24 nov 24, 09:15:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 63 64 [65] 66 67 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fullmetal Alchemist  (Megtekintve 169520 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Kiyonori
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #960 Dátum: 12 márc 08, 21:23:14 »

Án elkezdtem a sima FMA-t, de aztán félbe hagytam és megnéztem a bh., ezért már nem tudtam élvezni annyira a sima végét. Nekem a bh. az összes anime közül a kedvencem, nálam mindent visz!! Nevet
Naplózva

\"Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy ne kelljen adnia valamit cserébe, amit megszerzünk azzal valami egyenértékűt elveszítünk. Ez az egyenértékűség elve, az alkímia legfőbb alapszabálya!\"
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #961 Dátum: 12 márc 27, 18:42:46 »

Pénteken elkezdtem az FMA BH-t most néztem az uccsó részt.

Na szóval vélemény a 2003 és 2009röl.

A 2003-as anime sokkal horrorisztikusabb, krimisebb volt, néha már rázott a hideg annyira jók voltak egyes krimi jelenetek. Aztán a megható jelenetek ezzel a zenével:
 <a href="http://www.youtube.com/watch?v=BXQLrkW33f0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=BXQLrkW33f0</a>

A 2009nek viszont sokkal kidolgozottabb volt a története, azért nem semmi hogy a 2003ból kivették Apát, Kevélyt és Rezstet helyette pedig berakták Edék anyját új Homonkulusznak. Na meg Apa helyett kitaláltak egy új fögonoszt Dantet, aki nem kicsit gagyi volt smirksweat
A végét pedig amennyire csak lehet elbaxarintották, míg a 2009ben sokkalta jobb befejezés lett, bár azt nagyon sajnáltam hogy Hohenheim meghalt és nem foglalkozhatott a gyerekeivel.
A 2009 uccsó részének endingje pedig nagyon vagány volt jó zenével, és nagyon jó ötlet volt berakni a végébe a jövöbeli énjeiket. Nekem ez tetszett legjobban:

http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/186/5/a/A_Happy_Ending____by_swiftblade_tenshou.png

(A jövöbeli May bejön  Pirul )

Mustang meg fura volt bajusszal ikszdé ( http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2011/003/f/a/roy_mustangs_mustache_by_emoxcursexgrl92-d36d6yy.jpg )

Szerk: Csak nekem fura hogy míg a 2003-as animében összesen csak vagy 4 bölcsek köve volt, addig a 2009ben minden második ember azzal járkált?  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 27, 18:45:44 írta hamisjoe » Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #962 Dátum: 12 márc 28, 16:10:04 »

Nekem mindkét sorozat tetszett és nagy kedvenc, nem hiszem hogy tudnák választani Nevet

hamisjoe: Először egy kicsit én is furcsálltam, hogy a BH-ban mennyire megszaporodott a bölcsek köve száma Nevet Meg azt is, hogy néhány homonculusnak más lett a neve... meg eleve hogy néhány homonculus más lett Nevet Hiába, egy kicsit azért bezavart az az első sorozat Mosolyog

Más: Vasárnap FMA BH mozifilm az Animax-en: The Sacred Star of Milos. Hát kíváncsi leszek Nevet
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
feradraco
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #963 Dátum: 12 márc 31, 13:04:44 »

woaaah ne is mondd! két napja be vagyok rá izgulva:D
Naplózva

- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra!
- Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #964 Dátum: 12 ápr 01, 20:50:23 »

Megy a film az Animaxon, és bár szerintem eddig kaki azért nézzétek  Mosolyog
Naplózva

Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #965 Dátum: 12 ápr 01, 22:02:11 »

Na, megnéztem Mosolyog Nekem tetszett, mondjuk én nem vagyok mérvadó, mert nekem minden tetszik, ami FMA Nevet A rajzolás egy kicsit szokatlan volt, annak viszont örültem, hogy megmaradtak a régi szinkronhangok.
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
feradraco
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #966 Dátum: 12 ápr 02, 18:36:46 »

háát... kábé egy órája fejeztem be, de még elvakult FMA-sként is egy kicsit többet vártam. Valahogy már akkor éreztem, hogy ez nem üti meg a sorozat szintjét, mikor hallottam, hogy nem azt folytatják, hanem új sztorit írtak hozzá. Az eleje érdekesen indult, de egy idő után már tényleg inkább mintha csak (ahogy valaki az előzetes alapján mondta) "próbálnának még egy bőrt lehúzni az FMA-ról"...
Személy szerint nekem sokkal jobban tetszett volna, ha mittomén arról szólt volna, h X év múlva Elricék találkoznak és megbeszélik, h ki mit élt át (mint tudjuk Ed nyugaton, Al keleten). De komolyan.

Kövezzen meg, aki akar, de nekem valahogy az előző film jobban tetszett. Nem azt mondom, h rossz, de nem viszi a BH szintjét.
Naplózva

- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra!
- Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #967 Dátum: 12 ápr 03, 05:50:20 »

Én meg elfelejtettem nézni... bár úgysem lett volna rá lehetőségem tulajdonképpen most, szóval mindegy is..  smirksweat
Örülök, hogy nem sok mindenről maradtam le Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #968 Dátum: 12 ápr 03, 17:42:44 »

Én sem néztem, emrt anniya nem érdekelnek Edwardék, csak úgy simán. Ha benne lettek volna a homunculusok, meg valami más szereplő is, nézem.

Egyébként a sima animét érdemes megnézni? 10-es skálán mennyire karaktergyalázó?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Putir
Vendég
« Válasz #969 Dátum: 12 ápr 03, 18:06:24 »

Nekem párszor jobban bejött mint a BH.
Bár a vége nagyon nem tetszett.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #970 Dátum: 12 ápr 03, 18:14:52 »

A befejezés ergya, a történet viszont alapjába véve nem rossz. Nekem tetszett, ha egy normális befejezést kapott volna, akár még a BH-val egy szinten is lehetne véleményem szerint.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #971 Dátum: 12 ápr 03, 18:18:37 »

Na meg az OP-ED jei jobbak lettek mint a BHnak Nevet
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #972 Dátum: 12 ápr 29, 08:29:07 »

nah én is elkezdtem nézni, eddig nagyon jó xD :DD és a szinkronnal sincs semmi baj szerencsére Nevet amúgy a testvériség is jó, szóval megéri megnézni utána? Mosolyog
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #973 Dátum: 12 ápr 29, 10:06:32 »

A testvériség sokkal jobb. Nekem az az egyik kedvenc animém a simát meg végig  sembírtam nézni. Amúgy ugyanolyan mint a sima, csak a testvériségben jó a sztori a simában meg nem. Nevet
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #974 Dátum: 12 ápr 29, 10:31:47 »

Nekem mindkettő tetszett. Bár lehet, hogy a Brotherhood jobb volt egy picivel.  Gondolkozik
Naplózva

Oldalak: 1 ... 63 64 [65] 66 67 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins