Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9675 Dátum: 11 nov 24, 13:57:33 » |
|
Ne írj ilyen hülyeségeket már elnézést. A bijuuk ereje nem így van elosztva lehet hogy egy 4 farkút a 2 farkú simán bezúzza stb.. Egyébként http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/15 Ezeknél a részeknél mért full fekete tobi bal oldala?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hatakiri
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9676 Dátum: 11 nov 24, 14:04:20 » |
|
Mert előtte használta az izanagit, és onnantól annyi a bal sharinganjának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9677 Dátum: 11 nov 24, 14:05:08 » |
|
És a bőre be feketedik? Mert attól még nem feketének kéne lennie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #9678 Dátum: 11 nov 24, 14:09:49 » |
|
Mivel mindig maszk van rajta félt, hogy leég a bőre. Árnyékba húzodott vele. A másik oldalt viszont még haználta szal nem mehetett azzal is hűssölni:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #9679 Dátum: 11 nov 24, 14:43:15 » |
|
Őszintén szólva gőzöm sincs hogy narutó hogy fog elbánni a 6 ,,szuper" jinchuurikivel, mivel nem csak tudják használni as bijuukat, még elpusztíthatatlanok is. Amúgy van egy ötletem, hogy van ez az egész jinchuurikis dolog. 1. Tobi és kabutó szerintem összegyeztek, a halott jinchuurikiknek beültették a sharingan&rin'negant, és a bijuukat pedig a gedou mazouval, és utána kabutó föltámasztotta őket az edo tenseivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #9680 Dátum: 11 nov 24, 15:00:02 » |
|
furcsa nekem hogy ezeknak van farkuk, mi van ha nem a chakra menyisége kell nekik, hanem mert minden bijuunak, van valami speckó képessége, más a chakrájának az ösze tétele, és azért kell a 8 és 9 farkú, mert az ő chakrájuk is 1-1 komponens a nagy rececetphez.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #9681 Dátum: 11 nov 24, 15:22:18 » |
|
Itachi megszüntetteti az Edo tenseit Kabutóval:D. Tobi elég kellemetlen helyzetbe kerülne. Gyanítom menekülőre fogná. A háborúnak is vége lenne. Tobi azt mondta össze ereszti soskát és Narutot. Ha most megöli akkor ez nem történik meg:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9682 Dátum: 11 nov 24, 15:47:04 » |
|
Pedig várható, hogy Kabuto megszünteti az Edo Tenseit. Azt nem gondolom, hogy Itachi képes lenne legyőzni Kabutot de annyira megzavarhatja, hogy kénytelen feladni a mostani Edo Tenseit. Másik ok, hogy szerintem nem veszítheti el Madarát mert Tobival szemben szüksége van rá. Inkább megszünteti a technikát így talán még Itachit is visszaszerezheti. Elmondása szerint nem fél a Sharingantól egy specko jutsu miatt. Probálta is ösztönözni Tobit, hogy használja rajta a szemeit. Ha Itachi ilyen technikát akar ellene használni akkor szerintem csapdába esik és így akár vissza is kerülhet Kabuto kezébe, amennyiben újra megidézhető az edos zombi. Így a Tobinál lévő volt jinchurikik is eltűnnek (szerintem az utolsó pillanatban) Narutoék számára/szerencséjére? Így akár tovább is folytatódhat a manga vezetése Tobi, Sasuke és a Kabuto utáni kutatással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9683 Dátum: 11 nov 24, 16:10:27 » |
|
az edo tensei számomra nagyon nem tiszta,olyan kétségbe esett sz*arból várat építtek tett volt meg alkotni,mert ugyebár láthattuk hogy hogyis hoznak valakit vissza,de akkor is,most a jinchuurikik tudják használni a biiju-kat,Itachinak megvannak a szemei amiket transzplantáltak sasukének,és még legalább 1 millió chyba van ezzel a technikával.Tudom hogy ez nem is itachi teste mivel a technika úgy jön létre hogy egy test kell hozzá,de akkor hogy lehet saringanja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9684 Dátum: 11 nov 24, 16:21:17 » |
