Pl.: Hitler szerint a németek felsőbbrendűek voltak, a zsidók pedig nem érdemelték meg az életüket. Az optimizmus pedig nem butaság(meg a pesszimizmus sem). Ugyanis az optimisták sokkal nyugisabbak nem éri őket annyi stressz, vagy legalábbis nem golyóznak be olyan könnyen. A pesszimisták pedig örülnek, ha nem volt igazuk:D (Ha meg igazuk volt, akkor fel voltak rá készülve) Én special optimista vagyok. Mégsem érzem úgy, hogy pszichésen valami bajom lenne, vagy rossz lenne az ítélőképességem.

(Amúgy  a realisták is szoktak szórakozni Nyelvesít )
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
vash21
Chuunin
*

« Válasz #177 Dátum: 09 jan 19, 16:48:07 »

Nem, nem képzelem magam istennek. Sőt, nem is érzem úgy, hogy nekem kéne igazságot szolgáltatnom a világban. Amit leírtam az az én szubjektív világnézetem, nem általános igazság. Vagyis nem biztos, hogy az...Nyelvesít
Az a vicces, hogy te pont azt csinálod, mint amiért velem nem értesz egyet. Te azt állítod, hogy senkinek nincs joga elvenni/dönteni az élet felől. De ezt te milyen jogon mondod? Honnan tudod, hogy ez így van és nem fordítva? Érted ez relatív, hogy mi a helyes és mi nem...
Mondok egy morbid példát: Ha valakinek brutálisan lemészárolják a családját csecsemőstül, anyukástul, de a 15 éves fiú gyermekük túléli, majd felnő és bosszút áll, ergo megöli a tetteseket, akkor ő egy gonosz ember, aki istent játszott??
És az öngyilkosság? A saját életed felől dönthetsz? Ha igen miért? Nem magadnak köszönheted az életed, tehát elvenni sincs jogod ezek szerint...

Az, hogy hogy döntöttem el, hogy a videó szereplője milyen ember, nem 100%, de dedukció alapján elég valószínű: Ép lelkületű ember ilyet nem csinál, ebben asszem egyetértünk. Születésünk pillanatában még mind akárkik lehetünk, tehát nem ilyennek született. Pszichés sérülést az ember sokk hatására, vagy katasztrofális magánéletének következményeként szerezhet. Sokk hatására max öngyilkosok, vagy skizofrének, esetleg autisták lesznek (bár annak születni szokás, és nem tartom betegségnek). Marad a magánélet. Az pedig egészen addig nem okoz ilyen szintű elborulást, amíg van melletted valaki. Ebből következtettem ki, hogy nincs senkije. Normális ember pedig nem hiányolná őt. Ha megtudnád, hogy meghalt, asszem nem látogatnád a sírját...

Amúgy vallásosnak tűnsz (bár ez csak előítélet). Amit ez az ember művelt az kb minden vallásban súlyos bűn, szóval ha az én világnézetem működik akkor is megszívta, és nem érdemli meg az életet, de ha a tiéd, akkor is pokolra jut...bár nekem mindegy mit szerencsétlenkedik az életével, de kijelentem, hogy szerintem nem érdemli meg.

Hitler beteg volt, mert a faji hovatartozást nem tudod befolyásolni, de azt, hogy milyen ember vagy, az legfőképp rajtad múlik.

Én végtelenül nyugodt ember vagyok, az optimizmus nem feltétele a nyugodt természetnek. Csakhogy egy kis Narutos vonatkozás, Shikamaru is nyugodt, még harc közben is, pedig ő egy idealista-realista...^^

Ja a válaszodat lehet inkább privátban kéne küldeni és ha lesz folytatása a beszélgetésnek, azt is privátban kéne, mert ez már elég off, és nagyon nem anime, maximum, ha a Berserkről, vagy Trigunról beszélünk... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 19, 16:50:42 írta vash21 » Naplózva

Geeez...
vash21
Chuunin
*

« Válasz #178 Dátum: 09 jan 19, 16:54:17 »

húha,ez a topic már egyre elvontabb lesz
egyébként meg szentem nincs egy csakis egy személyiségtípusa senkinek sem

Valóban egyre elborultabb egy szánalmas videónak köszönhetően... Nevet
Van olyan ember, akinek csak egyféle a személyisége, a pszichopata, mert az képtelen máshogy viselkedni.
De épeszű emberre valóban igaz. Még szerencse, különben nagyon sok egyforma ember lenne... Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Geeez...
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #179 Dátum: 09 jan 19, 18:13:27 »

Értelmesen írsz, de a fórumszabályzat tüzetesebb megvizsgálására nem futotta. A modik harapnak a duplapostért.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins