Már szavaztam is, bár nem volt egyszerű dönteni^^ Ügyesek voltak a jelentkezők :3 Ami engem illet, nekem a legjobban Kocsis Tamás, Balogh Dávid, Homola Gábor és Jánosi Anita rajza tetszett a legjobban^^ Nehéz volt dönteni ^^"
KT képén nekem nagyon tetszett, hogy az egésznek olyan misztikus hangulata volt, érdekes megoldás volt
BD képén nagyon sajnáltam, hogy a scannelés lerontotta a kép minőségét, pedig jó rajz lett. Nincs az, amit sok képen látok: másolnak, a különálló részleteket szépen le is rajzolják, de ezek a részletek egymáshoz képest aránytalanok, és pl. olyanok születnek, hogy az egyik szem óriási, míg a másik picike. Szerencsére itt ilyen nem volt, szépen össze lett rakva^^ Egy icipici Photoshop-tisztogatással helyre lehet hozni a szemcsésedést legközelebb;)
HG képe naaaagyon tetszett
Szépen használja a színeket, az árnyékolás is szép, nincsenek eltorzulva a rajzok, és úgy összességében is jó ránézni! Nekem bejött
JA rajza egy devinatartos képet juttatott eszembe. Ott egy lány a Monochrome Faktor mangájából készített egy lineartot, aztán második verzióban 1-2 árnyékot pakolt bele. Nem volt mindenféle effektekkel megtoldva, nem volt semmi extra, csak egy fekete-fehér rajz néhol árnyékolgatva. De pont ettől volt egyszerű és tiszta. Nos, ugyanez volt, ami Anita képénél is bejött: viszonylag egyszerű és tiszta
Hogy végül kire szavaztam, azt nem árulom el, de gratulálok az összes rajzolónak! ^_^
Jah, és bocsi a monogramokért^^"