Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #870 Dátum: 11 máj 05, 18:03:34 » |
|
De ha egy anime nem szerepel a projektjeitek között, akkor miért konkurenciátok (pontosabban miért vagytok ti konkurenciái) a másik oldal(nak)? Itt kiegészítő termékekről van szó, nem fog senki sem átpártolni amiatt, mert ti nem fordítjátok az FMA-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #871 Dátum: 11 máj 05, 18:11:03 » |
|
bocs Aes Sedai igazad van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #872 Dátum: 11 máj 06, 08:35:46 » |
|
Loah!
Ez nem arról szól, hogy konkurencia-e vagy sem, hanem arról, hogy a Fórumszabályzat azt mondja hogy:
14§ A Naruto-Kun Csoporton kívüli, kizárólagosan magyar nyelvű animés weboldalak egyértelmű említése és linkelése tilos. Szóval teljesen mindegy az amit te felsoroltál, a szabályzat egyértelmű ebben a kérdésben.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #873 Dátum: 11 máj 06, 09:53:20 » |
|
Ettől függetlenül szerintem indokolatlanul szigorú a szabályzat ezen pontja, de mindegy, igazából engem személyesen nem érint, másrészt a topicot sem, szóval hagyom a francba . On: majd ha lesz végre egy kis szabadidőm, lehet, hogy elkezdem újranézni az animét, mert valahogy hiányzik ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #874 Dátum: 11 máj 06, 20:51:17 » |
|
Én is az újranézését tervezem, de ez sajnos eltolódik a nyári szünetre Bevallom elég kevés olyan animé van amit úgy végig tudok nézni, hogy nem szökök át néhány percet sem, és ez azok közé tartozik, történet, rajzolás meg minden egyszerűen csodás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #875 Dátum: 11 júl 17, 15:16:32 » |
|
am most azon gondolkoztam, h ha Ed ugye feladta Alért az alkímiát, akkor alkahesztriát még használhat nem? végülis az csak egy alkímiához nagyon hasonló erő
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #876 Dátum: 11 júl 17, 16:34:33 » |
|
szerintem nem tudná használni mert az alkímia és az alkahesztriának ugyanaz az alapja kör meg stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #877 Dátum: 11 júl 17, 18:50:10 » |
|
am most azon gondolkoztam, h ha Ed ugye feladta Alért az alkímiát, akkor alkahesztriát még használhat nem? végülis az csak egy alkímiához nagyon hasonló erő
Mind2-höz szükség van a Kapu-hoz. És Ed a saját igazság kapuját adta oda Al-ért cserébe. Ergo egyiket sem tudja használni. Egyébként az alkahesztria is alkímia csak máshonnan nyeri az energiát és kicsit más típusú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #878 Dátum: 11 júl 17, 19:33:28 » |
|
hmm. most, hogy belegondolok, ez igaz. forget it
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #879 Dátum: 11 júl 21, 20:16:11 » |
|
várok vmi Fma-ra vagy 4es metró transzmutációs köre csak Fma legyen végre le szinkronizálták a 64.részt is:D sokáig tartott:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 26, 18:27:09 írta stan322 »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #880 Dátum: 11 szep 03, 16:22:05 » |
|
Én csak most végeztem a sima FMA sorozattal és a movie meg a Brotherhood csak most jön. Viszont most meg kell jegyeznem, hogy nagyon jó anime, nagyon jó a világ, történet, harcok is. Amúgy így a sorozat végére azon elmélkedtem, mi van ha tényleg létezne egy olyan kapu, ami egy másik (alkimista) világba vezet minket? mi meg itt szívunk alkímia nélkül
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #881 Dátum: 11 szep 03, 19:59:13 » |
|
Samdav, esetleg, ha szenvedni akarsz nézd meg a movie-t is. Az összeköti az alkimisták világát a miénkkel. De amúgy ritkaszar. Ha 2esnél jobb vagy töriből, akkor ne nézd meg mert visítani fogsz a sok baromságtól. Am meg Bh sokkal jobb a simánál. Legalábbis nekem jobban tetszett, sokkal ütősebb a története a végső harcok meg.... áhh epic
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #882 Dátum: 11 szep 03, 20:08:58 » |
|
Én úgy terveztem, hogy most végig néztem az 1.évadot, aztán megnézem a movie-t ééés utána Brotherhood, ja és megnéztem imdb-n a pontozásban, 9.2-t kapott a Brotherhood, míg az 1.évad 9.1. Tényleg jobb lenne a folytatás, mint az elődje? :O OFF: Aes: 4-essel végeztem érettségin Töriből
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #883 Dátum: 11 szep 03, 21:38:31 » |
|
A Bh nem a folytatása a sima FMA-nak. Hanem a Bh az eredeti történet, ami végig a manga szerint megy. A sima sorozatnál egy ideig követik a mangát, utána meg teljesen eltérnek tőle, és más befejezést adnak. Szal ha elkezdesz FMAB-t nézni az eleje ugyanaz lesz, mint a simának csak kissé összesűrítve. Utána meg beindul az igazi akció.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #884 Dátum: 11 szep 03, 21:41:49 » |
|
Okés, értettem, a movie meg akkor totál gáz történelem szempontjából mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|