stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #780 Dátum: 10 nov 01, 10:20:22 » |
|
de most a regenerációs erőd véges de élhetsz örökké mert mondjuk pl:greed kocsmába jár minden nap nem harcol így mondjuk örökké tudna élni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #781 Dátum: 10 nov 01, 11:50:33 » |
|
ez mondjuk nem rossz felfogás, de most komolyan: te homunculus lennél csak azért, h örökké kocsmába járj?
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #782 Dátum: 10 nov 01, 12:05:50 » |
|
Greednek eleve nem nagyon kell használnia a regenerációs erejét a végső pajzs mellet, szóval nincs gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #783 Dátum: 10 nov 01, 14:49:29 » |
|
kivéve ha az ellenfele alkimista, aki - mint tudjuk - tisztában van a szén tulajdonságaival
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #784 Dátum: 10 nov 01, 22:11:45 » |
|
az csak példa az a lényeg hogy vmi nyugis élete van és nem hal meg naponta 2szer (ne az iraki háborúban harcoljon:D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #785 Dátum: 10 nov 07, 00:11:47 » |
|
Ha lehet kanyarodjatok vissza az anime témáját megközelítő hozzászólásokhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #786 Dátum: 10 nov 17, 19:23:59 » |
|
May Chang mért nem jött össze Allal??? Úgy összeillettek... ráadásul May többször is kinyilvánította az érzelmeit, gondolok elsősorban a megszólításokra (Alphonse-kun, Alphonse-sama, stb.) És Al meg hogy merte... levágatni a haját?!! Hosszú hajjal sokkal cukibbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Ero Sennin-
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #787 Dátum: 10 nov 18, 17:43:28 » |
|
Szerintem meg összejöttek.Mivel a tesvériség utolsó rész végén mutatnak képeket, és ottvan May meg Al.És én ebből arra következtettem , hogy összejöttek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #788 Dátum: 10 nov 19, 12:52:34 » |
|
A közelmúltban történt vörösiszap katasztrófa, valahonnan ismerős volt nekem. Nemrég jutott eszembe hogy honnan: sima FMA, Xenotime (aszem), amikor a vörös víz, a város lakóit betegítette meg. Itt is van egy kis valóság párhuzam, mint a pár oldallal korábban említett négyes metró - transzmutációs kör elméletben.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #789 Dátum: 10 nov 19, 15:42:29 » |
|
ja, van benne valami... a 4es metrós szöveget naon bírtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #790 Dátum: 10 nov 20, 15:52:00 » |
|
Szerintem is egyértelmű h. May és Al összejöttek, ahogyan Ed és Winry is kicsit kérdőjelesebb Mustang és Riza páros...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #791 Dátum: 10 nov 21, 13:27:01 » |
|
Ednek nem kéne feltétlenül összejönnie Winryvel úgyis mindig a legcukibb főszereplőknek lesz nője, Ed legyen már akkor kivétel!!! *beleesett *
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #792 Dátum: 10 nov 21, 14:08:09 » |
|
Ed összejön Winryvel, Roy pedig Rizával. Ez a két legjobb páros, másként nem is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #793 Dátum: 10 nov 28, 17:53:03 » |
|
Szerintem meg összejöttek.Mivel a tesvériség utolsó rész végén mutatnak képeket,...
de a végén egy csomó baromságot is mutattak te télleg elhiszed, hogy Scar lófarkat növesztett, Roy meg bajszot???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #794 Dátum: 10 nov 28, 18:01:36 » |
|
Mi a bizonyíték rá, hogy nem történt meg? Simán megtörténhetett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 28, 18:14:07 írta Jiijo »
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
|