Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #135 Dátum: 07 okt 14, 13:43:53 » |
|
a csaj neve Rose, hmm Armstrong, Roy és Hughes 4ever
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #136 Dátum: 07 okt 14, 13:47:08 » |
|
Azért Havoc-al is volt 1-2 jobb jelenet (meg Ed-ék tanára is jópofa^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 07 okt 14, 15:29:03 » |
|
havoc az a szőke, akinek barátnőt kerestek, ugye? már nem nagyon emléxem :-X azt a részt nagyon bírtam amikor elment armstorngékhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #138 Dátum: 07 okt 14, 15:44:56 » |
|
Pontosan^^. Amúgy leginkább én is arra a részre gondoltam : "Szeretek zongorázni" meg hasonlók
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #139 Dátum: 07 okt 18, 15:58:54 » |
|
háj melyik verziohoz van mgyar felirat? mert animeaddicts-on találtak alapján nem tom eldönteni....
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 07 okt 18, 16:32:29 » |
|
A RAW DVD-rip verzióhoz 8) Ha kiváncsi vagy a beszerzés módjára,keress MSN-en
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #141 Dátum: 07 okt 18, 16:40:16 » |
|
3-8-adik részig nincs felrat :S sajnos
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #142 Dátum: 07 okt 18, 22:16:47 » |
|
Az animeaddicts, fönt van a saját készítésü feliratuk, a saját vágásu részeikhez. viszont az utóbbi sajna nem elérhet bizonyos okok miatt, de szerintem bátmelyik raw-hoz jó lehet, csak legfeljebb felirat késleltetést kell majd használnod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 07 okt 22, 22:33:26 » |
|
igen, maga az anime ígéretesnek tűnhet az elején,de a szinkron... azt hittem a jetixes naruto szinkron színvonalát messze felülmúlja majd, de sajnos tévedtem. jobb, mint a jetixes szinkron de nem sokkal. h lehetett ednek egy ennyire jellegtelen hangot adni?? ha elkapok egy srácot az utcán, annak is jobb hangja van :gaara4: eleve az nem volt jó ötlet h szinkronnal adják le. ezeknek a magyaroknak mindent el kell rontaniuk!? :'(
Bocsi én nem értek eggyet Ed japán szinkronját nagyon szeretem meg minden de nekem a magyar is nagyon szimpi.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 07 okt 22, 22:35:10 » |
|
én úgy vélem a hangosztás tökéletesre sikeredet , szokás szerint persze a főszereplő hanga a legrosszeb de még ez is jó, persze még elég szokatlan mivel a japán nagyon különbözik de sztem nemhogy elviselhető még élvezhető is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 07 okt 23, 14:25:26 » |
|
Nekem nagyon tetszik a szinkron, Lust hangját szerintem nagyon jól eltalálták, a többi karakter szinkronja is egész jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 07 okt 23, 16:08:37 » |
|
Valaki már látta a sorozat movie-ét mert ha igen elmondhatná hogy mi lett a vége mert nekem csak az utco 20 perc nincs meg a filmből és szeretném megtudni mi lesz a vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 07 okt 23, 17:19:59 » |
|
Ednek sikerül átjönnie a saját világába. Találkozik Winryékkel és a régi barátaival. Legyőzik a gonoszt. De cissza kell térnie a másik világba, magára hagyva megint az összes barátját. Ám ezúttal Al is vele tart (titokban).A vége nem nagy happy end. Ed barátja, aki haonlít Alra meghal. Elmennek a temetésére, ahol a cigánylány táncolja a zenét. Winry ismét egyedül marad, Roy pedig ha jól emlékszem visszatér.
Az egyik OVA pedig arra ad választ, hogy Ed ott is öregszik meg, és lesz 3 unokája. Sosem tér vissza az eredeti világába. De a mangának koránt sincs vége, és ott teljesen másképp alakulnak a dolgok. A movie és a sorozat második fele inkább fic számba megy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 23, 17:22:23 írta Kazama »
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 07 okt 23, 17:22:35 » |
|
Köszike .Én addig láttam hogy Ed visszatér abba a világba erre elsőtétül a letöltöt anyag és kész vége. :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #149 Dátum: 07 okt 23, 17:34:03 » |
|
Eltáncolja a zenét ez tetszett Amúgy ez az OVA-s befejezés nekem nagyon nem jött be, sajnálnám hogyha a manga is így érne véget majd 1x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|