Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #90 Dátum: 11 nov 24, 19:04:57 » |
|
Nem vettem el a macet:D. Viszont Molag bal fegyver Morrowindben és oblivionban is mace volt ha jól emlékszem és a szobron is maccel a kezében villog:d.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #91 Dátum: 11 nov 24, 19:22:30 » |
|
Ahhoz képest, hogy 63-as karim volt a Morrowind-ben elég sok mindenből kimaradtam, szinte csak a főküldetést csináltam meg. És úgy lett 63-as, hogy a short blade 100-as volt és csak úgy traingeltem rá és elkezdte írni, hogy megtanultam a 100-as szintet eljátszottam még párszor utána meguntam
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #92 Dátum: 11 nov 27, 09:25:30 » |
|
kivel kell beszélni hrothgarba v hol hogy tudjak még keresni shout szavakat? jah és soul trap varázslatot is hol tudok szerezni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 27, 12:17:58 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
dabal
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #93 Dátum: 11 nov 29, 15:25:18 » |
|
Nekem az lenne a kérdésem, hogy vámpírá válásnak mi az előnye. Én úgy tudom hogy a jó emberek vérét kell szívni és ennyi.De jelenleg vérfarkas vagyok és azt szeretem shout szavakat a barlangok végén lehet találni, elvileg minden barlangban van 1.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 29, 15:27:07 írta dabal »
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #94 Dátum: 11 nov 29, 15:51:35 » |
|
Én most kezdtem el újra a játékot, teljesen összekuszálódtam a történettel meg a küldikkel és inkább tiszta lappal indultam megint! Ha négyes szintű vámpír vagy akkor ezek az előnyök: 100% frost ellenállás, meg tudsz idézni egy nagyon erős halottat, ami egy percen keresztül kaszabolja neked az enemy-t (ezt naponta csak egyszer tudod megcsinálni), vampiric drain (ez 5 életerőt szív el az ellenségtől másodpercenként), akkor láthatatlanná tudsz válni és közben a sötétben is tökéletesen látsz (ezt is naponta egyszer)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #95 Dátum: 11 nov 29, 17:55:46 » |
|
Hogy lehet összekuszálódni a Skyrim-be? Minden jelezve van... odamész lecsapod, elveszed, beszél vele stb. és kész a küldi. Én meg lehet, hogy kikapcsolom a GPS-t, és nem fast travelezek, elveszik a játék lényegét.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #96 Dátum: 11 nov 29, 18:05:23 » |
|
Nem tudom, csináltam a fő küldit közbe betértem egy komolyabb cave-be, ahol sok minden történt.Többek között vámpírrá változtam amit nem akartam, állandóan csak meghaltam, mert sokkal erősebbek voltak az ellenfelek, elfogyott a magicka potion-öm, elkótyavetyéltem valahogy a fasza varázslós (manatöltős) ruhámat, nem volt kedvem visszafordulni, kigyógyulni a vámpírságból és inkább kezdtem egy újabb karit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #97 Dátum: 11 nov 29, 18:09:10 » |
|
Nem semmi, de legalább nem volt egy erős kari? Meg jó módszer, használd a quick save-t akkor mentsél simán is és plusz ott van az auto save is.
Egyszer jártam úgy, hogy elszáll a mentésem, másik játéknál persze, és azóta dupla mentéssel játszok mindenbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #98 Dátum: 11 nov 29, 19:26:43 » |
|
Ááá dehogy, még nagyon az elején tartottam, lvl 7 voltam...És igen quick save-t már előszeretettel használom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #99 Dátum: 11 nov 30, 17:07:07 » |
|
A topicot nevezd át The elder scrollra ne legyen mindegyiknek külön topicja.
Ennek értelmében remélem nem baj hogy nem az V-röl kérdek. Na szóval az lenne a kérdésem hogy elszeretnék kezdeni a játékkal ,de gondolom a részek összefüggenek ezért úgy akarok játszani hogy az összeset kiviszem ,de az I. nagyon réginek tűnik mint a heroes 1. úgyhogy azt kihagynám na szóval ha az I.-t kihagyom sokból maradok ki vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #100 Dátum: 11 nov 30, 22:20:05 » |
|
Nem sokat játszottam első 2 résszel, de csak abból maradsz ki, hogy bejárd az egész Elder srcolls térképet meg persze nagyszerű történet, de nincs köze. Mindegyik különálló sztori, mondjuk pont a Skyrim trailer-jébe volt, hogy "Oblivion után nem hitték, hogy befog következni..."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #101 Dátum: 11 dec 05, 16:37:16 » |
|
A játékba szaladgál egy fej nélküli szellem lovas és sikerült végre utolérnem de nem lehet beszélni vele. Valaki tud róla valamilyen infót? Íjjal is próbáltam meglőni de át megy rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #102 Dátum: 11 dec 05, 21:14:57 » |
|
Sziasztok! Könyörgöm segítsetek! Mindenhol próbáltam segítséget kérni, de semmi!!! Szóval feltettem a gépünkre a játékot (2 gépünk van, tesómé a bikább, arra) Szóval feltettem, és mikor indítanám a skyrimet, ugye bejön az Új játék létrehozása, kihozza: Bathesda Studios Presents, hallom hogy beszélnek, vsizont full szemcsés a kép. Tehát ilyen fekete pöttyök meg vonalak vannak a képernyőn, és nagyon irrítáló, így játszani sem lehet. aki tudja mitől van ez, pls help
EDIT: Sikerült!! WIN7-en müködik, köszönöm szépen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 05, 21:55:46 írta Treyman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #103 Dátum: 11 dec 06, 15:19:58 » |
|
Ő valakinek ajánlok (Hiei leginkább neked) egy Daedra küldit. Kedves Dagon-nak az egyik küldije, Pieces of the Past nevű. Dawnstar városban a múzeumos ember adja (Silus Vesuius). Egy kard van benne, kiváncsi lennék mire képes, mivel nem mentettem el küldetés megcsinálása előtt, és ha jóságos leszel nem kapod meg a kardot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 06, 15:24:56 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #104 Dátum: 11 dec 06, 18:25:35 » |
|
Helo. van egy kis problémám. Kitanultam a Conjuration spellt, vagyis az egyiket belőle, amivel farkast idézek. Most volt a küldi h meg kellett ölni egy sárkányt. Idéztem ilyen kutyát, és azóta nem tudom visszaváltani Flames + Healing kombinációra. Kérlek segítsetek, valamiért nem tudom elrakni a kezemből ezt az idéző spellt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|