feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #915 Dátum: 11 okt 09, 17:18:54 » |
|
... az egyik kedvencem az Amstrong testvérpár ... Testvérpár? legalább 5en vannak Am most vettem meg a 3. kötetet, és az alapján a sima FMA-ban nem csak fillerek voltak, belerakták a Side storykat is (a "Láng az Acél ellen" is egy ilyen). Off: samdav, nem azért, de nem hittem volna, hogy valaha látlak téged élőben(Dani mellett miniHaku voltam)... off vége
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #916 Dátum: 11 okt 09, 17:58:32 » |
|
hát engem elégé zavar hogy megnéztem a sima fma-t mert így zavar hogy sok minden teljesen máshogy van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #917 Dátum: 11 okt 10, 18:04:31 » |
|
De viszont nagyon jó, hogy inkább a sima FMA volt előbb. Méghozzá azért mert: könyebben meglehet érteni a BH-t. Nagyon sokan aztse tudják a BH-elejéről, hogy mivan. Máshogy vannak a dolgok, mert nem manga alapú, de még igyis jó.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #918 Dátum: 11 okt 10, 19:26:04 » |
|
Érdekes, én a BH-val kezdtem, mert szóltak, hogy az tartalmazza az igazi történetet. Mégis értettem mindent. Jó történet nagyon, de annyira azért nem bonyolult.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #919 Dátum: 11 okt 10, 19:28:42 » |
|
hát igen egyébként a bh-t a 15 résztöl kezdtem lenne 1 kérdésem a dandártábornok hjuz(nem tudom hogy kell írni) hogy halt meg benne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #920 Dátum: 11 okt 10, 19:47:23 » |
|
Ugyanúgy, mint a simában. Szegényt azért még mindig sajnálom. Voltak vicces pillanatai, mikor telefonált vagy húzta Mustang agyát Meg amikor a kislányáról (Felicia) állandóan képeket mutogatott, az nagyon vicces volt
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #921 Dátum: 11 okt 10, 19:49:21 » |
|
nekem is kedvencem volt inkább halt volna meg musztáng:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #922 Dátum: 11 okt 10, 20:19:30 » |
|
Meg a nagy francokat, azért ne mond ezt. Akkor már pusztult volna meg Sebzett
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #923 Dátum: 11 okt 10, 21:23:58 » |
|
Maes Hughes a neve, és annyira de annyira szomorú volt az a jelenet. Én mind a kétszer pityeregtem mikor láttam a simánál is meg a BH-nál évekkel később. T_T De szeressük Mustangot, örülök hogy nem ő halt meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #924 Dátum: 11 okt 11, 12:08:35 » |
|
Mustang mindig is kedvenc szoknyavadász ezredesem lesz^^ de csak a szoknyavadász ezredesek közül:p Speciel nekem Scarral sincs semmi bajom (bocs, jobban szeretem az eredeti neveket használni), mert végülis a népe nagyrészét kiirtották, így még szép, hogy nem bírja az állami alkimistákat, és az is pluszpont, hogy segített May-nek megkeresni Shao May-t. Nem minden "gonosz" karaktertől látni ilyet. (Néha még a pozitív kariktól se.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 11, 18:04:42 írta feradraco »
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #925 Dátum: 11 nov 30, 18:08:35 » |
|
Armstrong a fiatalabbik kopasz férfi őrnagy volt? Egyébként valaki tudna adni egy linket a BH utolsó 4 részéről? Mert ahol én néztem ott nincs fen:S és így még nem láttam a végét ha reklám lenne akkor kérlek pü-be küldjétek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 30, 18:11:24 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #926 Dátum: 11 dec 01, 19:19:28 » |
|
Alex Louis Armstrong az a nagydarab kigyúrt érzelgős volt, ha arra gondolsz amúgy beírod gugliba, h 'Fullmetal Alchemist Brotherhood/Testvériség x. rész magyar felirat' akkor kiad 1-2 jó találatot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #927 Dátum: 12 jan 13, 23:00:06 » |
|
akkor a bortherhodd a mangahű? és a greed-es részek (1 harc vala, 'halála') hol vannak kb?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #928 Dátum: 12 jan 13, 23:07:21 » |
|
Igen a testvériség követi jobban a mangát. "1 harc vala, 'halála'" nem tudom melyikre gondolsz bocsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #929 Dátum: 12 jan 13, 23:24:38 » |
|
amikor megismerjük, tehát amikor elrabolja Alt, meg ilyesmi. a 'halála', amikor beolvasztják xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|