24 nov 23, 23:23:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Edo Tensei (Tisztátalan Világi Feltámasztás)  (Megtekintve 42325 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Putir
Vendég
« Válasz #60 Dátum: 11 nov 24, 19:28:14 »

Danzou erővel el nem tudta volna venni shisui szemét szerintem ő túlságosan erős volt hogy danzou legyőzze.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #61 Dátum: 11 nov 24, 20:12:00 »

Moderátor:
Edo Tensei <--> Shisui szemei ---> OFF Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Putir
Vendég
« Válasz #62 Dátum: 11 nov 24, 20:35:24 »

Ezt már kilencvenedszer kiveséztük: úgy, hogy a feltámasztandó embertől csak DNS kell, nem a teste. A DNS alapján újraalkotja azt az állapotot, amiben éppen a halálakor volt. Ergo Itachinak Sharinganja, Nagatonak Rinneganja, a Kin-Gin tesóknak Kyuubi-chakrájuk van, stb.

Ha Loah jól tudja vagy gondolja és a halála elötti állapotot hozza vissza az Edo Tensei ( amit ugye Itachi szemei bizonyítani látszik) akkor a jinchurikiket -ben nincs már benne a bijuu, de az erejének valamilyen maradványa még benne lehet, ezért korlázotott farokmutogatásra képesek.
Most újragondolva nem fogalmaztam pontosan. Ha logikusan akarjuk végiggondolni, akkor gyakorlatilag a DNS alapján alkotja újra a személyt. A DNS (már amennyire én tudom, lehet, hogy nincs igazam) a sérüléseket és hasonló dolgokat nem hordozza. Magyarul ha egy csata közben levágják "A" karját, meghal, majd visszahozzák, akkor két karral támad fel.
Az mondjuk kérdés, hogy mi alapján jelennek meg a tárgyak a feltámasztott emberrel együtt, hiszen mindenki ruhában és hasonlóban jött vissza.
Ez a téma viszont keményen off itt Mosolyog.

Más: nem is értem, hogy lett vitatéma, hogy a jinchuurikik Edo Tensei-esek, vagy sem. Nézzétek meg a szemeiket és gondolkozzatok, mielőtt írtok! :/
Ez szerintem nem igaz mert az edo tensei a halál előtti állapotot hozza vissza. A ruhákat is a halál előtti ruhát hozza vissza.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #63 Dátum: 11 nov 24, 20:39:08 »

Ez mondjuk érdekes.
Mert igen, minden zombi halál előtti ruházattal tért vissza.

Leszámítva az Akatsukisokat, akik mind az öten külön egyenruhát kaptak. Az addig még oké is, hogy Kabuto átöltöztette őket.
Nah de az új ruci miért regenerálódik?O.o
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/550/16
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #64 Dátum: 11 nov 24, 20:47:50 »

Szerintem nyugodtan mondhatjuk azt, hogy az Edo Tensei egy baromi jó és erős jutsu de sok ellentmondást és közel sem tökéletes kidolgozást hordoz magában. Nagyon sok olyan jelenetet tartalmaz amely ellentmondásban van az eddigi adatokkal.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #65 Dátum: 11 nov 24, 20:49:38 »

Dani ha a ruhájuk nem regenerálódna most a kagéknak egy full meztelen madarával kéne küzdeniük szerintem kicsit durva lenne.Nevet
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #66 Dátum: 11 nov 24, 22:16:14 »

Látom nem érted..
Madara abban a páncélban lett visszahozva, amit még élőként viselt.
Azonban Itachi, Nagato, Kakuzu, Sasori és Deidara mind egyforma ruhát visel, olyanokat, amiket a feltámasztásuk után kaptak. Ergo ezek a textilek nem Edo Tensei folyamata által lettek előállítva.
Vagyis:
Miért regenerálódnak?
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #67 Dátum: 11 nov 25, 06:56:55 »

Biztos pamut... Faceg
Vagy Kabuto feltámasztott öt embert, akik ilyen ruhában haltak meg, és így öltöztette át őket.
Vagy Kishi benézte...
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #68 Dátum: 11 nov 25, 09:23:41 »

Ezt már kilencvenedszer kiveséztük: úgy, hogy a feltámasztandó embertől csak DNS kell, nem a teste. A DNS alapján újraalkotja azt az állapotot, amiben éppen a halálakor volt. Ergo Itachinak Sharinganja, Nagatonak Rinneganja, a Kin-Gin tesóknak Kyuubi-chakrájuk van, stb.

Ha Loah jól tudja vagy gondolja és a halála elötti állapotot hozza vissza az Edo Tensei ( amit ugye Itachi szemei bizonyítani látszik) akkor a jinchurikiket -ben nincs már benne a bijuu, de az erejének valamilyen maradványa még benne lehet, ezért korlázotott farokmutogatásra képesek.
Most újragondolva nem fogalmaztam pontosan. Ha logikusan akarjuk végiggondolni, akkor gyakorlatilag a DNS alapján alkotja újra a személyt. A DNS (már amennyire én tudom, lehet, hogy nincs igazam) a sérüléseket és hasonló dolgokat nem hordozza. Magyarul ha egy csata közben levágják "A" karját, meghal, majd visszahozzák, akkor két karral támad fel.
Az mondjuk kérdés, hogy mi alapján jelennek meg a tárgyak a feltámasztott emberrel együtt, hiszen mindenki ruhában és hasonlóban jött vissza.
Ez a téma viszont keményen off itt Mosolyog.

Más: nem is értem, hogy lett vitatéma, hogy a jinchuurikik Edo Tensei-esek, vagy sem. Nézzétek meg a szemeiket és gondolkozzatok, mielőtt írtok! :/
Minden seb meg ilyesmi megjelenik, lásd Hanzou, nem csak a dns alapján megy a dolog. A visszahozott lélek ((és) chakra)  ugyanolyan fontos, eez nem klónozás.
Ahogy meg egy bunshin ruhája bármilyne lehetne, ha mrá chakrából van, dde ugyanoylan, mint a használóé, meg Orochimaru is ruhában hányja  ki magát, úgy vanak a tárgyak, ruhák a használóknál Nevet

Ugyanez áll az edo tenseiesek ruhájára is, ha nagyon amgyarázkodni akarunk, az akatsukisokról el sme lehetett szedni a ruhát, úgyhogy inkább át lett talán alakítva, direkt ilyenbe hozta őket vissza, a kabátjuk emléke, de annyira nem voltak lojálisok, jhogy felhők lelgyenek, vagy csak egy sima ruha. Hanzou sem a szokásos cuccában halt meg, mégis abban nyomult. Neki modnjuk a mszkja le is tört, és nem nőtt vissza, szóval it tmár kicsit tényleg kilóg a lóláb, de... mit tudom én, lehet, hogy akkor minden nagyon gyorsan történt ikszdé
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #69 Dátum: 11 nov 25, 19:36:28 »

Ez mondjuk érdekes.
Mert igen, minden zombi halál előtti ruházattal tért vissza.

Leszámítva az Akatsukisokat, akik mind az öten külön egyenruhát kaptak. Az addig még oké is, hogy Kabuto átöltöztette őket.
Nah de az új ruci miért regenerálódik?O.o
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/550/16

Mert ez nem hentai. Mosolyog De asszem erre is kitértünk már korábban. Nevet

Nem kell ennyire aprólékosan nézni a dolgokat, mert akkor mindenbe bele lehetne kötni. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 25, 19:37:15 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Akatsukis
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #70 Dátum: 11 dec 18, 13:31:00 »

Bocs ha OFF de a mangában Tobi jinjurikis hat útja Edotenseies vagy csak hullák csövel irányítva?
Naplózva

AKATSUKI FOREVER!!!!!
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #71 Dátum: 11 dec 18, 21:48:22 »

Edo tenseies, hisz láttuk őket Peinesíítés elött is. Nyilván emiatt (meg mert közelebb van) megy iylen pron az írányítás kevés chakrarúddal is.
Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #72 Dátum: 12 jan 07, 20:28:34 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/550/19
Ba***i most vettem észre , hogy Beetől amit elvett Chakrát attól "Meghízott" nem olyan görhes Nevet nézzétek az arcát NevetNevet

Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #73 Dátum: 12 jan 08, 17:17:27 »

fáziskésés akkor megvolt xD

de a rucikra visszatértve: nem tudom elképzelni, hogy kabuto azzal szórakozna,hogy 80kg-s felnőtt férfiakat öltöztessen x"D szerintem abban a ruhában térnek vissza amit általában hordtak, de ha kabuto azt akarja, hogy ilyen-olyan köpenyben, akkor abban. amikor megjelentek a koporsók, már abban voltak, szal sztm ez a legvalószínűbb ^^ így ez a ruha is regenerálódik.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #74 Dátum: 12 jan 08, 22:01:23 »

öcsém, fél órán keresztül szakadtam a hsz.-eden sabaku  ikszdé ez nagyon ott volt. lehet,hogy kabuto nem kapott öltöztethető katona babákat gyerekkorában,és így éli ki magát Nevet nem lehet,hogy a gyakran viselt ruhájukba hozta vissza őket,mert nem lehetett mindegyiknek ugyanolyan. úgyhogy csupaszra vetkőztette és átöltöztette őket Nevet .csakránál az egy pont a ruhák regenerálódását illetően.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins