24 nov 23, 17:16:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tes V: Skyrim  (Megtekintve 78810 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #90 Dátum: 11 nov 24, 19:04:57 »

Nem vettem el a macet:D. Viszont Molag bal fegyver Morrowindben és oblivionban is mace volt ha jól emlékszem és a szobron is maccel a kezében villog:d.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #91 Dátum: 11 nov 24, 19:22:30 »

Ahhoz képest, hogy 63-as karim volt a Morrowind-ben elég sok mindenből kimaradtam, szinte csak a főküldetést csináltam meg.

És úgy lett 63-as, hogy a short blade 100-as volt és csak úgy traingeltem rá és elkezdte írni, hogy megtanultam a 100-as szintet eljátszottam még párszor utána meguntam Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #92 Dátum: 11 nov 27, 09:25:30 »

kivel kell beszélni hrothgarba  v hol hogy tudjak még keresni shout szavakat?
jah és soul trap varázslatot is hol tudok szerezni?
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 27, 12:17:58 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
dabal
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #93 Dátum: 11 nov 29, 15:25:18 »

Nekem az lenne a kérdésem, hogy vámpírá válásnak mi az előnye.
Én úgy tudom hogy a jó emberek vérét kell szívni és ennyi.De jelenleg vérfarkas vagyok és azt szeretem Nevet
shout szavakat a barlangok végén lehet találni, elvileg minden barlangban van 1.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 29, 15:27:07 írta dabal » Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #94 Dátum: 11 nov 29, 15:51:35 »

Én most kezdtem el újra a játékot, teljesen összekuszálódtam a történettel meg a küldikkel és inkább tiszta lappal indultam megint!  ikszdé
Ha négyes szintű vámpír vagy akkor ezek az előnyök: 100% frost ellenállás, meg tudsz idézni egy nagyon erős halottat, ami egy percen keresztül kaszabolja neked az enemy-t (ezt naponta csak egyszer tudod megcsinálni), vampiric drain (ez 5 életerőt szív el az ellenségtől másodpercenként), akkor láthatatlanná tudsz válni és közben a sötétben is tökéletesen látsz (ezt is naponta egyszer)
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #95 Dátum: 11 nov 29, 17:55:46 »

Hogy lehet összekuszálódni a Skyrim-be?  Ohh My God Minden jelezve van... odamész lecsapod, elveszed, beszél vele stb. és kész a küldi. Én meg lehet, hogy kikapcsolom a GPS-t, és nem fast travelezek, elveszik a játék lényegét.  Mosolyog
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #96 Dátum: 11 nov 29, 18:05:23 »

Nem tudom, csináltam a fő küldit közbe betértem egy komolyabb cave-be, ahol sok minden történt.Többek között vámpírrá változtam amit nem akartam, állandóan csak meghaltam, mert sokkal erősebbek voltak az ellenfelek, elfogyott a magicka potion-öm, elkótyavetyéltem valahogy a fasza varázslós (manatöltős) ruhámat, nem volt kedvem visszafordulni, kigyógyulni a vámpírságból és inkább kezdtem egy újabb karit. Nevet
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #97 Dátum: 11 nov 29, 18:09:10 »

Nem semmi, de legalább nem volt egy erős kari? Meg jó módszer, használd a quick save-t akkor mentsél simán is és plusz ott van az auto save is.

Egyszer jártam úgy, hogy elszáll a mentésem, másik játéknál persze, és azóta dupla mentéssel játszok mindenbe.
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #98 Dátum: 11 nov 29, 19:26:43 »

Ááá dehogy, még nagyon az elején tartottam, lvl 7 voltam...És igen quick save-t már előszeretettel használom! Nevet
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #99 Dátum: 11 nov 30, 17:07:07 »

A topicot nevezd át The elder scrollra ne legyen mindegyiknek külön topicja.
Ennek értelmében remélem nem baj hogy nem az V-röl kérdek.
Na szóval az lenne a kérdésem hogy elszeretnék kezdeni a játékkal ,de gondolom a részek összefüggenek ezért úgy akarok játszani hogy az összeset kiviszem ,de az I. nagyon réginek tűnik mint a heroes 1. úgyhogy azt kihagynám na szóval ha az I.-t kihagyom sokból maradok ki vagy nem?
Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #100 Dátum: 11 nov 30, 22:20:05 »

Nem sokat játszottam első 2 résszel, de csak abból maradsz ki, hogy bejárd az egész Elder srcolls térképet meg persze nagyszerű történet, de nincs köze. Mindegyik különálló sztori, mondjuk pont a Skyrim trailer-jébe volt, hogy "Oblivion után nem hitték, hogy befog következni..."
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #101 Dátum: 11 dec 05, 16:37:16 »

A játékba szaladgál egy fej nélküli szellem lovas és sikerült végre utolérnem de nem lehet beszélni vele. Valaki tud róla valamilyen infót? Mosolyog Íjjal is próbáltam meglőni de át megy rajta.
Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #102 Dátum: 11 dec 05, 21:14:57 »

Sziasztok! Könyörgöm segítsetek! Mindenhol próbáltam segítséget kérni, de semmi!!! Szóval feltettem a gépünkre a játékot (2 gépünk van, tesómé a bikább, arra) Szóval feltettem, és mikor indítanám a skyrimet, ugye bejön az Új játék létrehozása, kihozza: Bathesda Studios Presents, hallom hogy beszélnek, vsizont full szemcsés a kép. Tehát ilyen fekete pöttyök meg vonalak vannak a képernyőn, és nagyon irrítáló, így játszani sem lehet. aki tudja mitől van ez, pls help

EDIT: Sikerült!! WIN7-en müködik, köszönöm szépen
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 05, 21:55:46 írta Treyman » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #103 Dátum: 11 dec 06, 15:19:58 »

Ő valakinek ajánlok (Hiei leginkább neked) egy Daedra küldit. Kedves Dagon-nak az egyik küldije, Pieces of the Past nevű. Dawnstar városban a múzeumos ember adja (Silus Vesuius). Egy kard van benne, kiváncsi lennék mire képes, mivel nem mentettem el küldetés megcsinálása előtt, és ha jóságos leszel nem kapod meg a kardot.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 06, 15:24:56 írta Kecsu » Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #104 Dátum: 11 dec 06, 18:25:35 »

Helo. van egy kis problémám. Kitanultam a Conjuration spellt, vagyis az egyiket belőle, amivel farkast idézek. Most volt a küldi h meg kellett ölni egy sárkányt. Idéztem ilyen kutyát, és azóta nem tudom visszaváltani Flames + Healing kombinációra. Kérlek segítsetek, valamiért nem tudom elrakni a kezemből ezt az idéző spellt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins