STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #975 Dátum: 12 ápr 29, 10:52:54 » |
|
A történet is jobb, de igazából szerintem egyértelműen a karakkterek jobbak benen, nem csak meret többen vannak, de aki mindkettőben ott volt az is jobb volt itt, meg több.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #976 Dátum: 12 ápr 29, 11:02:23 » |
|
óó köszönöm a válaszokat akkor tuti megnézem majd :DD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #977 Dátum: 12 máj 13, 00:04:36 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 26, 15:17:09 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #978 Dátum: 12 jún 21, 08:13:38 » |
|
Én nem sokára befejezem a testvériséget, de az ovákat csak japánul találom Valaki be tudná linkelni?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #979 Dátum: 12 jún 21, 21:49:16 » |
|
OVA? Nem moviek-ra gondolsz?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #980 Dátum: 12 jún 22, 18:36:03 » |
|
nem hiszem, hogy arra gondol, vannak OVA-k is. Lina Lisana: küldök egy linket priviben, ahol úgy tudom, fenn vannak magyar felirattal. ha a BH OVA-k nem is, a simák biztos:D
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #981 Dátum: 12 jún 22, 18:37:56 » |
|
Valaki látta az OVA-kat? Érdemes megnézni? Mert egyik movie sem tetszett nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #982 Dátum: 12 júl 01, 08:03:00 » |
|
Na most már a két moviet is láttam csak az OVÁk nem akarnak elindulni Ahogy elkezdtem nekem egyértelműen Roy lett a favorit és a Roy&Riza párosítás
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #983 Dátum: 12 okt 05, 18:42:31 » |
|
Valaki tudna segíteni? Hol lehet megtalálni a mangát online?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #984 Dátum: 12 okt 05, 18:49:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #985 Dátum: 12 okt 05, 18:57:57 » |
|
Kösziiii Igazából magyarul jobb lenne, de majd nekiállok fordítgatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #986 Dátum: 12 dec 31, 19:47:21 » |
|
Én most fejeztem be a brotherhodot, és ezzel ez lett a kedvenc sorozatom! a sima full metal alchemist ilyen előzménysoroazt amúgy? és mennyire jó? mert ha jó akkor belekezdek abba is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #987 Dátum: 12 dec 31, 20:01:23 » |
|
Igazából ez két külön story. A bh sokkal jobb, mint a sima, de nekem az is tetszett Van benne egy pár felejthetetlen jelenet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #988 Dátum: 12 dec 31, 20:10:24 » |
|
Akkor majd megnézem azt is köszönöm a gyors választ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #989 Dátum: 12 dec 31, 20:37:35 » |
|
Fullmetal Alchemist sorozat a harmadáig kb. követi a mangát, onnantól teljesen fiktív részbe megy át a story. BH a manga hű adaptációja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|