samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #900 Dátum: 11 szep 14, 12:42:44 » |
|
Azt fogom, amint befejeztem egy másik sorozatot (aminek már a végén vok). Nagyon érdekel már a BH, a sima sorozat, még ha filleres is volt a befejezése nagyon, nagyon, nagyon tetszett, megszerettem ezt a sorozatot
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #901 Dátum: 11 szep 17, 18:07:55 » |
|
Én végigszenvedtem. Igazi hős vagyok De közben a falat kapartam. Ki kell hogy javítsalak, nem hős vagy hanem mazochista. ÉN a testvéremet akarom már egy jó ideje rávenni hogy nézze meg a BH-t, amit ő szívesen nézne, de nagyon nagyon dolgozik, így még nem jött össze. De még nem adtam fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #902 Dátum: 11 szep 17, 18:39:28 » |
|
Juj a Bh a legjobb peace & love ! Nyáron én is végig néztem és az elején rendesen elmagyarázott egyenértékűség elvét olyan szinten lesz**ta ahogy azt illendő (legalább is a vége fele), amúgy King Bradley nekem személy szerint az a tipikus "favorit nyalis-gyilkos típus"... azért hogy benyalta magát a nép szerető szívében azt sunyiban haragnak hívják mert egy homunculus! De a legfőbb kedvenceim akkor is Ed marad meg a kis barátnője, meg Hohenheim és Armstrong őrmester! Amúgy Hoheinheim fiatalkori arca pont úgy néz ki mint Ed, meglátszik hogy apja-fia.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 17, 18:40:50 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #903 Dátum: 11 szep 18, 15:18:31 » |
|
Engem a fiatal Hohenheim Eden kívül Legolasra is emlékeztet a Gyűrűk Urából, de lehet, hogy csak én vettem észre a hasonlóságot
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #904 Dátum: 11 szep 26, 21:37:25 » |
|
Vááá, elkezdtem nézni a Brotherhood-ot végre (már 30.résznél járok), de nagyon jó, sokkal jobban tetszik, mint a sima Még jobban megkedveltem Mustang ezredest, szegény Havock Homonkuluszok viszont megint jól megkapják a magukét. Bradley-t és követőit a seregben még mindig egy utolsó rohadék féregnek tartom... Összességében nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #905 Dátum: 11 szep 27, 19:02:06 » |
|
Hát... Bradleyvel nekem először nem volt semmi bajom. Egész rendesnek tűnt, satöbbi satöbbi, aztán szépen lespoilereztem magamnak azt a ouroboros-tetkót a szemén, mert akkoriban még csak kábé minden 3. részt első negyed óráját tudtam megnézni (a sima FMA-ból) De kedves-aranyos führer bácsiból hamar elintézte, hogy egyetértsek veled, ahogy akár csak egyvalaki meglátta a bal szemét:D Egyébként nézd csak tovább, ne hagyd abba a pörgés közepén^^ (*pontosan tudom, melyik részben mikor mi van:D*)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 28, 09:49:31 írta feradraco »
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #906 Dátum: 11 szep 27, 19:03:43 » |
|
Nem terveztem, végig nézem, mert már nagyon jó mint mindig Most, hogy falánk gyomrában vannak, kiváncsi leszek, hogy jut ki Edward és a herceg, meg a homonculus
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #907 Dátum: 11 szep 27, 19:30:01 » |
|
most kezdtem el a 10. résznél tartok eddig jó kis anime bár elégé nyomott hangulatú nekem az eleje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #908 Dátum: 11 okt 03, 16:14:33 » |
|
valaki aki végignézte mindkettőt válaszoljon kérem a kérdésemre ami a következő: a bh az eredetiben egy olyan részletett mond el amit nem láttunk? vagyis egy óriási filler vagy történek benne olyan dolgok amik rendesen megváltoztattják a történettét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #909 Dátum: 11 okt 03, 16:20:16 » |
|
Én már láttam a simát és a bh végén járok, ezek alapján azt mondhatom, hogy a bh inkább mangahűbb. Főleg, hogy nem filleres a vége, mint a simának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #910 Dátum: 11 okt 03, 16:23:43 » |
|
a 2003-asban(=simában) voltak a fillerek a BH-t a manga alapján csinálták mondhatni az a rendes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #911 Dátum: 11 okt 03, 16:29:23 » |
|
aham értem szólhatatok volna hamarabb a "simát" nem néztem volna meg:D azért kösz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 03, 16:32:20 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #912 Dátum: 11 okt 03, 16:35:35 » |
|
Azért szerintem a sima is élvezhető volt, mondjuk azzal a befejezéssel tisztára klissé szerű happy end-es, habár Edward részéről nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiyonori
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #913 Dátum: 11 okt 09, 09:20:57 » |
|
Szerintem a Bh sokkal jobb mint a sima, és mustangot én is még jobban megszerettem meg az új szereplők is tök jók és nekem az egyik kedvencem az Amstrong testvérpár >:)meg a xingieket is bírom de szerintem yoki meg a kimérák is jók, de az egyik legnagyobb az a Lingkapzsi ! Hohenheimot is jobb szerintem meg az egész Brixi bagázs nagyon jó!
|
|
|
Naplózva
|
\"Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy ne kelljen adnia valamit cserébe, amit megszerzünk azzal valami egyenértékűt elveszítünk. Ez az egyenértékűség elve, az alkímia legfőbb alapszabálya!\"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #914 Dátum: 11 okt 09, 09:23:34 » |
|
Jaja, de azok Shingiek Mustang nagyon aprított a BH-ban, jó pár homonculust megölt, aminek nagyon örültem. Homonculusok közül amúgy is Kapzsit szerettem csak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|