Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #525 Dátum: 10 jan 10, 13:36:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #526 Dátum: 10 jan 10, 16:35:37 » |
|
Ohó! Scar vagy lemásolta a fivére karját vagy a könyvből megtanulta, hogy kombinálja a távolsági alkímiát a hagyományossal és elkészítette a kört.
Szegény kiscsaj tényleg benézte ezt, bár ha Hohenheim segít, lehet esélye. A kérdés az, hogy Pride miért nem támad?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
senbonzakura
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #527 Dátum: 10 jan 13, 21:17:33 » |
|
Végig néztem a Fullmetal Alchemist első animéjét ami úgy végződik hogy át kerül a földre Ed. Ennek van folytatása valami formában vagy csak ennyi az egész??
|
|
|
Naplózva
|
Anime 4 Ever
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #528 Dátum: 10 jan 13, 22:45:50 » |
|
Az első Fullmetal Alchemistnek van egy Movie-ja ami befejezi a történetet, a Shamballa hódítója.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #529 Dátum: 10 jan 15, 13:12:12 » |
|
Ohó! Scar vagy lemásolta a fivére karját vagy a könyvből megtanulta, hogy kombinálja a távolsági alkímiát a hagyományossal és elkészítette a kört.
Szegény kiscsaj tényleg benézte ezt, bár ha Hohenheim segít, lehet esélye. A kérdés az, hogy Pride miért nem támad?
Hát Pride is nagy árat fizetett a "kapuzásért"ahogy elnéztem Habár azért nem semmi hogy ilyen 5 évesnek látszó testben hogy ugrál a támadások előlAz új anime op jó lett, az előzőnél 100x jobb, csak szegény Greed olyan kevés időt kapott a közepén hogy legelső nézésre azthittem az openingbe belenyomtak egy Bradley vs Envy-txD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #530 Dátum: 10 jan 24, 20:41:05 » |
|
Most akkor ki az első homonculus? Selim vagy az aki Hohenheim véréből jött létre? Vagy ez a kettő ugyanaz. Végre megtudtam ki az a srác az első op-ből
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #531 Dátum: 10 jan 24, 20:47:14 » |
|
Alap hogy "a Father" az első Minden más homunculus belőle született meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #532 Dátum: 10 jan 25, 04:53:45 » |
|
Nem akarok beleszólni, de én úgy értelmeztem, hogy Pride az első hommunculus, ezt ő is mondja a 37. részben. Egyébként a "Fater" valami más, nem hiszem, hogy hommunculus volt, mikor még abban a kis lombikban volt, az valami más volt és a transzmutáció révén szerzett egy testet, de az sem olyan mint a hommunculusoké, inkább olyan mint Hohenheimé, egy hallhatatlan test, de ő nem hommunculus, eleve valami más volt és más is lett belőle.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 25, 04:58:43 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #533 Dátum: 10 jan 25, 05:40:40 » |
|
Tudod Csibe én nem olvasom a mangát, de szerintem smán lehet father az első. Eleve, mi az, hogy homonculus? Honnan tudod, hogy father nem nem az, ha azt se tudod mi az? És Pride meg lehet az első Homonculus, amit father hozott létre.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #534 Dátum: 10 jan 25, 09:07:54 » |
|
Nem tudjuk mi az a homunculus pontosan, bár még az első sorozatban volt egy olyan definiálása, mesterséges ember, de gondolom ez nem egészen igaz és az új sorozatban semmi nem derült ki róluk azon kívül, hogy a father különböző kísérletezgetéseinek eredményeként születtek meg. Am nem tudom, hogy a father pontosan mi valójában, gondolom ki fog majd derülni, de ő valahogy nem olyan, mint az általa teremtett homunculusok. Jah egyébként én se olvasom a mangát, mivel nem nagyon fordítja senki, az angolom meg nem valami jó sajnos, szóval bocs ha netán okoskodásnak hatott volna, amit mondtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 25, 09:09:50 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #535 Dátum: 10 jan 25, 11:16:51 » |
|
Ha a való életben vett meghatározását nézzük, akkor egyértelműen a kis lombiklakó a homunculus, de azzal, hogy megszerezte Van testét, meg bölcsek köve lett belőle/benne, így szerintem már másnak lehetne nevezni. Pride meg szerintem úgy első. hogy Father önmagának eredeti formáját (azt a kis feketét) helyezte, vagy örökítette egy emberi testbe, ami talán szintén mesterségesen lett létrehozva. a többi meg talán úgy lett, mint Greed2, vagyis kövek által (több tudat által keveredve létrejött tudat került egy testbe) http://hu.wikipedia.org/wiki/Homunkulusz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 25, 11:17:51 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #536 Dátum: 10 jan 25, 13:52:03 » |
|
Nem véletlenül mondja a kis fekete folt Hohenheimnak hogy szólítsa Homunculusnak, ő volt az eredeti. Pride azért első mert őt hozta létre először Father, mert a büszkesége a legnagyobb...majd lesz animébe is szerintem ez említve, a Hohenheim-Pride találkánál, hacsak meg nem vagdossák azt is terjedelmileg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #537 Dátum: 10 jan 25, 20:30:11 » |
|
Brotherhood ez vmi fantasztikus...én nemtom , h mangában ezek a részek, h vanak ( emlitgetitek itt , h megvannak erősen vagdosva) de alényeg az, h elkezdtem nézni..azt hopsz má 40. rész...azt várhatom a heti megjelenenést! Fura amugy , h ebbe a mangában6 animében nincs sok szereplő más művekhez képest , de oan cselekméyn szála és története van, h az vmi bődület! Hohenheim története is jó arcon csapott! Kijött a 41. rész remélem még ma lesz hozzá hun sub !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
henrik
Vendég
|
|
« Válasz #538 Dátum: 10 jan 25, 22:41:30 » |
|
Nekem az első évad openingje nagyon be jőn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #539 Dátum: 10 jan 26, 20:14:35 » |
|
Brotherhood ez vmi fantasztikus...én nemtom , h mangában ezek a részek, h vanak ( emlitgetitek itt , h megvannak erősen vagdosva) de alényeg az, h elkezdtem nézni..azt hopsz má 40. rész...azt várhatom a heti megjelenenést! Fura amugy , h ebbe a mangában6 animében nincs sok szereplő más művekhez képest , de oan cselekméyn szála és története van, h az vmi bődület! Hohenheim története is jó arcon csapott! Kijött a 41. rész remélem még ma lesz hozzá hun sub ! Hmmm....én evel nem értek egyet, szerintem itt is van annyi szereplő mint más mangákban. Jó nincs annyi szereplő mint mondjuk a Bleachben de hát hol van annyi mint ott?xD Annyira erősen pedig nincs azért megvagdosva csak kihagynak pár dolgot hogy haladjanak, ami kissé zavaró mert már ígyis csak 30-40 fejezet választja el az animét a mangátol és nemtudom hogy akarják megoldani a folytatást ha utoléri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|