Putir
Vendég
|
|
« Válasz #30 Dátum: 12 jan 29, 15:21:47 » |
|
Kakashi szerintem se valami nagy perverz. Bár mihez nézzük mert ilyen hárem animés főszereplőkhöz képest jiraiya se valami perverz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #31 Dátum: 12 jan 29, 15:44:51 » |
|
Hát a Hegyi Kéjenc nagyon jól tolja Sztem Kakashi a szabadidéjében nem csak olvas hanem sétálhat és hallgatózik Jiraiyat pedig szinte csak kukkolni látjuk (vagy beszélget a banyával/Kakashival/Narutoval), plusz könyvet ír. Sztem Kakashi akkor sem ér a nyomában, mert ő igaz hogy olvas de írni nem írt könyvet, kukkolni meg biztos kukkoltm, deígy Jiraiya vezet 3:2-re
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Azetz
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #32 Dátum: 12 jan 30, 23:18:00 » |
|
Mindenképp Jiraiya Azt a kukkolást nem tudom, le tudja e valaki körözni
|
|
|
Naplózva
|
"Egy nap én leszek a hokage és akkor mindenki felnéz majd rám..."
"Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!"
Jessy
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #33 Dátum: 12 jan 31, 16:54:44 » |
|
Nincs perverzebb a jó öreg Jiraya-sama-nal:D Még Naruto sexy no jutsu-jára is beindult:)) (mondjuk attól még a 3. is kifeküdt... ) )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fingerboard10
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #34 Dátum: 12 jan 31, 17:05:12 » |
|
Eggyértelmű hogy Ero-sennin sztem szinte "minden jobb nőre"beizgul Még naruto jutsujára is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 jan 31, 22:17:45 » |
|
... Jiraiyat pedig szinte csak kukkolni látjuk (vagy beszélget a banyával/Kakashival/Narutoval), plusz könyvet ír. ...
"Csak"...? Naruto Rasenganos edzése alatt végig a bordélyházban törzsvendégeskedett. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 jan 31, 23:36:22 » |
|
Szerény véleményem szerint a 3 Hokage a "LEG"perverzebb! Ne feletkezzünk meg arról a kristálygömbről amin kukkolt. Tehát a perverzség terén ő a tuti befutó. Mivel itt Kakashi és Jiraiya a kérdés, engedtessék meg a szőrszálhasogatás "Ki a perverzebb Kakashi vagy Jiraiya???" - ez a kérdés / nos mivel Jiraiya már halott Kakashi a tuti befutó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 feb 01, 13:29:58 » |
|
Honnan veszed hogy a másvilágon nem-e kukkol az angyalkák szoknyája alá.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 feb 02, 15:10:12 » |
|
Onnan, hogy ahova ő került, ott nincsenek angyalok. Bee-hez visszatérve, ő igen perverz, nemrég Yugiton is manuális módszerrel mérte fel a terepviszonyokat. Tekintve, hogy Yugito zombi, ez nekrofiliának minősül, tehát Kirabi egy beteg, pervez állat. Kakashi amúgy tényleg nem perverz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #39 Dátum: 12 feb 02, 16:20:59 » |
|
Már hogy ne lennének? Más kérdés, hogy Jiraiya nem biztos, hogy jól érzi magát a sok-sok jókislány közt, de a felhők közül a kedvenc távcsövével azt les amit akar.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 16:23:42 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 feb 02, 19:55:33 » |
|
... Jiraiyat pedig szinte csak kukkolni látjuk (vagy beszélget a banyával/Kakashival/Narutoval), plusz könyvet ír. ...
"Csak"...? Naruto Rasenganos edzése alatt végig a bordélyházban törzsvendégeskedett. ^^ Jesszus igazad van Szerintetek Kakashi bukott már le..? mert Ero sennint az egyik OVÁba durván megdobálták és ahogy leesett megrepet a koponyája ^^; Kakashin nem nagyon látni ütésnyomokat, max csata után.. vagy nagyon profin kukkol, vagy nem de akkor a hengével felveszi a megvert előtti alakját vagy nem kukkol..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #41 Dátum: 12 feb 02, 20:06:45 » |
|
Neki ottvan a Sharingan, és klónokat is használ. Mi van akkor ha ezt kukkolásnál is beveti (tudod, a klónok eltünésekor az info átkerül az igaziba...)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 12 feb 02, 20:16:13 » |
|
Most gondoljál bele. Szétküld egy halom klónt akik meglesik a sok csajt. Majd egyszerre visszahívja őket. Na ezt hívnánk igazi orgazmusnak amikor az összes begyűjtött látvány és tapasztalat lecsapódik benne. Kapásból kiütné magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #43 Dátum: 12 feb 03, 21:26:38 » |
|
Masashi: azért ne essünk túlzásokba, szerintem a kukkolás még kitelik tőle, de amit te mondtál az kissé hmm... Masashis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #44 Dátum: 12 feb 03, 23:37:22 » |
|
Hm... Szerintem belül minden ember perverz, de mindneki más szinten mutatja ki. A csúcs a pici, aranyos, 16 éves lány másoduncsitesóm. Még nővérem ismondta (20) hogy olyan perverz embert ő még nem ismert. Kedjük ott hogy SLASHT ír: a narniából Edmund x Caspiant, valamint Edmund x Petert. o.O Merengőn, és eléggé ö... 30-as karikás o.O Volsz szerencsém beleolvasni (egyébként jól ír nagyon). Na meg egyszer mesélte hogy olvasott anolul Edmuinde x Elemlámpa salsht is. Tetszett neki ♥ o.O OMFG. De egyszerűen imáádom a csajt, ekkora arcot nem hordott hátán a föld. Jiraya hozzá képest szende tündérke, erre nyakamat teszem Ő volt perverzségben tanítóm és mesterem, pedig már korábban sem volt túl hamvaslelkű.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|