|
Ezt már kilencvenedszer kiveséztük: úgy, hogy a feltámasztandó embertől csak DNS kell, nem a teste. A DNS alapján újraalkotja azt az állapotot, amiben éppen a halálakor volt. Ergo Itachinak Sharinganja, Nagatonak Rinneganja, a Kin-Gin tesóknak Kyuubi-chakrájuk van, stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ashbringer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9685 Dátum: 11 nov 24, 16:37:40 » |
|
Lehet hogy volt már szó erről, ha igen akkor sajnálom hogy felhoztam. De ha jól tudom, akkor a Tobi mellett lévő 6 jinchuurikinek semmi köze az edo tenseihez. A jinchu hullákat alakította át, ahogy azt anno pein is tette azzal a hat szerencsétlennel. Tehát elméletben ezt a hat jinchuurikit edo tensei-el is vissza lehetne hozni, mert ahhoz a lélek kell és nem maga a hulla. Akkor már 12 lenne ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9686 Dátum: 11 nov 24, 16:41:37 » |
|
Lehet hogy arról volt szó ,de hülyeség. Mangába mutatták hogy kabuto feltámasztotta a jinchuukat. Szerintem egyébként a szadomazobol tette a bijuukat a jinchuukba mert nem hiszem hogy feltudnák támasztani a bijuukat mert még élnek(bár a bijuu szívásos technikát nem ismerjük lehet hogy a bijuukat is megölik olyankor). szerk.: Bocs elírtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 24, 17:37:49 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9687 Dátum: 11 nov 24, 16:58:14 » |
|
Azt azért megnézném, hogy hol mutatják azt, hogy Tobi feltámasztja a jinchurikiket, mert ilyenre nem emlékszem. Kabuto igen, ő feltámasztotta őket de Tobi nehezen. Ez és a következő kép. Mindkettő a mangában is megvan csak itt kiszínezve. Ennyit mutatnak Tobi és a jinchurikikről. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/545/20Szerintem Tobi nem idézett meg semmit illetve senkit. Nem is tehette hiszen a DNS és a lelket is Kabuto birtokában vannak. Tobi semmi mást nem csinált csak elkérte őket Kabutotól és átalakította őket a maga igényei szerint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence0206
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9688 Dátum: 11 nov 24, 17:12:04 » |
|
Ezt már kilencvenedszer kiveséztük: úgy, hogy a feltámasztandó embertől csak DNS kell, nem a teste. A DNS alapján újraalkotja azt az állapotot, amiben éppen a halálakor volt. Ergo Itachinak Sharinganja, Nagatonak Rinneganja, a Kin-Gin tesóknak Kyuubi-chakrájuk van, stb.
Ha Loah jól tudja vagy gondolja és a halála elötti állapotot hozza vissza az Edo Tensei ( amit ugye Itachi szemei bizonyítani látszik) akkor a jinchurikiket -ben nincs már benne a bijuu, de az erejének valamilyen maradványa még benne lehet, ezért korlázotott farokmutogatásra képesek. (vagy másik tipp hogy a gedo mazo-val Tobi visszatette az Edo zombikba a bijuu-jukat és ha meglesz a 8-9 farkú akkor újra kiveszi belölük, gondolhatta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9689 Dátum: 11 nov 24, 18:25:20 » |
|
Nem hiszem hogy ez igaz lenne hogy így ki be tudja rakosgatni régebben még volt, hogy egy ilyen biju szívás nem valami rövid idő aszem 3 napig mozdulatlanul kell állni, és annál rövidebb midnél többen végzik ezt a jutsut. Szerintem már eleve úgy volták vissza hozva, hogy bennük volt a biju-nak legalább a dns-e ezért képesek a jutsukra és a farkak előhozására. (egyenlőre mindegyiktől csak egy farkat látunk) valamint annak ellenére hogy Gaara-ból is kivették a Bijuuját még mindig tud homokot irányítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|